Plink
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 13
Είμαστε του σασπένς εμείς γι'αυτό το κρατάμε ακόμα κρυφό χαχαχαShock είπε:Ο κόσμος το' χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι Plink![]()
Είμαστε του σασπένς εμείς γι'αυτό το κρατάμε ακόμα κρυφό χαχαχαShock είπε:Ο κόσμος το' χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι Plink![]()
Telamonas.stokos είπε:Οταν λοιπον Gryzor γινεις ραδιοφωνικος παραγωγος (πραγμα που μπορει να συμβει πολυ συντομα) και κανεις στην εκπομπη σου ενα retro αφιερωμα να εισαι σιγουρος οτι θα προσπερασω και παλι το θεμα του equalization και θα σταθω στο οτι εκανες σαφεις αναφορες πηγων και οτι θα εισαι σοβαρος επικοινωνιακα και θα βγαλεις κεφι. Και παλι ενα μπραβο για την προσπαθεια σου θα το εχεις απο ολους μας.
Βρισκω τη πρωινη γκρινια γενικα πολυ βαρια - εχουμε ολοκληρη μερα μπροστα μας.
Wally είπε:![]()
Εγω παντως περασα μια πολυ ευχαριστη ωρα με την εκπομπη του Konstantakis
Gryzor είπε:Προφανώς και το 90% του ραδιοφώνου σήμερα έχει πρόβλημα. Λοιπόν;
Συνεχείς αναφορές - και λοιπόν;
Αρκετό υλικό - και λοιπόν; (κουραστικός γίνομαι). Το να κάνεις μία εκπομπή θεματική θέλει πολλή έρευνα και προσπάθεια. Δεν αρκεί να μπεις ένα YouTube και να σηκώσεις ό,τι βρεις, αλλιώς όλοι μας μπορούμε να γίνουμε Ρ/Φ παραγωγοί... μα ούτε ένα equalization?
Συγγνώμη, δεν ασπάζομαι την άποψη του ότι αν κάτι αφορά στο χόμπυ μου είναι αυτόματα και καλό, και θεωρώ ότι η κριτική δεν πρέπει να είναι αυτόματα και θετική όπως γίνεται στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων στη ρετρό σκηνή... Θεωρώ ότι καλύτερα να μην κάνεις κάτι αν είναι να μην το κάνεις καλά.
Δεν λέω ότι είναι τόσο χάλια, απλά εξηγώ το γιατί 'ξινίζω'.
Σόρρυ, δεν το έπιασα, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι αστείο για όσους το καταλαβαίνουνε! :wait2:Stormwatch είπε:![]()
Gryzor μη φορτώσεις, πλακίτσα κάνω...![]()
A, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι έχω υποχρέωση να έχω θετική γνώμη για κάθε τί σχετικό με ρετρό
ή ότι πρέπει να είμαι Ρ/Φ παραγωγός για να εκφράζω γνώμη
Τι να σου πω τωρα ?ή ότι πρέπει να εκφράζω αρνητικές γνώμες μόνο βραδινές ώρες.
δεν θα το παρω οπως θα επρεπε - απλα ξαναδιαβασε τους λενε καμποσα πραγματα σχετικα με αυτο που εγινε σημερα εδω.Ίσως να μπει στους κανονισμούς;
Προσωπικά δεν χρειάζομαι απλά λόγια για να καταλάβω. Συγγνώμη αν χρειάζονται άλλοι.Telamonas.stokos είπε:Με απλα λογια τοτε, γιατι δεν καταλαβαινομαστε.
