ελα ρε συντροφε!καλως ορισες!ενιωθα σα τον τελευταιο δεινοσαυρο στη γη..αντε να τα θυμηθουμε και να τα....διδαξουμεDJL είπε:Kαλησπέρα σε όλους.
Ημουν και εγώ στην RAINBOW, πελάτης για αρκετά χρόνια. Μια φορά την εβδομάδα πηγαίναμε και στην Ombre η την Victoria και αργότερα -που άνοιξε- πηγαίναμε και στο Xωρίς Ανάσα. Για κάποια σεζόν έκανα πρόγραμμα και στο BEST στην Ηλιούπολη, είχα πάει τα δικά μου μηχανήματα και έπαιζα δισκάκια, το μαγαζί ήταν υπόγειο και είχε και αυτό όπως και η Victoria 2 οθόνες που έπαιζαν βίντεο... Θα ήθελα να χαιρετήσω όλους όσους έζησαν εκείνες την μοναδικές εποχές. Να πω στο Δράκο οτι τον διαβάζω και εγώ...
Και διάβασα παραπάνω κάτι για Motorhead... To 1988 την δεύτερη μέρα απ το τριήμερο τους στο Sporting έκαναν επίσκεψη στην Victoria και ήμουν και εγώ μέσα βγάζοντας φωτογραφίες και παίρνοντας αυτόγραφα απο όλους. O Lemmy μέσα απ το Bar να μοιράζει αυτόγραφα και μπύρες...
Πριν λίγες μέρες δημιούργησα στο facebook ενα κλαμπ με την ονομασία ROCK CLUB RAINBOW ελπίζοντας να ξαναβρεθούμε άτομα απ της παλιές καλές εποχές, αν μπείτε θα βρείτε και μία αφισα απ το RAINBOW χειρόγραφη απο το 1984 το Μάρτη, που διαφημίζει το Live των FLAMES, HEAVEN & HELL, VICE HUMAN & MINISTER... Να είστε όλοι καλά ... Up The Irons!!!
Frank213 είπε:Θυμάμαι να κάθομαι στη μπάρα της Ανάσας δίπλα σε τρεις ένστολους μπάτσους οι οποίοι είχαν έρθει για "έλεγχο" και απολάμβαναν το ποτό τους υπό τους ήχους των Obituary. Πολύ σουρεάλ...
Μου έχει τύχει κάτι ανάλογο με δύο ασφαλίτες ένα βράδυ στη Γλυφάδα... μόλις είδαν το TShirt των Slayer και το κολλητό τζην μου έπιασε ο ένας τη κουβέντα για τους Sepultura... καλά κρασιάdon dokken είπε:..προσφατα σχετικα(μες στη δεκαετια δηλαδη)πηγαιναμε μ ενα συντροφο για
HELLOWEEN live.Μας σταματουν μπατσοι για ελεγχο ,κρανος κλπ, ο δικος μου λεει "αντε μαγκες θα αργησουμε στο λαιβ" "ποιο λαιβ" δειχνουμε τις προσκλησεις και..μας αφησαν λογω του οτι ηταν μεταλλαδες!!
Nαι συμπαθητικο μαγαζακι, αλλα ηταν απο αυτα τα γιαλατζι ροκ, για ταγαρογκομενες . Ξερεις τιγκα στο ''ελληνικο ροκ'' το προγραμμα με λιγα καρακλασσικα.exetlaios είπε:
Θυμάται κανείς το "Βαβέλ" στην Αγία Σοφία του Πειραιά ;
Πήγα μία μόνο φορά λίγο πρν κλείσει. Το μαγαζί όντως μύριζε εϊτίλα αλλά πλέον είχε τελειώσει.Το Littlewing στην Καλλιθέα
πότε έκλεισε θυμάσαι?Frank213 είπε:Πήγα μία μόνο φορά λίγο πρν κλείσει. Το μαγαζί όντως μύριζε εϊτίλα αλλά πλέον είχε τελειώσει.
SPIDER στη γλυφαδα...leykh είπε:Πήγαινα σε ένα μαγαζί στην πλατεία της Γλυφάδας αλλά η μνήμη μου δεν μου επιτρεπει να θυμηθώ το ονομα του!Όσο κι αν έσπασα το κεφάλι μου.Θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά, πως ήταν σε όροφο και πως στην βεράντα είχε δίχτυα για να μην τρωει ο κόσμος τις μπύρες και τα τσιγάρα στο κεφάλι!
Πως το έλεγαν...
Το Littlewing στην Καλλιθέα
Το Ρόδων στην Μάρνη
και την Αρχιτεκτονική(την παλιά)
ναι....το ξεχασαμε το πιρανχαvortex είπε:Πιρανχα στη πλ. βικτωριας ? Μου κανει εντυπωση που δεν εχει αναφερει κανεις το EXODUS στη φιλελληνων! αν και δεν ηταν μεταλ ..το μαγαζι γ@μουσε.
Οσο για το RenegaTe (οχι με G) ... χαχα .. μου θυμησατε εποχες ρε παιδια...
υ.γ.
Αυτο το spider στη γλυφαδα δεν ηταν το καλοκαιρινο χωρις ανασα και καλα ? μια φορα ειχα παει ..ψιλο μουφα.
Μέχρι και τα τέλη Ιούνιου 2010 υπήρχε το Outlaw στη συμβολή Λεωφ. Βουλιαγμένης και Ηλία Ηλιού, στο Νέο Κόσμο. Απλά το καλύτερο στέκι!angelpriest είπε:H Rainbow στα mid 90s μεταφερθηκε στην Ηλιουπολη, στα Καναρια διπλα απο ενα σκυλαδικο. Ο Dj ηταν ο ιδιος, ο Γιαννης ο Μιλλής, μεγαλη μορφη. Δεν αντεξε πολλα χρονια το μαγαζι και μετα απο οτι ακουσα εγινε επισης σκυλαδικο. Εκεινη την εποχη πηγαινα και στο "Μεταλειο" στο σύνταγμα (το θυμαται κανεις?") και στην Opus στο Νεο Κοσμο. Τωρα δεν ξερω αν εχει μεινει κανα μεταλλαδικο, το "Οn Stage" που ειναι καλτ μαγαζι μαλλον εκλεισε για τα καλα, οποτε μενει το Legacy που ειναι βασικα ποζερ, το Underground και ο Doctor Feelgood στα Εξαρχεια. Metal Club δεν ξερω αν υπαρχει αλλου
είσαι ΘΕΟΣ!don dokken είπε:SPIDER στη γλυφαδα...
Van_M είπε:Μέχρι και τα τέλη Ιούνιου 2010 υπήρχε το Outlaw στη συμβολή Λεωφ. Βουλιαγμένης και Ηλία Ηλιού, στο Νέο Κόσμο. Απλά το καλύτερο στέκι! Ειλικρινά πονάω που έκλεισε το συγκεκριμένο bar. Έχω ζήσει εκεί μέσα, ΤΑ σκηνικά....