Resident Evil "Revival Selection"

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.890
Αντιδράσεις
3.892
Eψαχνα ευκαιρια να αναφερω τα 15χρονα αυτων των ημερων απο την κυκλοφορια του πρωτου Resident Evil και just the news i wanna hear!!

2 απο τα καλυτερα της σειρα φαινεται να γινονται HD για το 360 Kαι το PS3,μιλαμε για το 4 και το Veronica! :headbangdude:

Early reports from the latest issue of Japan's Famitsu magazine point to a new Resident Evil title for the PlayStation 3 and Xbox 360, Resident Evil Revival Selection. Unconfirmed details indicate the release is comprised of previous entries Resident Evil 4 and Resident Evil: Code Veronica.
Andriasang

Kαι ετοιμαζεται και το 6!




Για το HD 4 το συζηταγαμε πριν χρονια.

resident-evil-classic-edition-ps3.jpg


Eδω ενα αφιερωμα απο το NeoGaf για τα 15χρονα.

NeoGAF
 
Ουαου!!!!!!!To VERONICA σε HD!!!!Αυτα ειναι!
 
μια μούφα και μισή, σαν το tombraider trilogy , αντί να πάνε να κάνουν τα πρώτα της σειράς πάνε και μας κάνουν "remake" τα τελευταία $%@#^

τί HD remakes και κουραφέξαλα, απλά χρησιμοποιούν τα textures του development.... whatever
 
Στα 10χρονα ειχανε βγαλει τα Ζero Και το remake για Cube.

Mακαρι να βγαζαν upscaled ports του Umbrella Chronicles και Darkside Chronicles με Move/Kinect support.

Θα γλυτωνα την αγορα του Wii,lol.
 
Καλα μια μουφα και μιση δεν το λες...Μην τρελαθουμε κιολας μουφα το VERONICA..Και εγω θα προτιμουσα το 2 αλλα δεν με χαλαει και το Veronica και εν πασει περιπτωση σε καμια περιπτωση δεν ειναι χαλια..
 
προφανώς δεν έχεις καταλάβει τί εννοώ με το "μούφα" . δεν αναφέρομαι στο παιχνίδι αλλά στο "remake" που είναι ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ μούφα. Λες και το veronica ήταν εποχής ps1 με ανάλυση 300Χ200 και τώρα το χαιρόμαστε HD. Μούφα σαν επιλογή για remake.
 
OK.Συγνωμη.Λαθος καταλαβα!
 
Εμενα παλι μου αρεσει η ιδεα να ξαναπαιξω το Veronica. Eιχε ηδη γραφικαρες στο DC. φανταζομαι τωρα με MT-Framework 2.0...
 
Και εμένα δεν με εντυπωσίασαν οι επιλογές των τίτλων. Ειδικά το 4, λίγο άκυρο για HD remake. Δεν δείχνει και τόσο τραγικά, ακόμα και στο GC.
 
Εγώ θα ήθελα να δώ ένα Remake του RE2 ακριβώς όπως έκαναν το Remake του RE1 στο Gamecube. Ιδιο στίλ, fixed camera, prerendered backgrounds με εξτρα geometry στους χαρακτήρες (και αν δουμε την δουλεια που έγινε στο RE1 στο GC, φανταστήτε τι μπορει να γίνει τώρα στο 360/PS3) ολοκαίνουρια γραφικά (σε ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση αυτήν την φορά) και εξτρά περιοχές.

Θεωρώ το Resident Evil 1 Remake του Gamecube ως το καλύτερο που έχει βγει ποτέ. Από τις ελάχιστες φορές που ένα Remake σε κάνει να ξεχνάς εντελώς το Original και να μην θες να το ξαναπαίξεις ποτέ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
It's official.

Μερικα scans απο το περιοδικο.

jsv5Jl.jpg


Jra1Hl.jpg


Ulijdl.jpg


plntBl.jpg
 
Official site is up. http://www.capcom.co.jp/bhrs/

Προσωπικα δεν περιμενω τιποτα παραπανω απο οτι λεει οτι θα δωσει,δηλ HD λουσο.

Οτι εξτρα ερθει καλοδεχουμενο.

bio_rs_img.jpg


bio_rs_img02_l.jpg


Kαι το Veronica looks great!

bhrs03.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Debut trailer φρεσκο απο τον φουρνο.


Απο το official site λεμε.



Μακαρι να επεφτε περισσοτερη δουλεια και να τριβαμε ματια,δεν ξερω....


 





 
Capcom's considerable presence at Comic-Con 2011 has mostly revolved around two major fighting games - Ultimate Marvel vs. Capcom 3 and Street Fighter X Tekken. Today, during its Resident Evil panel, the publisher gave fans of the Resident Evil franchise a bit of good news - specific release dates for Resident Evil 4 HD and Resident Evil: Code Veronica HD.
Resident Evil 4 HD will be available on September 20. Resident Evil: Code Veronica HD will be available on September 27. Both titles will be available on Xbox Live Games on Demand and PSN.

In addition to high resolution visuals, both games will support achievements and trophies. Resident Evil 4 HD will include the additional content that was added to the series throughout its various iterations. Capcom didn't specify what each game would cost, but did say gamers could expect "budget pricing
Καλη φαση αν η τιμη ειναι λογικη
 
Καλή φάση!!

Αν και έχω ήδη τερματίσει το 4 2φορές τώρα θα τερματίσω και το hd άλλες τόσες :p
 
Σημερα βγαινει το 4,το πιο πιθανον και το Veronica μαζι και ισως και τα 3 πρωτα.


Το θεμα ειναι τα αγοραζεις τωρα στα 19.99 η περιμενεις το half price.
 
Το resident evil 4 μια χαρα γραφικα ειχε στο game cube οποτε δεν με νοιαζη να το παιξω σε hd.Το code veronica θελω να το ξαναπαιξω γιατι ειχε παρα πολυ καλα γραφικα στο dreamcast και περιμενω να δω τι βελτιωσεις θα εχει τωρα.
 
Γενικά έχει πέσει τεράστιο κράξιμο για το remake του 4 μιας και δεν έχουν κάνει τίποτα το ουσιαστικό. Στα reviews παίρνει καλές βαθμολογίες γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν παιχνιδάρα. Για την δουλειά στα γραφικά που έχει γίνει (δεν έχει γίνει τίποτα στην ουσία) εκεί ακούνε πολλά. Καλύτερα κάποιος αν έχει Wii να το πάρει στην έκδοση εκεί παρά στις άλλες κονσόλες. Ακόμη καλύτερα να το παίξει στο Gamecube του. Αν κάποιος δεν το έχει παίξει ποτέ και δεν έχει άλλη κονσόλα παρά PS3 ή 360 τότε ναι αξίζει να το αγοράσει.
 
Tελικα ειναι στα 14.99 οποτε δεν τιθεται θεμα το ΣΚ εχει platinum-gold πως τα λενε trophy. :headbangdude:
 
Oχι στα 19.99 ειναι ,κοβω το κεφαλι μου οτι το βραδυ ηταν στα 14.99,anyway δεν εχω λεφτα στο psn ενα δεκαρικο εχει μεινει πρεπει να παω να παρω ξυστο που να ξαναβαλεις πιστωτικη ,παπαπαπα.
 
Πίσω
Μπλουζα