A, συγγνώμη, όντως χρειαζόντουσαν απλά λόγια. Να το κάνω πιο απλό - σε μετάφραση: αν κάτι άπτεται του ενδιαφέροντός μας και μας διαφημίζει, τότε απαγορεύονται οι αρνητικές κριτικές.Telamonas.stokos είπε:Οταν ενας ερασιτεχνης παραγωγος ραδιοφωνου κανει ενα (ερασιτεχνικο) αφιερωμα σε ρετρο θεματα (που ειναι το βασικο μας θεμα σε αυτο το forum) σε εναν επισης (ημι αν θες)ερασιτεχνικο internetικο σταθμο της περιφερειας, αναφεροντας 100 φορες το forum (στο οποιο εισαι και εσυ μελος) μας ως πηγη αναφορων και δημιουργωντας τελικα μια ευχαριστη ωρα με συμμετοχη (τακτικων και μη) ακροατων - τοτε η ευγενεια η λογικη και η πραγματικη κατανοηση μιας τετοιας προσπαθειας οδηγουν σε μια χαλαρη θεωρηση των πραγματων και αναδειξη των θετικων σημειων της.
Πολύ ενδιαφέρον, διάβασα πάλι τα ποστ και δεν είδα πουθενά να αναφέρω τη λέξη γκρίνια. Ενδιαφέρον...Telamonas.stokos είπε:Σε αντιθεση με αυτο - εκανες 2 posts με γκρινια (οπως ο ιδιος παραδεχτηκες) και μια θεωρηση της ολης φασης σαν να προερχοταν απο καποιον Μεγαλο ραδιοφωνικο σταθμο ή απο το κρατικο ισως ραδιοφωνο, λες και κριτικαρες το που ξοδευονται τα λεφτα που δινουμε σε φορους...
...υπό συζήτηση. Μπορεί εγώ να μή συμφωνώ, αλλά αυτή είναι άλλη (μετα)συζήτηση. Αλλά και να την κάνουμε απλά θα σε παραπέμψω σε μύρια όσα ερασιτεχνικότατα και σπιτικά podcasts υπάρχουν ανά τον πλανήτη, υψηλότατης ποιότητας. Ίσως χάνουν στο ότι δεν κάνουν αναφορές στο RGM, αλλά τί να κάνουμε, ουδείς τέλειος. Όμως το θέμα είναι ότι, είτε ισχύει αυτό που λες είτε όχι, τελικά έχουμε το δικαίωμα της γνώμης;Telamonas.stokos είπε:Η απαντηση μου που προφανως δεν καταλαβες - ελεγε ακριβως αυτο - οτι ο οποιοσδηποτε εκανε κατι τετοιο θα αξιζε τα συγχαρητηρια μας - οσα τεχνικα ή μη προβληματα δεν ελυσε.
Όοοοοοχι, η ειρωνία ήταν όλη δική σου, συγγνώμη: "όταν γίνεις ρ/φ παραγωγός και κάνεις αυτό κι εκείνο και το άλλο"...Telamonas.stokos είπε:Και τελικα μου απαντας με χοντρη ειρωνια
Telamonas.stokos είπε:δεν θα το παρω οπως θα επρεπε - απλα ξαναδιαβασε τους λενε καμποσα πραγματα σχετικα με αυτο που εγινε σημερα εδω.
Φύγε εσύ!...Plink είπε:Βρε παναθεμά σας...θα σφαχτείτε εσείς εδώ???
:wait2: :wait2:
σε μετάφραση: αν κάτι άπτεται του ενδιαφέροντός μας και μας διαφημίζει, τότε απαγορεύονται οι αρνητικές κριτικές
Αυτο που συμβαινει εδω δεν ειναι κατι καινουριο - οποτεδηποτε καποιος νομιζει εδω μεσα οτι του τη λενε ξεκιναει να προσβαλει τους admin του forum και να φωναζει οτι του καταστρατηγουνται τα δικαιωματα του. Για τις υποχρεωσεις του ομως ?Ίσως χάνουν στο ότι δεν κάνουν αναφορές στο RGM, αλλά τί να κάνουμε, ουδείς τέλειος.
Έταιρον εκάτερον. Όταν εκφράζω τη γνώμη μου και μου λες ότι δεν πρέπει, τότε...;Telamonas.stokos είπε:Μα πως γινεται να μην σου αναγνωριζετε το δικαιωμα της γνωμης οταν μου εχεις σουρει τα απιστευτα στα τελευταια σου 2 posts και συνεχιζουμε να το συζηταμε ?
