Retro iOS Παιχνίδια

H κλασικη παιχνιδαρα Alone in the dark τωρα για IOS και με ενα ευρωπουλο μονο απλα δεν χανεται.

[video=youtube;V67imXO-RwY]

 
Ωραίο φαίνεται! Όμως ακόμα αδυνατώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να παίξει games στο tablet, χωρίς joystick! Εγώ περιμένω πως και πως την ώρα να πάρω tablet για να παίζω adventures. Περνάς το scummv και λιώνεις!

Τι virtual touch joysticks και πράσινα άλογα... Άμα παίξεις DoubleDragon πάει την έσπασες την οθόνη!
 
Team17 -> Lemmings Clone -> Flockers

 
H Capcom ανακοινωσε πως θα κυκλοφορησει στο ios καποια κλασσικα της παιχνιδια τα οποια ειναι τα εξης Ghosts'n goblins,Ghouls'n Ghosts,1942 και Wolf of the Battlefield: Commando.H αρχη εγινε με το 1942 το οποιο για το λανσαρισμα του η Capcom μειωσε την τιμη του και το πουλουσε 0,99 ευρω και σημερα εχει ξανα 1,99 ευρω για οποιον ενδιαφερεται.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτονται εκει στην capcom και κλαιω ακομα και τα 0,99 που εδωσα για να το παρω και να το παιξω μολις 5 λεπτα και μετα το διεγραψα.Ολα αυτα τα παιχνιδια ειναι απλα unplayable στο κινητο και πιστευω πως θα ριξω τρελο γελιο με την εκδοση του Ghosts'n Goblins οταν κυκλοφορησει καθως θα προσπαθω να παιξω στο κινητο μου :p :p:p

https://itunes.apple.com/us/app/1942-mobile/id1201655131?mt=8&ign-mpt=uo%3D8
 
Είχα και εγώ την ίδια απορία, πως είναι δυνατόν να παθχτούν αυτά τα παιχνίδια με touch interface. Μέχρι που ένας φίλος πήρε την Apple TV και κανονικό χειριστήριο και μου λύθηκε :)
 
Πίσω
Μπλουζα