Resident Evil 7 (Back to the Roots!)

Fred Madison ωραίος φιλε!!

Εγω θα το αγοράσω την Παρασκευή που θα έρθω Ελλάδα (αν υπάρχει ακομα) και θα το παίξω στο VR μολις γυρίσω πίσω, αρχές του επόμενου μήνα..

ποσο κάνει;
 
Μεχρι να το παιξετε, ριχτε και μια ματια στο νεο δωρεαν θριλεραδικο παιχνιδι της ομαδας που εφτιαξε το Stasis, το Cayne
 
Wally είπε:
Μεχρι να το παιξετε, ριχτε και μια ματια στο νεο δωρεαν θριλεραδικο παιχνιδι της ομαδας που εφτιαξε το Stasis, το Cayne
πολυ ωραιο δειχνει!

και εκ πρωτης οψεως μου θυμισε κατι απο sanitarium!
 
kajwbtfe είπε:
Τα γραφικά στο vr είναι όπως και στο kitchen η είναι βελτιωμένα?
Τα γραφικά είναι ΠΟΛΥ καλύτερα από το kitchen και ένα κλικ πιο βελτιωμένα από το the beginning hour...

viking4a είπε:
Fred Madison ωραίος φιλε!!Εγω θα το αγοράσω την Παρασκευή που θα έρθω Ελλάδα (αν υπάρχει ακομα) και θα το παίξω στο VR μολις γυρίσω πίσω, αρχές του επόμενου μήνα..

ποσο κάνει;
γιατί να μη το βρεις όταν έρθεις; γύρω στα 55 ευρώ κάνει... λίγο πάνω λίγο κάτω παίζουν διάφορες τιμές... αξίζει τα χρήματά του και η δομή του σαν στήσιμο παιχνιδιού είναι παλιό, καλό, RE.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχω εντυπωσιαστει τελικα και δεν το περιμενα ! Ολοκληρο Resident Evil playable σε VR !

Κριμα που δεν εχω το μπακαγιοκο να παρω το vr, δεν υπηρχε και λογος...μεχρι τωρα ! Μακαρι να συνεχιστει αυτο και να δουμε και αλλα αντιστοιχα, αν και θα πρεπει να δοκιμασω καπου το resident για να δω με τη ζαλαδα πως θα τα παω.

Και το παιχνιδι φαινεται ζορικο και χωρις vr, οποτε σιγουρα θα το παρω καποια στιγμη. Φαινεται οντως οτι επιστρεφει στις ριζες του, και οτι το first person το ανανεωνει ταυτοχρονα.

Απλα το τελευταιο διαστημα παιζω kid friendly γιατι με βλεπει και συμμετεχει η κορη μου, οποτε εχω καιρο να παιξω κατι πιο spooky και να πω την αληθεια μονος μου βραδυατικα με ακουστικα, θα με παει λιγο τρεις κοκο, αλλα θα το παλαιψω σαν αντρας, λολ
 
Πρίν από λίγο το τελείωσα όλο στο VR. Μηδενινή ζαλάδα, ναυτία κλπ. Έκαναν τρομερή υλοποίηση και έχω να πω πως έχει πολύ μεγάλη συγγένεια με τα παλιά RE (1,2,3) στη κεντρική δομή του παιχνιδιού.

Τα σεντούκια, το πως είναι χτισμένος ο χάρτης, οι χρόνοι (pace) του παιχνιδιού, οι γρίφοι, τα όπλα, το inventory, το πως σε πηγαίνει από το ένα μέρος στο άλλο κλπ όλα φωνάζουν από μακρυά πως είναι ένα καθαρόαιμο RE αλλά πλέον στην εποχή του δηλαδή 20 χρόνια μετά εμπλουτίζοντάς το με κάποια νέα στοιχεία που δε θέλω να πω για να μη δώσω τη παραμικρή λεπτομέρεια σε όσους δε το έχουν παίξει ακόμη.
 
Fred, τελικά αληθεύει αυτό που λένε ορισμένοι, περί μικρής (σχετικά) διάρκειας του παιχνιδιού;

Προσωπικά, το έχω ήδη παραγγείλει στην έκδοση για pc (με την ελπίδα ότι θα βρω έστω και λίγο χρόνο να ασχοληθώ) - αλλά αν παιχτεί, θα παιχτεί συμβατικά, αφού δεν έχω κάποιο vr headset (σε αυτό το σημείο να πω ότι δοκίμασα πριν μερικές εβδομάδες το δωρεάν Rogue One - X-Wing VR σε PS4 ενός γνωστού μου που είχε προπαραγγείλει το vr της sony το οποίο και του έφεραν σε d1 κυκλοφορία, και ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό).

Δυστυχώς το oculus στο ελλαδιστάν κοστίζει 800 περίπου ευρώπουλα (200 παραπάνω απο την κανονική του τιμή στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες). Υποπτέυομαι ότι αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει κάποιος απο "πίσω" για να ρεγουλάρει την τιμή (όπως στην περίπτωση της sony, που διαθέτει το vr στην ελλάδα στην ίδια τιμή με το εξωτερικό), και έτσι τα 200 επιπλέον ευρώ μάλλον πάνε κατευθείαν... στην τσεπούλα των διάφορων καταστημάτων που το διαθέτουν στην χώρα μας. :p

Tέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς απο ελεύθερο χρόνο έχω πλέον φτάσει κοντά στο απόλυτο μηδέν, οπότε δεν "καίγομαι" για απόκτηση vr αφού σπάνια υπάρχει χρόνος για παιχνίδι...
 
Το αγορασα χτες το παιχνιδι τα σπαει
 
Πίσω
Μπλουζα