Δεν καταλόγισα απολύτως τίποτα. Εσύ ανέφερες κάτι κι εγώ είπα ότι δεν έχει σχέση. Ξαναδιάβασε τα post μου...Telamonas.stokos είπε:Μου καταλογιζεις ευθεως μεχρι και προσωπικο συμφερον.
Σορρυ, δεν βγάζω πολύ νόημα. Αν καταλαβαίνω καλά λες ότι επειδή βρίσκομαι μέσα σε αυτή την κοινότητα πρέπει να συμπορεύομαι με τις απόψεις της; Έλεος...Telamonas.stokos είπε:Αυτο που συμβαινει εδω δεν ειναι κατι καινουριο - οποτεδηποτε καποιος νομιζει εδω μεσα οτι του τη λενε ξεκιναει να προσβαλει τους admin του forum και να φωναζει οτι του καταστρατηγουνται τα δικαιωματα του. Για τις υποχρεωσεις του ομως ?
Στο οτι εισαι μελος ενος forum με καποιες αρχες και καποιο σκοπο δεν αναφερεσαι πουθενα - το μονο που μου καταλογησες ειναι οτι αν "με διαφημισουν" τοτε δεν λεω τιποτα το αρνητικο. Το οτι δεν εισαι μονο ατομικα εδω μεσα αλλα και με την ιδιοτητα μελους σε ενα συνολο retroμανιακων με κοινες βλεψεις και αγαπη για καθε προσπαθεια το αφησες στην απεξω απλα για να πεις την παρατηρηση σου οτι δεν ειχε επαγγελματισμο η προσπαθεια του Κωνσταντακη και οτι εσυ αν εκανες κατι παρομοιο θα το εκανες αλλιως.
Ε;;; Να αφήσω τις παρατηρήσεις για τους επαγγελματίες; Κοινωνία των αρίστων είμαστε τώρα, να εκφέρει άποψη μόνο ο ειδικός; Τα έχω λίγο χαμένα σχετικά με το τί εννοείς...;Telamonas.stokos είπε:Το οτι κανεις μεχρι τωρα δεν εχει κανει κατι σχετικο και με την διαθεση να "διαφημισει" το forum μας δεν μετραει στο να πεις μια καλη κουβεντα και να αφησεις τις παρατηρησεις σου για τους "επαγγελματιες" ισως ?
Έγραψες: "Οταν λοιπον Gryzor γινεις ραδιοφωνικος παραγωγος (πραγμα που μπορει να συμβει πολυ συντομα) και κανεις στην εκπομπη.....". Εμένα μου ακούγεται ξεκάθαρα ειρωνικό. Αν έκανα λάθος...Telamonas.stokos είπε:Η παραγραφος που εγραψα στο πρωτο post μου εδω και μου καταλογησες ως ειρωνικη - ειλικρινα δεν εχει τετοιο σκοπο και οσο την ξαναδιαβαζω μου λεει αυτο που σου ειπα και πριν
Kι εγώ εδώ είναι που διαφωνώ εν μέρει. Ναι μεν να αναδεικνύονται τα θετικά, αλλά να μη θάβονται τα αρνητικά...Telamonas.stokos είπε:Για μενα ολο αυτο ηταν αυτο ακριβως που σου εγραψα πριν " η ευγενεια η λογικη και η πραγματικη κατανοηση μιας τετοιας προσπαθειας οδηγουν σε μια χαλαρη θεωρηση των πραγματων και αναδειξη των θετικων σημειων της."
Aκόμα κάτι που ουδέποτε είπα... τί στο καλό;Telamonas.stokos είπε:Εχω ακουσει πολλα στο GRM 2 χρονια τωρα - απο φασιστας μεχρι καβαλημενο πιτσιρικι - αλλα το "συμφεροντολογος" μου χτυπησε ασχημα.
Ενδεχομένως να είναι έτσι. Οπότε μή γενόμενο. Αλλά δεν νομίζω να είμαι τρελλός που το εξέλαβα έτσι...Telamonas.stokos είπε:Δεν θα σου ανταπαντησω σε οσα μου γραψεις απο κατω (θα τα διαβασω φυσικα) απλα νομιζω οτι δεν κατανοησες το πνευμα του πρωτου μου post και αντεδρασες με τροπο ειρωνικο και αποτομο που δεν συναδει τουλαχιστον με τους κανονισμους του GRM που σε παροτρυνα να ξαναδιαβασεις.
