Retro Gaming Χθεσινής Βραδιάς [Version 2010]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Shinobi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Shinobi

RetroMasteR
Αντιδράσεις
810
ας μιλήσουν οι εικόνες

[edit] Dead pictures [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kings Quest 5 CD version στο 486DX2 66 μου :)

622-1.png
622-1.jpg

Απο χθες παιζω την Cd version του Indiana jones and Fate of Atlantis στο 486, παιδια με το Speech ειναι αλλη εμπειρια!

Indy_foa_screenshot.png
Indy_foa_screenshot.jpg

Έπαιξα το Apocalypse στο Playstation 1, για λόγους παρουσίασης, και μπορώ να πω οτι το απόλαυσα (ξανά!)...

Τελείωσα το Hero`s Quest - So you wanna be a hero σε DOS_BOX με μάγο εχτές. Λέω να ξεκινήσω το 2ο τώρα.

Με τα VGA γραφικά ή EGA;

Χτες έπαιξα λίγο 19xx: The War Against Destiny στο ΜΑΜΕ (αλήθεια βγήκε η 0.138 ;) )

Το πιο αγαπημένο shmup :flower:

[edit] no pic [edit]

Απο emu μετραει ε?Εγω λοιπον επαιζα TERRAMEX σε Spectrum emulator στο XBOX1.Οφειλω να πω παντως SHINOBI οτι σε ζηλεψα(Καλοπροαιρετα παντα ε?).[edit] no pic [edit]

εγώ έβγαλα τον 6128 μου και (ξανα) τελείωσα μετά από πολλααααά χρόνια το target renegade...το παιχνίδι αυτό είναι σαν το ποδήλατο...αν το μάθεις δεν το ξεχνάς!

Τελικά τα γραφικά δεν είναι το παν στα videogames...το gameplay είναι!

kajwbtfe είπε:
Απο emu μετραει ε?Εγω λοιπον επαιζα TERRAMEX σε Spectrum emulator στο XBOX1.Οφειλω να πω παντως SHINOBI οτι σε ζηλεψα(Καλοπροαιρετα παντα ε?).
zoompic.pl
Τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ! Και τι φοβερή μουσική! Το είχα λιώσει στον +2 μου! (Τερματισμένο με όλους τους χαρακτήρες εννοείται!)

spyros_s είπε:
εγώ έβγαλα τον 6128 μου και (ξανα) τελείωσα μετά από πολλααααά χρόνια το target renegade...το παιχνίδι αυτό είναι σαν το ποδήλατο...αν το μάθεις δεν το ξεχνάς!Τελικά τα γραφικά δεν είναι το παν στα videogames...το gameplay είναι!
Τι εννοείς τελείωσες; Γιατί εγώ αν δεν ξυλοφόρτωνα τον Mr. Big 5 + φορές στο ίδιο session, δεν θεωρούσα ότι τα είχα πάει καλά :biglaugh:

χωρίς να χάσεις ζωή υποθέτω...

Προσπαθω να παιξω το Altered Destiny (adventure) αλλα εχει πολλες ανόητες αδυναμιες στο παίξιμο (δεν ειναι Σιερρα!) και καταφευγω σε λυσαρι

Κριμα γιατι προτιμω να χρησιμοποιω λυσαρι οταν οι γριφοι ειναι δυσκολοι και οχι επειδη τα χιντς και ο parses ειναι ελλειπεις

Για να τεστάρω το νέο DOSBOX "Lands of Lore" . Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά αγαπημένο και βρίσκεται, για μένα, πάνω και από η σειρά "eye of the beholder" .

προσπαθώ να εγκαταστήσω το mortal kombat 1&2 (συλλογή που τα έχει και τα δύο σε ένα cd,για dos και windows 95) ,μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει τίποτα γιατί λέει ότι λείπει ένα dll...

επίσης,προσπαθώ να προχωρήσω το lionheart (ένα remake για windows του παιχνιδιού της amiga) αλλά χάνω σχετικά νωρίς πάντα (το jump έχω την εντύπωση ότι δεν λειτουργεί πολύ καλά και όλο πέφτω σε κενά)...

krem13, λογικά η DOS έκδοση θα δουλεύει κανόνι στο DOSBox. Δοκίμασε αυτήν.

krem13 το 1 και το 2 δε μου πολυαρεσαν ουτε οταν βγηκαν... οι κινησεις ηταν καπως αργες... ξερω ξερω... δεν βγηκαν και το 2000 αλλα και παλι... φαινονται σπαστες. εγω προτιμω το trilogy που το λιωνω και στο πισι μου :)

anyway, απο προχθες παιζω το Blood της 3D Realms / Monolith και μπορω να πω οτι με ανατριχιαζει ακομα!

λοιπον χτες το απογευμα κατα 5 μετα τον καφε θησειου..εβγαλα το cd32 και ξαναεπαιξα gods ,deliverance και agony με την μουσικη τερμα...μετα εβγαλα το υπεροχο dreamcast και επαιξα virtual tennis,gauntlet legends,και μετα απο το mega drive λιγο streets of rage και μετα χαχα απο snes λιγο χαζεψα με τα μαριο!!!

την αλλη βδομαδα ευελπιστω να παιξω με τον καινουργιο sinclair spectrum+2 που κερδισα απο ebay me mono 49 euros shipping included!!!

Wild Guns SNES

Wild_Guns_SNES_ScreenShot4.jpg

Castlevania Bloodlines MD

XBW86.feat_castle.1917_g1--article_image.jpg

Πίσω
Μπλουζα