Sega Dreamcast News

Απο σημερα και το Worms Worlds Party επεστρεψε online! :)
 
Σειρα ειχε το Worms World Party να επιστρεψει online! Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Shuouma για την ολη προσπαθεια που κανει για αναβιωση των online παιχνιδιων.

Να εχετε το νου σας γιατι παιζει μεχρι και το Propeler Arena να ανοιξουν custom servers(Κατι που δεν εγινε ποτε).
 
Η Senile Team ανακοινωσε την επανακυκλοφορια του RRR Racing για το Dreamcast οπου θα ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του Wii. Η νεα εκδοση θα φερει τον τιτλο Rush Rush Rally Racing : Reloaded και ερχεται με τα εξης χαρακτηριστικα :

  • Two new single player modes: Time Attack and Challenge, which is like "Get Ahead" from the original game, but against CPU players.
  • Totally redesigned menus
  • Changed camera distance so you can see more of the road ahead
  • Some improved graphics, including: light beams are larger and rotated more smoothly, more colourful billboards, additional illustrations
  • Faster loading times
  • Stable 60fps in both single and multiplayer modes
  • Removed video mode switches between 640x480 and 320x240 resolutions, so low-resolution parts are now upscaled to 640x480
  • A mode for detecting when people copy and paste lists
  • Support for more character sets in name entry
  • Usability improvements, such as last entered name is remembered for name entry so you don't have to re-enter your name every time you play
  • Improved legibility of internet score codes
  • Improved control configuration options
  • Added engine sound options
  • 6 languages: English, German, Dutch, Spanish, French, Italian
  • DVD case version will feature an 8 page colour manual

Οσοι ενδιαφερεστε να αποκτησετε τον τιτλο μπειτε εδω.

http://www.senileteam.com
 
Το ειδα εχθες αλλα περιμενω την cdi εκδοση. Wally το ειχες δοκιμασει ποτε στο PC;
 
Τελικα το δοκιμασα και μπορω να πω οτι ειναι μια μιξη απο wipeout και f-zero. Τα γραφικα του ειναι παρα πολυ καλα οπως και ο χειρισμος του.

Ενας συλλεκτης απο την Γαλλια εχει σκοπο και ηδη ειναι σε προπαραγγελια να επανακυκλοφορησει πεντε indie παιχνιδια σε κανονικες pal θηκες με manual και cd οπως ητανε και τα επισημα απο την Sega.

Τα παιχνιδια ειναι :

1. Ghost Blade

2. DUX 1.5

3. Alice Moms Rescue 1.5

4. Breakers (Με την επισημη αδεια απο την Visco Japan)

5. Rush Rush Rally Racing

Για ολα τα παιχνιδια εχει παρει την εγκριση απο τους κατασκευαστες.

www.rushongame.com

Μερικες ενδεικτικες φωτος
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η σελιδα Dreamcast Now που δειχνει ποιος παιζει online στο Dreamcast μεσω Dreampi(Raspberry) αναβαθμιστηκε στην εκδοση 2.0 που εχει υποστει ενα face lifting και διαγραφει οποιον εχει να μπει πανω 3 μηνες. Για οποιον εχει android κινητο μπορει να κατεβασει την beta εφαρμογη.

http://dreamcast.online/now
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλα νεα για εμας τους κατοχους του Dreamcast, το Racing Simulation 2: Grand Prix Online επεστρεψε το online του χαρη του Shuouma που εχει κανει θαυματα στο τομεα αυτο. Αναμενονται POD και Speed Devils Online συντομα.
 
Ενα μικρο βιντεο απο το ακυρωμενο Agartha που δειχνει gameplay απο το παιχνιδι. Εδειχνε πολλα υποσχομενο..

