soufle
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 14
Δωροθέα μου εκτός από την κουζίνα, το γραφείο και την τουαλέτα που είναι του '87 τα υπόλοιπα είναι του '88 όπως φαίνονται και από τον κατάλογο. Αυτό που ξέρω είναι ότι τα έπιπλα του καταλόγου ξανακυκλοφόρησαν και τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστο με μικρές αλλαγές όπως τα μαξιλάρια στις καρέκλες της τραπεζαρίας. Τα πρώτα ήταν μονοκόμματα ραμμένα ενώ τα επόμενα είχαν άνοιγμα και μπορούσες να βγάλεις το εσωτερικό αφρολέξ. Δεν ξεχνάω την υπόσχεση να το φωτογραφίσω απλά στηρίζομαι λίγο στην υπομονή σου διότι έχει πολλά κομμάτια και το αναβάλω όσο μπορώ...σόρι!!!!!!!!!!!!!!!!!
bibi bo χαίρομαι που σου άρεσε το θρεντ !! Το σπιτάκι που έχω είναι όντως αυτό με το ασανσέρ που φαίνεται στον κατάλογο του 1988. Δεν ξέρω αν κυκλοφορούσε από το '87. Στο παρακάτω link είναι οι φωτογραφίες του καταλόγου 1988 από το κουτί της Barbie άρωμα. Χαίρομαι που σου έφεραν ωραίες αναμνήσεις!!
http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=236610&postcount=287
Σας περνώ και τις φωτογραφίες από τα έπιπλα που είχε το σπίτι. Κάπου στην αποθήκη πρέπει να κυκλοφορεί και το φοβερό φούξια τραπέζι κουζίνας με τις 2 καρέκλες και ένα λευκό σεντονάκι με μοβ λουλούδια που σκέπαζε το μονό κρεβάτι. Οι καρέκλες της κουζίνας ήταν σαν αυτή του σαλονιού αριστερά σε φουξουλί πάντα. Εδώ το σαλόνι και το κρεβάτι. Και αυτά ήταν τα μοναδικά αξεσουάρ που διέθετε το σπιτάκι.
bibi bo χαίρομαι που σου άρεσε το θρεντ !! Το σπιτάκι που έχω είναι όντως αυτό με το ασανσέρ που φαίνεται στον κατάλογο του 1988. Δεν ξέρω αν κυκλοφορούσε από το '87. Στο παρακάτω link είναι οι φωτογραφίες του καταλόγου 1988 από το κουτί της Barbie άρωμα. Χαίρομαι που σου έφεραν ωραίες αναμνήσεις!!
http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=236610&postcount=287
Σας περνώ και τις φωτογραφίες από τα έπιπλα που είχε το σπίτι. Κάπου στην αποθήκη πρέπει να κυκλοφορεί και το φοβερό φούξια τραπέζι κουζίνας με τις 2 καρέκλες και ένα λευκό σεντονάκι με μοβ λουλούδια που σκέπαζε το μονό κρεβάτι. Οι καρέκλες της κουζίνας ήταν σαν αυτή του σαλονιού αριστερά σε φουξουλί πάντα. Εδώ το σαλόνι και το κρεβάτι. Και αυτά ήταν τα μοναδικά αξεσουάρ που διέθετε το σπιτάκι.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: