Omega
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 29
Καλες εποχες μου θυμησες το ΠΟΠΙΚΟ στο ΚαρυδαλλοCaptain Kal είπε:To Gagarin πάντως ήταν τσοντοσινεμάς, πριν γίνει χώρος συναυλιών.![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Καλες εποχες μου θυμησες το ΠΟΠΙΚΟ στο ΚαρυδαλλοCaptain Kal είπε:To Gagarin πάντως ήταν τσοντοσινεμάς, πριν γίνει χώρος συναυλιών.![]()
![]()
Ουάου! αυτό θα πεί live...telamonas.stokos είπε:Φταιει βεβαια και η παιδεια μας - ημουνα στο Rock in Athens το 82 και ακομα ποναω γιατι οταν οι μαλλιαδες πηγαν να μουνταρουν τον Boy George βρεθηκα ακριβως στη μεση και ημουνα 11 χρονων τοτε.
Τα ιδια και στην πρωτη των Maiden εδω - τα πορτοκαλια με τα ξυραφακια σφυριζαν πανω απο τα κεφαλια μας για κανα δεκαλεπτο. Το σπρωξιδι και τα κλωτσιδια στους Manowar στο Ειρηνης και Φιλιας επισης μου εχουν μεινει αξεχαστα.
και γω ήμουν σ'αυτές τις συναυλίες και πέρασα τέλεια!!!miko63 είπε:fuzz??? ο πιο τραγικός κλειστός χώρος της αθήνας. πανάθλιος ήχος. εχω δει εκει apoptygma berzek και inspiral carpets και σκυλομετανιωσα
ναι αλλα το fuzz την έχει δει κάπως σαν μαγαζί και τα εισητήρια του πολύ πιο ακριβα απο gagarin. εννοειται οτι και στο gagarin o ηχος ειναι μαπα αλλα εκει πας προετοιμασμενος. ann clarke ε;;; τυχερούληasikamin είπε:και γω ήμουν σ'αυτές τις συναυλίες και πέρασα τέλεια!!!και μόνο που έχει τη μπάρα μπροστά να πιες τα ποτά σου , είναι επίτευγμα!
στο gagarin έχω δει από mesh και anne clarck μέχρι paradise lost!
σε όλα ο ήχος ήταν απαίσιος!
Το Ρόδον και μόνο από συναισθηματικής πλευράς , έλεγε!Άσε που το'χα συνηθίσει
Έχουμε καμιά ιδεά πόσο πάει το μαλλί ;telonio είπε:Αν και δεν είναι στο Rockwave Festival, ψάχνω παρέα για τις 21 του μηνός για την συναυλία του Alice Cooper στην Αθήνα. Αν κάποιος ενδιαφέρετε να πάμε μαζί ας στείλει πμ.
44 ευρώ !telonio είπε:Απο όσο είδα το εισητήριο είναι στα 44 ευρώ. Play set δεν έχει τύχει να δω.
έχω ένα συνέδριο στη Λισαβώνα 6-15 Ιουλίου και απ'ότι βλέπω στο νετ δεν παίζειAEON είπε:Μου βρήκαν μειωμένο εισιτήριο με 30 Ευρώ. Τι θα ακούσω την Τρίτη; Tα πολλά λόγια είναι φτώχεια:....