Resident Evil 2 Reborn

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.812
To Resident Evil 2 Reborn ειναι μια fan made προσπαθεια για ενα νεο resident evil που βασιζεται στο RE2.To αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο η καλητερα εξαιρετικο και η αναπτυξη του εγινε με την μηχανη γραφικων Unity 3D.Eνα απο τα εξαιρετικα στοιχεια του παιχνιδιου ειναι η επιλογη της καμερας και οι διαθεσιμες επιλογες ειναι η κλασικη καμερα που συνανταμε στα RE 1,2,3 και η καμερα που συνανταμε στα RE 4,5,6.H Αlpha version ηταν να γιννει διαθεσιμη χθες 31 οκτωβριου αλλα καποιο προβλημα δεν επετρεψε να γινει αυτο γιατι θα γινοταν download απο το site της ομαδας.

Οταν υπαρξει λυση του προβληματος θα ανακοινωθη απο την σελιδα της ομαδας απο το facabook και το site τους που θα κατεβασουμε την alpha εκδοση αυτο http://invadergames.eu/site/language/en/ που ακομα και τωρα εχει προβλημα.

Παρακατω ειναι το Debut Trailer του παιχνιδιου.

 
Φαίνεται πολύ καλό.Ευτυχώς που είναι και αυτά τα fanboys!! και βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες γιατί αν περιμέναμε από την capcom....
 
στοιχημα οτι η capcom δε θα τους επιτρεψει να το ολοκληρωσουν. ετσι γινεται παντα με ολα τα καλα hacks δυστυχως
 
Από το βίντεο φαίνεται εξαιρετική δουλειά. Αναρωτιέμαι όμως τι θα κάνουν με τα δικαιώματα! Δυστυχώς εταιρίες σαν την Capcom δεν αφήνουν franchise της έτσι ελεύθερα. Εκτός βέβαια αν δουν πως είναι καλό και τους χρηματοδοτήσουν για να το κάνουν ολοκληρωμένο προϊον τους.

Πάντως προσπάθησα να μπω στο link και μου έβγαλε 404.
 
darkheart είπε:
Πάντως προσπάθησα να μπω στο link και μου έβγαλε 404.
Open Alpha του Remake του Resident Evil 2 Reborn ~103MB (θελει Winrar εκδοση 5 για να αποσυμπιεσετε το αρχειο ,παλαιοτερες εκδοσεις και αλλα rar extractors θα σας βγαλουνε μυνημα λαθους )

>>>> https://mega.co.nz/#!QBtFAYpY!oZ0KjKuF-yb-9wTWCkyfH1OTc3p6w-x7JaAwKQa9Y4U

Για οσους δεν μπορουν να το ανοιξουν -το αποσυμπιεστικο τους τους εβγαλε error ,μπορειτε να δοκιμασετε και αυτα τα(συμπιεσμενα με παλαιοτερη version του Winrar )

Download Links

https://www.sendspace.com/file/6v0qu7

http://www.filedropper.com/re2alphacomplete

Και τα οποια μπορειτε να τσεκαρετε και εδω

https://www.virustotal.com/en/

για σιγουρια .
 
Μου άρεσε πολύ το 2λεπτο βίντεο που είδα. Και επιτέλους πρέπει να βγει ένα remake για ένα από τα καλύτερα της σειράς.
 
Δεν πρόκειται να βγει ποτέ επίσημα...Αυτό και το The Last Guardian θα μείνουνε δύο ανεκπλήρωτα όνειρα για πολύ κόσμο,για διαφορετικό λόγο το καθένα.
 


Ετοιμαστητε -μεσα στον επομενο μηνα- για την νεα Alpha του Remake ,του Resident Evil 2 Reborn για PC αυτη την φορα χρησιμοποιωντας την Unreal Engine 4 (αντι της Unity) .
 
Υπάρχει τροπος να το κατεβασουμε απο κάπου γιατι στο youtube to εχουν ολοκληρη την εκδοση...
 
Πίσω
Μπλουζα