Retroid #12

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Aυτό το τεύχος έχει τις περισσότερες σελίδες από τα προηγούμενα. 110 σελίδες και στο επόμενο υπάρχουν σκέψεις να αυξηθούν.

Πάντα όταν βγαίνει το καινούριο τεύχος το εκτυπώνω και του βάζω spiral.
H ανάγνωση είναι μοναδικό αίσθημα κάθε φορά που το ξεφυλλίζω.

Σου μένουν στο μυαλό οι ωραίες εικόνες του DTP του Μαρίου και τα ωραία review όπως πχ αυτό του Super Mario Land.

spiral3.jpg

Δεν είναι επαγγελματική εκτύπωση αλλά η ευχαρίστηση για μένα είναι ίδια και απαράλλακτη με τα USER και Τα Pixel που κοσμούν ακόμα και σήμερα τις βιβλιοθήκες μας.

υγ. Μακάρι να τα καταφέρει ο telonios να εκτυπώσει λίγα τεύχη με εκτυπωτικό χαρτί όπως μας έχει εκμυστηρευτεί.

Δεν έχω διαβάσει ακόμη ούτε το μισό Retroid, αλλά διαβάζεις και δεν τελειώνει. Σαν το παλιό SuperPixel.

Όσο για το mega(therion) review στο Doom πολύ δυνατό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ταυτίστηκα με το «Πριν παίξετε». Κι ας μην έχει τίτλο η παράγραφος ;)

Τελευταία επεξεργασία:
Μάριε και λοιποί συντελεστές του εν λόγω fanzine, η ποιότητα της δουλειάς που κάνετε στο Retroid είναι πραγματικά ασύλληπτη.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!

Πολλά μπράβο κι από εμένα για το περιοδικό και ένα παραπάνω γιατί είδα review για παιχνίδια του Game Gear!! Αμφιταλαντεύομαι να αρθρογραφήσω κι εγώ...

Πίσω
Μπλουζα