ntsmrtz RetroMaNiaC Joined 5 Ιαν 2010 Μηνύματα 788 Αντιδράσεις 573 2 Νοέ 2010 #21 sorry, αλλά τώρα το είδα. την περασμένη βδομάδα o έλεγχος του cpc464 έγινε με το φοβερό και αγαπημένο harrier attack (γουστάρω απίστευτα τους περίεργους ήχους που βγάζει το κασετόφωνο όταν φορτώνει η κασέτα...)
sorry, αλλά τώρα το είδα. την περασμένη βδομάδα o έλεγχος του cpc464 έγινε με το φοβερό και αγαπημένο harrier attack (γουστάρω απίστευτα τους περίεργους ήχους που βγάζει το κασετόφωνο όταν φορτώνει η κασέτα...)
kajwbtfe RetroMaNiaC Joined 26 Μάρ 2008 Μηνύματα 652 Αντιδράσεις 46 2 Νοέ 2010 #22 ntsmrtz είπε: sorry, αλλά τώρα το είδα.την περασμένη βδομάδα o έλεγχος του cpc464 έγινε με το φοβερό και αγαπημένο harrier attack Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Υπεραγαπημενο!!!!!!!Το δευτερο παιχνιδι που ειδα σε 464(πρωτο το OH MUMMY). Σημερα το μεσημερι ελιωσα με Mortal Combat και Chase HQ! Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 14 Φεβ 2015
ntsmrtz είπε: sorry, αλλά τώρα το είδα.την περασμένη βδομάδα o έλεγχος του cpc464 έγινε με το φοβερό και αγαπημένο harrier attack Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Υπεραγαπημενο!!!!!!!Το δευτερο παιχνιδι που ειδα σε 464(πρωτο το OH MUMMY). Σημερα το μεσημερι ελιωσα με Mortal Combat και Chase HQ!
mike RetroJunkie™ Joined 17 Νοέ 2008 Μηνύματα 2.153 Αντιδράσεις 94 2 Νοέ 2010 #23 Προλαβα να παιξω λιγο command & conquer στο saturn. Ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το ps1. Φυσικα μετα στο ps1 βγηκαν τα βελτιωμενα red alert και retalation.
Προλαβα να παιξω λιγο command & conquer στο saturn. Ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το ps1. Φυσικα μετα στο ps1 βγηκαν τα βελτιωμενα red alert και retalation.
johnny19818 Retromaniax Thread Excavator! Joined 18 Απρ 2010 Μηνύματα 7.731 Αντιδράσεις 2.198 13 Φεβ 2015 #24 [Version 2015] Αυτές τις μέρες έχω πιάσει το Saturn. Έπαιξα Fighting Vipers. Πολύ δυνατό παιχνίδι της γνωστής ΑΜ2 στο στυλ του Virtua Fighter. Επιπλέον έχω προχωρήσει αρκετά το Resident Evil.
[Version 2015] Αυτές τις μέρες έχω πιάσει το Saturn. Έπαιξα Fighting Vipers. Πολύ δυνατό παιχνίδι της γνωστής ΑΜ2 στο στυλ του Virtua Fighter. Επιπλέον έχω προχωρήσει αρκετά το Resident Evil.