Satan's Mistress (1982)

slasherdoom

RetroN00b
Joined
18 Ιαν 2011
Μηνύματα
8
Αντιδράσεις
6
ταινια τρομου που αφορα μια γυναικα που εχει μεταμεσονυχτιες σεξουαλικες επιθεσεις απο εναν μαυροντυμενο ψηλο μυστηριωδη τυπο ο οποιος ειναι πνευμα απο την αλλη διασταση.Η γυναικα οδηγηται τελικα στην παραφροσυνη καθως απομονονεται απο συζυγο και κορη και ζωγραφιζει σκοτεινα πορτραιτα του μυσ-

τιριωδη νεου της εραστη. Η ταινια ειχε κυκλοφορισει στην Ελλαδα σε VHS με τον τιτλο "Dark Eyes".
 
Μπορειτε να προσθετετε links απο imdb ή wikipedia ή youtube. Δινουν μια πιο σφαιρικη ενημερωση σχετικα με το αντικειμενο και αναβαθμιζουν το κειμενο σας ;)
 
Aπό ότι είδα, παίζει η Βritt Ekland ( the wicker man:flower: ).Αλλά πρέπει να είναι εξαιρετικά δυσεύρετη ταινία. Ούτε τρεήλερ δεν έχει στο Yt...
 
Ενδιαφέρον ακούγεται, παιδία, πιστεύω πως παλία οι παρουσιάσεις ταινίων γινόντουσαν πιο εκλεκτυσμένα, πολλοί θα προτιμούσαν μαζί με το plot να βλέπουν και ένα cover και κανα βιντεάκι απο youtube :)
 
Δυστυχως η ταινια αυτη ειναι ξεχασμενη στο χρονο.την ειχα νοικιασει σε ενα σκονισμενο ραφι videoclub την καλη εποχη του vhs και εμεινα αφονος οταν την παρακολουθησα.Ειναι επηρεασμενο απο το φοβερο "The Entity" χωρις ομως να αντιγραφει. Αν εχει επανεκδωθει στο εξωτερικο σε dvd σας συστηνω να την αποκτησετε!

Βρηκα αυτες τις πληροφοριες επιπλεον- [deadlink]

Εδω μπορειτε να το παρακολουθησετε stream online-[deadlink]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα