Resident Evil "Revival Selection"

Aardvark το πρωι ειχε 14,99 τωρα 19.99.Εγω το πηρα λογω plus 7.50 ευρω και τωρα εχει 10!!χαχαχα Ωστοσο το veronica θα ειναι διαθεσιμο την αλλη τεταρτη!!
 
Δεν μπορω να καταλαβω,γκρρρ.
 
Μαλλον η Sony Εκανε λαθος και αργησε να το παρει χαμπαρι...
 
Σπευστε να κατεβασετε το Veronica με 9.99 καποιο λαθος παλι εγινε και το εχει σε 3 τιμες ,μια 19.99 μια plus 10ευρω και ενα 9.99,μολις το κατεβαζω.


Και ειχα 10 ευρω στο λογαριασμο,lol ισα ισα.



Το 4 κατεβαινε ολο το μεσημερι ,(αυτο δεν το προλαβα στα 15 πλερωσα 20)ηταν καπου 3.5 giga και εντυπωσεις σε λιγο.



Το Veronica ειναι στα 4.6gb!
 
Τελικά το 4 έχει γίνει πραγματικά remastered? Έχω δεί κάποια HD re-releases και είναι πρακτικά, υψηλότερης ανάλυσης αλλά με μοντέλα χαμηλών πολυγώνων.
 
Δεν λενε και τα καλυτερα ,μαλλον αρπαχτη φαινεται.


Βεβαια σε 30" θα το εξακριβωσω ο ιδιος ,brb!


Edit:

Nιααχ ,upscaled ειναι ,με την καμμια δεν ειναι HD κοινως τα ιδια γραφικα πιο high resolution.


Αν θελαν να κανουν δουλεια θα το επαιρναν και θα το σενιαραν οπως το remake του πρωτου για το Cube.



Aπο την αλλη ειναι το καλυτερο action game ever,aυτη ειναι η καλυτερη εκδοση του 4 ever,εγω ειμαι απο τους φαν της σειρας οποτε......





Edit:Tελικα δεν ειναι λαθος η τιμη,οποιος εχει παρει το 4 εχει για δυο βδομαδες half price το Veronica,30 ευρω και τα δυο ή 15 εκαστο,Not bad.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειδικά για το remake του code veronica, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά τα reviews. Απο την άλλη η τιμή σκοτώνει, για όσους δεν τα έχουν παίξει ποτέ.
 
Οτι και να γραψουν τα παιχνιδια δεν τα καναν χειροτερα,ειναι τα Resident Evil που ξεραμε και παιζαμε,το θεμα ειναι στο ποσο καλη δουλεια καναν στο να τα βελτιωσουν.


Μαλλον λιγη.
 
Φυσικα και δεν τα εκαναν χειροτερα αλλα για να δωσω λεφτα να τα παρω εννω τα εχω ηδη σε DREAMCAST και GAME CUBE πρεπει να δω ερκετες και σημαντικες βελτιωσεις.
 
Resident Evil 4 HD: Xbox 360 vs Wii, PS2, GameCube


Code Veronica (dynamic lighting added)

EDyIF.gif
 
Mολις εβαλα την βερονικα και οι φωτισμοι πρεπει να ειναι η καλυτερη βελτιωση του παιχνιδιου,ολα ειναι πεντακαθαρα σε πραγματικο Widescreen αλλα οι φωτιες γυρω,οταν τριγυρνας με τον αναπτηρα κ.τ.λ φαινεται φανταστικα.


Νομιζω οτι το Veronica αξιζε τον κοπο για μετατροπη περισσοτερο απο το 4,αν δεν βαριομουνα θα συνδεα και το Cube για να δω τις διαφορες και απο πρωτο χερι.


 

Σε καποια στιγμη φοβηθηκα και το'κλεισα. :p
 
Moλις τελειωσα χτες για ακομη μια φορα το 4,21 ωρες παιχνιδιου και best 15 euros spent ever.


Πραγματικα ατελειωτο και χορταστικο παιχνιδι,next Veronica και επισκεψη του 5!


 

 

Excited για νεα κονσολα ναι,αλλα πιο πολυ για νεο Next Gen Resi!!!!!
 
Aardvark είπε:
Mολις εβαλα την βερονικα και οι φωτισμοι πρεπει να ειναι η καλυτερη βελτιωση του παιχνιδιου,ολα ειναι πεντακαθαρα σε πραγματικο Widescreen αλλα οι φωτιες γυρω,οταν τριγυρνας με τον αναπτηρα κ.τ.λ φαινεται φανταστικα.
Νομιζω οτι το Veronica αξιζε τον κοπο για μετατροπη περισσοτερο απο το 4,αν δεν βαριομουνα θα συνδεα και το Cube για να δω τις διαφορες και απο πρωτο χερι.


 

Σε καποια στιγμη φοβηθηκα και το'κλεισα. :p
Συμφωνω και γω.Στο code veronica φαινονται οι βελτιωσεις περισσοτερο απο το 4.Κατι που ειναι λογικο μιας και το 4 ειναι πιο πρoσφατο απο το code veronica.
 
Καταρχήν συμβουλή: επ'ουδένι μην πάτε, όπως έκανα εγώ να πάρετε από το ebay το HD Revival σε δίσκο που κυκλοφορεί μόνο στην Ασιατική αγορά, για δύο λόγους: πρώτον όλα είναι στα Γιαπωνέζικα, το βιβλιαράκι αφιέρωμα και όλα τα μενού του παιχνιδιού, εκτος από τις επιλογές START, LOAD, CONTINUE OPTIONS. Δεύτερον και κυριότερο: για να παίξετε τα παιχνίδια πρέπει υποχρεωτικά να τα εγκαταστήσετε στον σκληρό δἰσκο! (και πρέπει να έχετε το δισκάκι πάντα μέσα στο PS3) Και είναι και τα δύο τεράστια, γύρω στα 10 GB και τα δύο. Πραγματικά δεν αξίζει, καλύτερα αγοράστε τα από το Playstation Store και θα είναι και στα αγγλικά. To μόνο καλό της γιαπωνέζικης έκδοσης είναι ότι το RE Code Veronica έχει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, ενώ η Ευρωπαϊκλη έκδοση δεν έχει, σε βάζει κατευθείαν στα βαθιά.

Τώρα από πλευράς ποιότητας, και οι δύο εκδόσεις εἰναι κοινές, το RE 4 είναι μακράν η καλύτερη μεταφορά. Μοιάζει σαν κανονικό παιχνίδι της εποχής μας, ενώ το Code Veronica X δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει βελτιωθεί πολύ. Ήταν βεβαια ηδη κορυφαίο από πλευράς γραφικών όταν κυκλοφόρησε, αλλά τώρα μοιαζει σαν πολύ σκοτεινό, έντονα χρώματα ὀχι και τόσο διαυγές όσο το RE4. Δεν ξέρω.. κάτι δεν μου πάει, σε αυτή την μεταφορά. Κατά τα άλλα βέβαια έιναι άπαιχτο και μην ξεχνάτε ότι ουσιαστικά αυτό είναι το το Νο 3 της σειρας, και από πλευράς πλοκής και χαρακτήρων, άλλο αν τελικά επιλέχθηκε το Nemesis με πρωταγωνίστρια την Jill ως Νο 3, επειδή ήθελαν στην Capcom το Νο 3 της σειρας να μπορούν να το παίξουν όλοι και αυτοί που δεν θα είχαν PS2.
 
Πίσω
Μπλουζα