Screensport

nektarios1451

RetroActive
Joined
10 Φεβ 2013
Μηνύματα
296
Αντιδράσεις
192
Screensport

Αθλητικο καναλι το οποιο ξεκινησε εκπομπές τον ιδιο καιρο με το eurosport.To προγραμμα του ηταν πανω κατω ιδιο με το eurosport με την διαφορα οτι αυτο εδω εβαζε πολλα αθλητικα απο Αμερικη αμερικανικο φουτμπολ, πολλα μηχανοκινητα κλπ.Εδω Αρτα το κανανε αναμεταδωση πολυ και ο δημος και το τοπικο καναλι ιδιως τον καιρο που ειχε κλεισει το eurosport απριλιο του 1991 με φθηνοπορο της ιδιας χρονια.Το καναλι αυτο εζησε μεχρι το μαρτιο του 1993 που τοτε συνχωνευτηκε με το eurosport.

και εδω το βιντεο που ειναι η τελευταια του εκπομπη σαν scrensport νομιζω τοτε ηταν καθαρη δευτερα εδω οταν τελειωσε το screensport.

αυτο το καναλι σε λιγες περιοχες το αναμετεδειδαν περασε για λιγο καιρο και απο θεσσαλονικη
 
Αν και γνώριζα την ύπαρξη του συγκεκριμένου καναλιού, θα πρέπει να αναφέρω πως εξ'όσων θυμάμαι ουδέποτε μεταδόθηκε στην Αθήνα- από επίγεια μετάδοση της ΕΡΤ εννοώ. Σε περίπτωση που κάνω λάθος διορθώστε με. Φαίνεται όμως φίλε Νεκτάριε πως μεταδίδονταν σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.
 
εδω Αρτα εβγαινε το 1990 μεχρι το 1993 οπου και συνχωνευτηκε με το eurosport.Oπως εγραψα και παραπανω ηταν μια ναλακτικη λυση οταν το eurosport ειχε αναστειλει την λειτουργια του απο τον απριλιο μεχρι το αυγουστο του 1991
 
Πίσω
Μπλουζα