Sega Dreamcast News

Οποιος θυμαται το Agartha ενα παιχνιδι τρομου που ητανε ηδη σε αναπτυξη για το Dreamcast και σκοπευε να κυκλοφορησει το 2001 αλλα σταματησε λογω της διακοπη παραγωγης του Dreamcast απο την Sega. Σημερα δοθηκε ενα demo απο τον δημιουργο για να παρουμε μια γευση για το πως ειναι το παιχνιδι.

http://www.dreamcast-news.com/2018/01/demo-dagartha-disponible.html
 
Εχω καιρο να "καψω" για DC. Μου αρεσει και το παιχνιδι πολυ!
 




>>>  http://www.sega-16.com/forum/showthread.php?33171-Barbarian-(Death-Sword)-Coming-To-Dreamcast!&p=808616

>>> https://www.facebook.com/EpyxSoftware/ 

Θυμάστε τον  γάλλο F.L.  έναν αδιαμφισβήτητα και έμπρακτα  fan του  Βarbarian /Palace(Death by the Sword/Epyx)  δημιουργός -μέσω Qb64- των remakes των ZX,C64,Cpc,Amiga,St,Dos,Apple II  εκδόσεων  του  Βarbarian
για Windows ,Sega Genesis,PcEngine αλλά  και  online/ μέσω Browser?
>>> http://barbarian.1987.free.fr/download/download.htm 

Ο οποίος λογικά θα πρέπει να είναι μέλος της Team Oceo *** που αναφέρθηκε παραπάνω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το διαβασα και εγω εχθες για το Barbarian. Τελευταια με χαροποιει που βλεπω πολυ κοσμος να θελει να κανει μεταφορες παιχνιδιων η να δημιουργησει παιχνιδια για το Dreamcast!

The Dream is ON!


Online with the Sega Dreamcast and a DreamPi in 2018


Ενα ωραίο βίντεο που εξηγεί για το Online στο Dreamcast.

 
Ενα ακομα τιτλος ειναι να κυκλοφορησει για Dreamcast, PS4, One και Steam ονοματι Okinawa Rush. Το παιχνιδι προσφερει γρηγορο gameplay, ομορφα γραφικα και κινησεις. 

 
To another world μπορουμε να το παιξουμε σε χιλιες δυο κονσολες και κινητα οποτε απορριπτεται.Το fade to black μετα την εμπειρια που ειχα μαυτο στο ps1 δεν θελω ουτε να το βλεπω για τα μπαζα ηταν.Το Τhe Escapee παλι μπορω να το παιξω και αλλου αν δεν εχει κατι διαφορετικο που να αξιζει απο το ΟnEscapee οποτε απορριπεται και αυτο.To Βang Busters που μοιαζει σαν κακη αντιγραφη του snow bros πχ ειναι για τα μπαζα οποτε απορριπτεται και αυτο και φτανουμε στο Battle crust το οποιο ειναι εξαιρετικο παιχνιδι και το εχω αγορασει στο steam το οποιο ειναι στα 8 ευρω.Αν εχει καμια καλη τιμη στο Dreamcast αυτο μπορει να το τσιμπησω γιατι αν εχει καμια παραλογη τιμη ας ψαξουν αλλου για κοροιδα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το fade to black μετα την εμπειρια που ειχα μαυτο στο ps1 δεν θελω ουτε να το βλεπω για τα μπαζα ηταν.
Πωπω απόρριψη. Ανήκε στη νέα γενιά 3D παιχνιδιών και είχαμε πάθει πλάκα τότε. Οκ είχε αδυναμίες αφού ήταν από τα πρώτα του είδους και ξεπεράστηκε από τους διαδόχους του (πχ το tomb raider) αλλά όχι και για τα μπάζα. 
 
Η εκδοση του Dreamcast θα παταει πανω στην PC εκδοση και θα ειναι αρκετα βελτιωμενη ειπε αυτος που εκανε την μεταφορα.
 
Οπως και το NFL ετσι και το NBA 2K series επεστρεψαν online! 




Επισης σε λιγο καιρο θα ερθει και το Quakeworld στο Dreamcast με υποστηριξη online γυρω στους 16 παιχτες. 

Επισης ο Shuouma ( αυτος που κανει το reserve engine για τα online) ειπε οτι τωρα ξεκιναει το δυσκολο κομματι ωστε να επαναφερει online τα Bomberman Online, Daytona USA, Outtrigger και Propeller Arena. 
 
Αυριο ειναι τα ευρωπαικα γενεθλια του Dreamcast. Ετσι και εγω τιμησα την κονσολα με δυο νεα παιχνιδια ;)

58BA68E6-1D93-4960-A3A9-D75BA93B3131.jpeg
 
Νέοι τίτλοι για την αγαπημενη κονσολα Dreamcast έρχονται τον Απρίλιο (Seven Armed, Finding Terry κ.α) και να ακολουθούν άλλοι τίτλοι όπως το Guns Of Mercy, Gigantic Army προς τον Μαίο τα οποια κυκλοφόρησαν στο Switch αυτές τις μέρες. Ο JoshProd εχει αναλαβει τα ports για τις εκδοσεις του Dreamcast.

[SIZE=12pt]https://www.pixelheart.eu/[/SIZE]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Internet Game Pack

Ενα ακομα ακυρωμενο παιχνιδι απο την Visual Concepts βγηκε στην φορα απο το Hidden Palace. Το συγκεκριμενο ητανε να βγει δωρεαν στο επισημο περιοδικο του Dreamcast για να προωθησει ακομα το online αλλα δεν εγινε ποτε λογω της διακοπη παραγωγης της κονσολας. Μεσα στο πακετο περιλαμβανει Chess, Reversi, Poker κ.α. Πιθανον το παιχνιδι θα τρεχει online συντομα λογω οτι Shuouma εχει ηδη εναν σερβερ απο τα αλλα παιχνιδια της VC.

 http://hiddenpalace.org/News/Dreamcast_Month_Part_1_-_Internet_Game_Pack

Το Hidden Palace εχει υποσχεθει οτι τους επομενους μηνες θα διαθεσει και αλλα Prototypes /Betas παιχνιδια οποτε υπομονη :D

Απο οτι φαινεται, ακυρωθηκε μετα απο τοσα χρονια το Saber Rider για το αγαπημενο μηχανημα..
https://dreamcasttoday.wordpress.com/2019/02/21/has-the-dreamcast-version-of-saber-rider-been-cancelled
κριμα!
Δεν ξερουμε ακομα γιατι ο JoshProd ξαναεβγαλε ημερομηνια κυκλοφοριας.
 
Στο τεταρτο κυμα τιτλων που θα ερθουν για το Dreamcast απο τον JoshProd προστεθηκε και το Volgarr The Viking. Αν και υπαρχει ηδη η εκδοση του Dreamcast δωρεαν απο το 2015 πιθανον ο joshprod θα το κυκλοφορησει με τα τελευταια updates ,achivements κ.α. Το διαθετει στην τιμη των 19.90 ευρω. 

https://www.pixelheart.eu/shop/dreamcast-pal/volgarr-the-viking-dreamcast-pal-1006-40604.htm
 
Οι δημιουργοι πισω απο το Sturmwind επιτελους ανεβασαν βιντεο απο το επομενο παιχνιδι τους ονοματι midsummer, αν και ειναι ακομα σε alpha preview τα αποτελεσματα δειχνουν εντυπωσιακα και αναμενουμε να δουμε περισσοτερα. Πιστευω οτι το gameplay του παιχνιδιου θα ειναι κατι απο Shinobi.

https://youtu.be/MdQDwqQnVX8
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα