Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.679
Eγω το ειχα τερματισει στον Amstrad CPC,αλλα δεν θυμαμαι να ειχα βαλει CheatsGyubrush είπε:Πιστευω οτι οποιος εχει τερματισει αυτο το παιχνιδι πρεπει να δουλεψει στην NASA!
Είναι ο AVGN, είναι και ο Spoony...αυτός μου αρέσει περισσότερο (ψάξτε τον στο youtube)..Εντάξει, για εμάς που τα έχουμε ψιλοζήσει αυτά έχει ενδιαφέρον, και γέλιο ταυτόχρονα, εμένα προσωπικά δέν με κουράζουν καθόλου και μή σας πώ έχει γίνει και βίτσιο να τα βλέπω πίνωντας καφεδάκι τα απογέυματα.Leon είπε:Mάϊστα...Δεν το είχα παίξει ποτέ και όπως φαίνεται ούτε πρόκειται να ασχοληθώ τώρα.
Αλλά δεν έχει καταντήσει κουραστικό το θάψιμο παλιών κακών παιχνιδιών; Το ξεκίνησε ο Angry Video Game Nerd και έχουν βρεθεί πολλοί "έξυπνοι" που τον μιμούνται τελείως αποτυχημένα. Νομίζω ότι το "αστείο" πάλιωσε.
Κάποια έχουν λίγο γέλιο αλλά αυτή η νοοτροπία του "κοροϊδεύουμε παλιά παιχνίδια γιατί όλα τότε ήταν χάλια" έχει αρχίσει να με κουράζει, άσε που δημιουργεί και λάθος εικόνα για την ιστορία του gaming στους νεώτερους (τι βλακείες έπαιζαν τότε). 'Ασε που κάτι τύποι που μιμούνται τον AVGN είναι και άσχετοι από ιστορία gaming και "κοροϊδεύουν" παιχνίδια σταθμούς, καταφέρνοντας μόνο να δείξουν την άγνοιά τους.Other_Reality είπε:Είναι ο AVGN, είναι και ο Spoony...αυτός μου αρέσει περισσότερο (ψάξτε τον στο youtube)..Εντάξει, για εμάς που τα έχουμε ψιλοζήσει αυτά έχει ενδιαφέρον, και γέλιο ταυτόχρονα, εμένα προσωπικά δέν με κουράζουν καθόλου και μή σας πώ έχει γίνει και βίτσιο να τα βλέπω πίνωντας καφεδάκι τα απογέυματα.