screen tearing προβλημα στον Mozilla firefox

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.819
Στο pc που χρησιμοποιω συνηθως για να παιζω mame και να σερφαρω οταν ειμαι σπιτι ειχα τον firefox 3 πολυ απλα γιατι δεν ειμαι τυπος τον αναβαθμησεων.Τελικα με εβαλε ο διαβολος σημερα και εκανα αναβαθμηση στην εκδοση 15.Ολα καλα μεχρι εδω αλλα εμφανιστηκε προβλημα.Οταν ειμαι σε μια σελιδα και ανεβοκατεβαινω με την ροδελα του ποντικιου πανω κατω εμφανιζεται το σπαστικο screen tearing στην οθονη.Το θεμα ειναι οτι στην εκδοση 3 ολα λειτουργουσαν αψογα και μετα την αναβαθμηση διμηουργηθηκε αυτο.Τι να κανω για να το διορθωσω δεν ξερω οποτε οποιος ξερει ας δωσει μια χηρα βοηθειας.
 
Από drivers γραφικών είσαι ενημερωμένος ?


Direct X ?



Flash adobe ?



Νομίζω έχει επιλογές (firefox) για smooth scrolling/hardware acceleration


 


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστω φιλαρακι.Ολα ειναι ενημερωμενα απλα οπως παρατηρησα στον firefox 3 που ειχα η επιλογη χρηση ομαλης κυλισης ηταν απενεργοποιημενη ενω στον καινουργιο ηταμν ενεργοποιημενη.Την απενεργοποιησα λοιπον και ολα καλα.Αν μπορεις να με π[εις και πως να επαναφερω την πρασινη μπαρα κατω δεξια που εμφανιζεται οταν φορτωνει μια σελιδα θα εισαι αρχηγος.
 
Βασίλη την καταργήσανε την μπάρα στην έκδοση 15... Εμφανίζεται μόνο εκείνη κάτω αριστερά που σου δείχνει τη σελίδα που φορτώνει χωρίς την πράσινη μπάρα!

Διάβασε εδώ να δεις που το λέει: http://support.mozilla.org/en-US/kb/what-happened-status-bar#w_the-new-status-bar

Αν θες να την επαναφέρεις, τότε πρέπει να βάλεις ένα Add-on που βρίσκεται εδώ: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/status-4-evar/

Ελπίζω να βοήθησα!
 
Χιλια ευχαριστω στρατο.Και κατι αλλο θελω αν μοπορεις να με βοηθησης.Μετα την αναβαθμηση δεν μπορω να ακουσω ραδιοφωνο απο το e-radio πχ η απο οπουδηποτε αλλου δεν με εμφανιζει καν της επιλογες.Μαλον καποιο προσθετο θα θελει να βαλω αλλα δεν ξερω πιο.
 
Χμ, για στείλε μου σε pm το site που προσπαθείς να μπεις να δω τι add-on θέλει...

------------------------

UPDATE!

Κάνε εγκατάσταση το flash player από εδώ: http://get.adobe.com/flashplayer/

Πριν πατήσεις για εγκατάσταση, ΞΕΤΣΕΚΑΡΕ αυτό που λέει να σου εγκαταστήσει και το mcaffe κάτω από το κουμπί εγκατάστασης!


Free! McAfee Security Scan Plus
check the status of your PC security

Το ξετσεκάρεις και πατάς Download Now... Όταν το περάσει, κλείσε το firefox και ξανάνοιξε το και μπες στο site με το ραδιο!

ΥΓ: Σβήσε κανένα προσωπικό μήνυμα γιατί δε μπόρεσα να σου στείλω!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για την ιστορία...

...το πιθανότερο είναι, απλώς, να χρειάζεται εγκατάσταση του Windows Media Player plugin for Firefox. Τα περισσότερα Internet radio sites, με αυτό παίζουν...
 
Πίσω
Μπλουζα