 
Και το POD 2 για οσους το θυμουνται επεστρεψε online. :)
 
Για οσους ενδιαφερονται για το online του Dreamcast, ποιο παιχνιδι θα θελατε να επιστρεψει τον επομενο χρονο;
 

1@DarkSynbios[/USER] Σήμερα ψήθηκα απίστευτα να στήσω το raspberry για να μπω online. Έκανα το research μου σαν καλός μαθητής και είδα τι χρειάζεται. Οπότε πρέπει να βρω έναν αντάπτορα usb modem και να μοντάρω τα καλώδια με τις μπαταρίες και τον πυκνωτή. Υπάρχει κάτι έτοιμο για αυτό το τελευταίο, επειδή δεν εμπιστεύομαι πολύ τον εαυτό μου με κολλήσεις; Επίσης υπάρχει κανένα νέο για ημερομηνία κυκλοφορίας του Saber Rider;
 

johnny_salonica είπε:
1@DarkSynbios[/USER] Σήμερα ψήθηκα απίστευτα να στήσω το raspberry για να μπω online. Έκανα το research μου σαν καλός μαθητής και είδα τι χρειάζεται. Οπότε πρέπει να βρω έναν αντάπτορα usb modem και να μοντάρω τα καλώδια με τις μπαταρίες και τον πυκνωτή. Υπάρχει κάτι έτοιμο για αυτό το τελευταίο, επειδή δεν εμπιστεύομαι πολύ τον εαυτό μου με κολλήσεις; Επίσης υπάρχει κανένα νέο για ημερομηνία κυκλοφορίας του Saber Rider;
Ελα Johnny

Ναι υπαρχει ενα ετοιμο και βλεπω οτι ανανεωσε την πατεντα και τα εβαλε ολα σε ενα, πραγμα που με εψησε να το παρω.

Μπορεις να το τσεκαρεις εδω.

Dreamcast Live USB Modem

http://www.dreamcastlive.net/shop.html

Ακομα τιποτα αλλα μαλλον τον Δεκεμβριο παιζει να εχουμε καποιο νεο.

 
Καλα νεα για τους κατοχους Mega Drive, Saturn και Dreamcast. H retro-bit θα κυκλοφορησει ασυρματα bluetooth χειριστηρια για τις 3 κονσολες με την επισημη αδεια απο την SEGA.

http://retro-bit.com/retrobit-announces-sega-partnership

Ηδη γινεται ενας χαμος και τους ζητανε να κυκλοφορησουν και κονσολες (mini?) κατι που δεν το αποκλειουν. :)
 
Dreamcast mini η saturn mini ειναι ονειρα θερινης νυκτος και δεν υπαρχει περιπτωση για κατι τετοιο.Μega drive mini το ξαναειδαμε το εργο με το sega Mega drive classic απο την ATGames το οποιο περασε και δεν ακουμπησε και θα ψαχνουν καμια ερημο και αυτοι να θαψουν ολα αυτα που τους εμειναν αμανατι οπως ειχε κανει η Atari με τον E.T για το 2600.Την ιδια τυχη φυσικα θα εχει και ενα Master System mini οποιος και αν το κυκλοφορουσε γιατι απεναντι υπαρχει ο βασιλειας η καλητερα η βασιλισσα NINENDO που οι δεικες της Mini κονσολες πουλανε εκατομμυρια.Οποτε μια χαρα ειναι τα Bluetooth gamepads γιαυτες της 3 κονσολες και κυριως για το Dreamcast θα τσιμπησω και γω ενα αν αξιζει βεβαια.
 
Κελαηδησε τις λεπτομερειες!!
 
Σε πρωτη φαση γνωριζουμε οτι τα χειριστηρια θα ειναι συμβατα με PC, Mac, iOS, Android. Για τα MD, Sega Saturn και Dreamcast θα πρεπει να αγορασεις το bluetooth reciever για την καθε κονσολα. Θα επανακυκλοφορησουν S-Videos cable και VGA ολα με την επισημη σφραγιδα απο την Sega. Αναμενουμε περισσοτερες πληροφοριες τις επομενες μερες λογω οτι μπορει να ανακοινωσουν κι αλλα πραγματα (Ακουγεται εντονα για κονσολες).

http://segabits.com/blog/2018/01/10/...ries-revealed/

https://twitter.com/RetroBitGaming
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα