Saboteur 2 Avenging Angel - Special Review

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Amigovios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Amigovios

RetroActive
Αντιδράσεις
160
Το review αυτό (αφιερωμένο στον αδελφό μου) είναι ένα από τα special reviews που έκανα για τον Amstrad. Απολαύστε το Saboteur 2 Avenging Angel - Special Review για τον CPC

Εξαιρετικό review φίλε Αντώνη και παράλληλα είναι και πολύ συγκινητικό με τα όσα αναφέρεις. Μπράβο σου φίλε μου!!!

Καταλαβαίνω τη συγκίνηση του Αντώνη. Ο πατέρας μου ηταν φιλόλογος σε λυκειο. 16 Ιουνίου 1990 αμέσως μετά τις πανελλήνιες μού αγόρασε μία Α500 χωρίς το 1084 (κόστιζε 120 χιλιάρικα μόνο του). 24 Αυγούστου πέθανε, οπότε η Α500 έχει περίοπτη θέση στην καρδιά μου. Χωρίς καν να τον πιέσω, έχοντάς με δει σε φίλο μου να εκστασιάζομαι παίζοντας, ήθελε να με ευχαριστήσει. Το 6128 το είχα παρει πρωταπριλιά του 1988 και πρέπει να πω ότι, καλώς ή κακώς, επρεπε να το ανταλλάξουμε με κόστος 40000 για να μπορέσουμε να παρουμε την Α500 με επιπλέον 80 χιλιάρικα.

Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις. Τετοια θρεντς ειναι ο λόγος υπαρξης του φόρουμ και αναφέρομαι στις αναμνήσεις που προκαλούν. Ο Αντώνης κάνει ενα review μεν, αλλά με 2-3 κουβέντες για τον αδερφό του, άνοιξε μπαούλα που ηταν κλειστά εδώ και χρόνια. Σίγουρα ο Χρήστος κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό του όταν ξεκινούσε το φόρουμ 19 χρόνια πριν.

υγ. Το τσιμπούκι ακόμα το χρησιμοποιείς ή το γύρισες στο ηλεκτρονικό; Οι λοιποί μη με παρεξηγήσετε, ξέρει αυτός τί λέω.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα