Retro Διαφημίσεις ηλεκτρικών συσκευών

Πολυμίξερ Braun:

[video=youtube_share;NMIBILPHXQo]

 
Δεν είδα πουθενά διαφήμιση με τη Στιρέλα. Έπαιζε και ο Κωστέτσος νομίζω;

edit: Βρήκα μία στο YT και με μουσική υπόκρουση 2 Unlimited - No Limits παρακαλώ

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
(1995) Διαφημιστικό / Delonghi [video=youtube;BNU-c1E3wQY]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
στα μεσα του 93 ειναι γιατι εκεινη την χρονια το ειχε αγοραση η μανα μου ειναι το bosch wfk5730 εκανε τοτε 295,000δρχ
 
Πολύ συνηθισμένα τα διαφημιστικά σποτ που αφορούσαν ηλεκτρικές συσκευές : Ψυγεία, πλυντήρια, ηλεκτρικές σκούπες, τηλεοράσεις, λάμπες .... Όλα όσα χρειάζεται για να εξοπλισθεί το νοικοκυριό ενός σπιτιού !!! Άνοιξα το παρόν τόπικ για να .... "ξεθάψω" μερικές από αυτές τις διαφημίσεις από το σεντούκι των αναμνήσεων ....

- Η πρώτη διαφήμιση, στην οποία θα αναφερθώ, αφορά το ψυγείο ESKIMO !!! Στην αρχή έδειχνε δύο μεταφορείς, να κουβαλούν ένα ψυγείο Εσκιμό και να τραγουδούν, πάνω στη μελωδία του πασίγνωστου άσματος του Nat King Cole "Quisas, Quisas, Quisas [δηλαδή αυτό :

H ESKIMO φαίνεται ότι συνήθιζε να βασίζει τα τραγούδια των διαφημίσεών της πάνω σε γνωστές μελωδίες. Στη σειρά combi των ψυγείων της, το 1987, η μελωδία του τραγουδιού είναι δανεισμένη από το "Summer Nights" της ταινίας Grease. Τραγουδάει ένα ζευγάρι και νομίζω ότι η γυναικεία φωνή είναι η Μπέσσυ Αργυράκη (κάτι μάλλον συνηθισμένο για τις διαφημίσεις της εποχής). Και βέβαια από τη διαφήμιση έχει μείνει η φράση "Προτιμώ Eskimo".
 
Πίσω
Μπλουζα