Rodolfo Skylarriente 3 στον Amstrad!

skylas

Retro Member
Αντιδράσεις
389
Rodolfo Skylarriente 3 στον Amstrad!

!

Το 3ο και τελευταίο μέρος της τριλογίας του Rodolfo είναι διαθέσιμο στα ελληνικά, δωρεάν!

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω στο μέλλον να βγάλω άλλο παιχνίδι, μετά από πολύ κόπο η ελληνική version του Rodolfo 3 είναι έτοιμη!

Ελπίζουμε να σας αρέσει!

Με ευχαριστεί ιδιαίτερα το ότι έβγαλες και 3ο μέρος και θα το κατεβάσω φυσικά να το παίξω στον emulator. Respect!! :worship:

Με στεναχωρεί όμως αυτό που γράφεις ότι δεν θα ξαναφτιάξεις παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι το RS θέλει να κάτσεις να σκεφτείς ολόκληρη ιστορία για να το δημιουργήσεις και μετά να το προγραμματίσεις και αυτό είναι πολύ δύσκολο.

Θα σου γράψω κάποια πράγματα μη ξέροντας τίποτα απο προγραμματισμό παρά μόνο το γνωστό "hello world" και αυτό στη C (ούτε καν ξέρω απο basic).

Εγώ θα σου πρότεινα οπότε φυσικά μπορείς απο την καθημερινότητα σου να συνεχίσεις να φτιάχνεις παιχνίδια και να τα ανεβάζεις γιατί είναι πολύ ωραία αυτά που έχεις φτιάξει για τον αμστραντάκο! Λατρεύω αυτό που έχεις κάνει με το πάντρεμα της ιστορίας με τις επιλογές μαζί με το Rogue gaming που έχεις στο RS!

Ελπίζω πάντως να συνεχίσεις να φτιάχνεις και να μας προσφέρεις ρετρό μαγεία έστω και με πιο μικρά παιχνίδια όπως ίσως κάτι τύπου Rogue παιχνίδι με πίστες. Κάτι απλό δηλαδή με την γνωστή ascii φατσούλα και τον λαβύρινθο.. (Νομίζω ότι στον αμστραντ αυτό είναι πιο εύκολο προγραμματιστικά;; Έτσι δεν είναι;; Λέω εγώ τώρα ο άσχετος απο προγραμματισμό:rolleyes: )

Να σαι καλα! Ε, ειπαμε ότι δεν ξέρω αν θα ξαναβγάλω, δεν είναι και σίγουρο! Αμα έρθει η έμπνευση όλα γίνονται!

Προγραμματιστικά, και με βάση τις γνώσεις μου, πιο εύκολο είναι το text adventure. Το πιο κουραστικό είναι οι μεταφράσεις, όχι το ίδιο το φτιάξιμο του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε νέο παιχνίδι έφτιαχνα και κάτι μικρό έξτρα, αυτό π.χ. έχει σαν νέο στοιχείο το μικρό σημείο με το πιστόλι πριν τον τερματισμό (ήθελα να βάλω κάτι έξτρα εκεί μια και τελειώνει η τριλογία), ενώ στο bonus πρόσθεσα το οξυγόνο.
Επίσης, η φάση με το Ροντόλφο είναι ότι είναι εύκολο να έχεις έτοιμο το γενικό concept, αρχαιολογικά μέρη υπάρχουν άπειρα, και μέσα από το ψάξιμο παίρνεις και γνώσεις, αυτή η φάση της δημιουργίας είναι πολύ ωραία!

Πίσω
Μπλουζα