mimidon
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 1
Ότι παρέμεινε ο Ram Jam μέχρι τέλους... #)exetlaios είπε:Τελικά τι καταλάβατε από το τέλος ρε μάγκες ;
Ότι πέθανε, ή ότι το άφησε φλου ;
Ότι παρέμεινε ο Ram Jam μέχρι τέλους... #)exetlaios είπε:Τελικά τι καταλάβατε από το τέλος ρε μάγκες ;
Ότι πέθανε, ή ότι το άφησε φλου ;
σωστοςςςςςς ο παιχτης!!!!!!mimidon είπε:Ότι παρέμεινε ο Ram Jam μέχρι τέλους... #)
Είχα κάνει εγώ όταν την είδα στο σινεμά, αλλά στο forum του PC Master, μετράει???alkis21 είπε:Τέσσερις σελίδες κι ούτε ένα σχόλιο για το Nintendo;
Olorin@PCMforum είπε:Νομίζω πως ο Aronofsky, όχι μόνο δεν θα μπορούσε να επιλέξει καταλληλότερο ηθοποιό για το ρόλο, αλλά δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερος ρόλος για τον Rourke (ειλικρινά, έβαλα τα γέλια όταν διάβασα κάπου ότι πριν τον Rourke είχε συμφωνήσει για το ρόλο ο Nicholas Cage!!!). Ίσως ακουστεί κλισέ, αλλά πραγματικά φαίνεται πως ο Rourke παίζει ουσιαστικά... τον εαυτό του Εντάξει, άλλο μποξ κι άλλο wrestling, αλλά την κατάντια και την εξαθλίωση την έζησε έτσι ακριβώς κι ο ίδιος...
Με εξέπληξαν πάντως οι σκηνές των αγώνων αφού φαινόταν (στις περισσότερες, τουλάχιστον) ότι πράγματι τις έπαιζε ο Rourke, ο οποίος πλησιάζει τα 60...
//Δεν χρειάζεται φυσικά να πω πως η ταινία ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην εκτίμησή μου με τη σκηνή όπου ο Rourke παίζει στο NES τον εαυτό του σε μια hack-αρισμένη έκδοση του Wrestlemania... Respect!!!
Αντίθετα, εγώ θα έλεγα ότι μου άρεσε η ταινία, αλλά όχι τόσο όσο αριστουργήματα του Aronofsky όπως τα Requiem For A Dream, The Fountain & Black Swan.θανος είπε:πολυ ωραια ταινια και συγκινητικη επισης πιο ωραια απο το black swan (προσωπικη γνωμη) και ο μικυ ρουρκ σωθηκε με αυτο το comeback