DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.331 Αντιδράσεις 1.388 6 Μάρ 2008 #21 teflon είπε: Μόνο τόπο πιάνουν ?????? Η παρακάτω φωτο είναι αφιερωμένη σε 'σένα..... Ιεροσυλία???? Atari 800XE σε commodore 1901 monitor Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... teflon, είσαι απίστευτος φίλε!!! Σ'ευχαριστώ!
teflon είπε: Μόνο τόπο πιάνουν ?????? Η παρακάτω φωτο είναι αφιερωμένη σε 'σένα..... Ιεροσυλία???? Atari 800XE σε commodore 1901 monitor Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... teflon, είσαι απίστευτος φίλε!!! Σ'ευχαριστώ!
billy Retromaniax Co-Founder Joined 8 Ιαν 2006 Μηνύματα 4.228 Αντιδράσεις 282 6 Μάρ 2008 #22 simonkey είπε: ναι το fruit frank επαιζα στο cpc σωστα!!!το dig dug kαπου το εχω παιξει αλλα δεν θυμαμαι που ...απλα εχω καει.... Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ωραίος ο simonkey !! To Fruity Frank είναι απλά ένα απο τα πιό εθιστικά amstradοπαίχνιδα - ever. Σημειώστε ότι το F.F. θυμίζει εν μέρει μεν το Dig-Dug, (με τον τρόπο που π.χ. το Boulder Dash μπορεί να θυμίζει λίγο το The Pit) αλλά πρόκειται σαφώς για κλώνο του Mr. Do!
simonkey είπε: ναι το fruit frank επαιζα στο cpc σωστα!!!το dig dug kαπου το εχω παιξει αλλα δεν θυμαμαι που ...απλα εχω καει.... Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ωραίος ο simonkey !! To Fruity Frank είναι απλά ένα απο τα πιό εθιστικά amstradοπαίχνιδα - ever. Σημειώστε ότι το F.F. θυμίζει εν μέρει μεν το Dig-Dug, (με τον τρόπο που π.χ. το Boulder Dash μπορεί να θυμίζει λίγο το The Pit) αλλά πρόκειται σαφώς για κλώνο του Mr. Do!