Ειπα οτι δεν χρειαζοταν - το ξαναλεω και παλι - και εξακολουθεις να εχεις το δικαιωμα της γνωμης σου.
Το ξαναδιαβασα και ειναι ακομα εκει
Παράθεση:σε μετάφραση: αν κάτι άπτεται του ενδιαφέροντός μας και μας διαφημίζει, τότε απαγορεύονται οι αρνητικές κριτικές
Αν ηθελες να γραψεις κατι αλλο - ας εγραφες κατι αλλο.Παράθεση:Ίσως χάνουν στο ότι δεν κάνουν αναφορές στο RGM, αλλά τί να κάνουμε, ουδείς τέλειος.
Βασικα λεω το αναποδο - συμπορευεσαι με αυτη τη κοινοτητα και γιαυτο διαλεξες να βρισκεσαι μεσα σε αυτη.Σορρυ, δεν βγάζω πολύ νόημα. Αν καταλαβαίνω καλά λες ότι επειδή βρίσκομαι μέσα σε αυτή την κοινότητα πρέπει να συμπορεύομαι με τις απόψεις της; Έλεος...
Η σειρα μου να αναφωνησω Ελεος...και ειπα να τα γραψω απλα...η φραση σημαινει οτι ειναι προτιμοτερο να κανεις τις παρατηρησεις σου στους Επαγγελματιες του χωρου του ραδιοφωνου και οχι σε καποιον ερασιτεχνη.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Telamonas.stokos
Το οτι κανεις μεχρι τωρα δεν εχει κανει κατι σχετικο και με την διαθεση να "διαφημισει" το forum μας δεν μετραει στο να πεις μια καλη κουβεντα και να αφησεις τις παρατηρησεις σου για τους "επαγγελματιες" ισως ?
Ε;;; Να αφήσω τις παρατηρήσεις για τους επαγγελματίες; Κοινωνία των αρίστων είμαστε τώρα, να εκφέρει άποψη μόνο ο ειδικός; Τα έχω λίγο χαμένα σχετικά με το τί εννοείς...;
Εκανες λαθος - η πληρης προταση ηταν αυτηΈγραψες: "Οταν λοιπον Gryzor γινεις ραδιοφωνικος παραγωγος (πραγμα που μπορει να συμβει πολυ συντομα) και κανεις στην εκπομπη.....". Εμένα μου ακούγεται ξεκάθαρα ειρωνικό. Αν έκανα λάθος...
Που ειναι η ειρωνια ? Το μονο περιεργο ειναι το σημειο που αποκαλυπτονται καποια σχεδια του GRM.Οταν λοιπον Gryzor γινεις ραδιοφωνικος παραγωγος (πραγμα που μπορει να συμβει πολυ συντομα) και κανεις στην εκπομπη σου ενα retro αφιερωμα να εισαι σιγουρος οτι θα προσπερασω και παλι το θεμα του equalization και θα σταθω στο οτι εκανες σαφεις αναφορες πηγων και οτι θα εισαι σοβαρος επικοινωνιακα και θα βγαλεις κεφι. Και παλι ενα μπραβο για την προσπαθεια σου θα το εχεις απο ολους μας.
Και εχω και εγω το δικαιωμα να πω κοσμια τη γνωμη μου φανταζομαι ή μηπως οχι ?Προκειται για μια καλη ραδιοφωνικη προσπαθεια - με αρκετο υλικο - και συνεχεις αναφορες στο forum μας. Μιας και δεν τις ακουω καθημερινα απο αλλους θα πω οτι δεν χρειαζεται σκληρη κριτικη. Με την ιδια συλλογιστικη το 90% του Ραδιοφωνου σημερα εχει προβλημα.
Απο μενα ενα μπραβο στον Αλεξη για τη σταση του και την ανεση του στο μικροφωνο.