Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.678
Ηξερα το Revs ως μια απο τις πρωτες δημιουργιες του Grammond. Δεν ειχε τυχει να ασχοληθω μαζι του. Γενικα δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με BBC emulation...
Σημερα επεσα πανω στο λημμα του Wiki και αυτο μου τραβηξε την προσοχη
Το παιχνιδι παντως φαινεται να τα σπαει. Θα το δω το βραδυ.
Παραθετω YT απο Silverstone στο Revs και στο Chequered Flag (ενα χρονο παλαιοτερο, το πιο κλασικο driving sim για Speccy αν και εχει κατι λαδια-λακουβες κτλ που πρεπει να αποφυγεις).
Το Revs φαινεται πολυ καλυτερο γενικα. Δεν μπορουσε ομως να βαλει και ενα λειτουργικο ταχυμετρο??
Οι χρονοι ειναι κοντα οποτε υπαρχει σχετικος ρεαλισμος και στα δυο παιχνιδια.
Σημερα επεσα πανω στο λημμα του Wiki και αυτο μου τραβηξε την προσοχη
Στα σχολια για το citation διαβαζω οτι δεν εχει υπαρχει η συγκεκριμενη εκδοση στα συνηθη BBC repositories. Ως απιστος Θωμας εψαξα και εγω αλλα δεν εχω βρει κατι. Μηπως παρ' ελπιδα γνωριζει καποιος κατι περι αυτου???An additional 2nd Processor version was also produced, designed to take advantage of the additional processing power of the 6502 2nd Processor
Το παιχνιδι παντως φαινεται να τα σπαει. Θα το δω το βραδυ.
Παραθετω YT απο Silverstone στο Revs και στο Chequered Flag (ενα χρονο παλαιοτερο, το πιο κλασικο driving sim για Speccy αν και εχει κατι λαδια-λακουβες κτλ που πρεπει να αποφυγεις).
Το Revs φαινεται πολυ καλυτερο γενικα. Δεν μπορουσε ομως να βαλει και ενα λειτουργικο ταχυμετρο??
Οι χρονοι ειναι κοντα οποτε υπαρχει σχετικος ρεαλισμος και στα δυο παιχνιδια.