Sega Dreamcast News

Εεεεεετσι....η τελευταια σκουπιδογενια παιχνιδιων/κονσολων ειχε ως απονερο να βλεπουμε συνεχως νεες παιχνιδαρες (τζαμπε ή φθηνες) για τις αγαπημενες μας ρετρο πλατφορμες.

Χαρτογιακαδες που αναλαβατε το συγχρονο Videogaming και το τρεχετε σαν mall ή super market, συνεχιστε να κυκλοφορειτε πανακριβες αηδιες, για εμας δουλευετε χαχαχαχα
 
Wally επειδη το λες και το ξαναλες αυτο για της κονσολες αν εσυ για τους δεικους σου λογους δεν εχεις καποια απο της νεες κονσολες δε σημαινει πως δεν υπαρχουν παιχνιδαρες σαυτες.Switch,xbox one/x, και ps4 εχουν ενα καρο παιχνιδαρες δε θα κατσουμε τωρα να εκθιασουμε το καθε μετριο παιχνιδι που βγαινει σε παλαιοτερες κονσολες μονο και μονο επειδη μπορει να τρεφουμε μεγαλητερα συναισθηματα γιαυτες.Οσο γιαυτο που ποσταρε ο Darksynbios το ξερω πως ειναι pre alpha αλλα ας κοιταξουν να φτιαξουν την κινηση του χαρακτηρα γιατι πηγαινει σαν χεσμενος.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δηλαδη διαφωνεις οτι πηραν διευθυντες απο εταιριες ενοικιασεως αυτοκινητων, σουπερ μαρκετ, ασφαλιστικες κτλ και τους εβαλαν να τρεχουν την κονσολομπιζνα?

Οταν πριν χροοοονια, επαιζες Manic Miner, Panzer Dragoon Saga και Mars Matrix, φανταζοσουν οτι το μελλον του videogaming θα ειναι το Fortnite?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φυσικα και δεν διαφωνω σαυτο αλλα δεν θα τα βαλω ολα στον ιδιο ντρουβα γιατι για καθε forthnite και apex legends υπαρχουν δεκαδες παιχνιδαρες σε καθε μια απο της κονσολες που κυκλοφορουν.Μπορει παλαιοτερα η αναλογια καλων/κακων παιχνιδιων να ηταν μεγαλυτερη και η ζυγαρια να εγερνε προς τα καλα παιχνιδια αλλα οχι οτι σημερα δεν υπαρχουν παιχνιδαρες στης κονσολες.Ευρω να αγορασουμε ολες αυτες της παιχνιδαρες δεν υπαρχουν οχι τα παιχνιδια.
 
Οταν πριν χροοοονια, επαιζες Manic Miner, Panzer Dragoon Saga και Mars Matrix, φανταζοσουν οτι το μελλον του videogaming θα ειναι το Fortnite?
Ή το LOL και όλα τα παρεμφερή? Ή παλαιότερα το Counterstrike? Αυτά αφορούν και αφορούσαν πιτσιρικάδες (που δεν μπορούσαν να παίξουν σε αλάνες, για διάφορους λόγους, όπως εμείς). Μια χαρά games κυκλοφορούν και στις κονσόλες αυτής της γενιάς και στο PC!!! Απλά τον οβολό μας, όπως και πολλά άλλα πράγματα  :p ,  πρέπει να ελέγχουμε που θα τον αφιερώνουμε!!! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι τρέλα είναι αυτή με το fortnite, σε οποίο βιντεο ανοιξεις για gpu στα σχόλια ρωτάνε αν παιζει fortnite. Η πλάκα είναι οτι θελει και πολύ δυνατή κάρτα γραφικών για 1080p αυτό το πράμα.  Δηλαδή για να παίξω fortnite 1080p πρεπει να δώσω 1.000€ για i5 και 1060ti καλό ανέκδοτο. Ο μόνος που τρίβει τα χέρια του είναι η nvidia που θα πουλάει GPU με τα φορτηγά.
 
Τελευταιες παραλαβες! :D  

9E1866EE-9C14-460E-AE55-9710B3C6E190.jpeg

Ο JoshProd ο ανθρωπος πισω απο τις μεταφορες παιχνιδιων στο Dreamcast θα κυκλοφορησει ενα νεο 3D Rally για 20η επετειο της κονσολας στην Ευρωπη. Το παιχνιδι θα βασιζετε πανω στα γνωστα αυτοκινητα (toyota celica, daytona κ.α.) και θα λεγετε Arcade Racing Legend οπου θα ερθει μεσω kickstarter στις 21 Ιουνιου. 






Η πρωτη φωτογραφια απο το πρωτοτυπο χειριστηριο του Dreamcast απο την Retrobit. D-pad και κουμπια σε στυλ 3D control pad του Saturn, δηλαδη ενα παντρεμα DC/SS. Ελπιζω να εχει καλη αυτονομια και καλυτερη ποιοτητα αντοχης στο dpad.

EC5F3443-26B2-4B22-A90A-7D7E1C239F64.jpeg

411C5CCA-DA99-4DA4-B4E3-AB94DCEAA6CB.jpeg
 
Εδω και δυο μερες ανεβηκε στο youtube ενα ντοκυμαντερ oπου εχει συνεντευξεις απο Ιαπωνες Devs (SEGA,NAMCO,TREASURE) και εξηγουνε απο την δικια τους ματια, τι ητανε το Dreamcast, τα παιχνιδια που αναπτυξανε για την κονσολα, για την κατασταση στην εταιρεια εκεινη την περιοδο.

https://www.youtube.com/watch?v=eD7JYqty8aE&frags=pl%2Cwn

https://www.youtube.com/watch?v=kzXSZTk-J8A&t=238s&frags=pl%2Cwn
 
Ενα απο τα αγαπημενα racing του Dreamcast το οποιο ειναι το Metropolis Street Racer η online σελιδα του επεστρεψε πληρως.
 

Συνημμένα

  • 92929C17-48A4-411B-B6F6-2C1301BCB8C9.jpeg
    92929C17-48A4-411B-B6F6-2C1301BCB8C9.jpeg
    98,8 KB · Προβολές: 7
  • EC804811-D1E1-4AE4-A828-3A990F92272D.jpeg
    EC804811-D1E1-4AE4-A828-3A990F92272D.jpeg
    99,9 KB · Προβολές: 7
Τι φοβερη κονσολα!!!Εχω ευχαριστηθει παιχνιδι στο dreamcast.Πανεμορφα χρωματα - 3d φοβερες γραφικαρες - παιχνιδαρες!!και με scart rgb για εικονα λουκουμι στην crt μου.
 
Μια ευχαριστη εκπληξη ειχαμε αυτες τις μερες, ο Megavolt85 μελος του dreamcast-talk βρηκε τροπο να κανει ports παιχνιδια της arcade board Atomiswave στο Dreamcast και μαλιστα η μεταφορα τους ειναι αψογη λογω οτι η πλακετα παταει πανω στην αρχιτεκτονικη του Dreamcast. Για την ωρα ειναι διαθεσιμα τα Metal Slug 6, King Of Fighters 11, Samurai Spirits 6 και Neogeo battle Coliseum και ειναι μονο σε GDI φορματ ενω η CDI εκδοσεις θα ερθουμ συντομα. Για περισσοτερες πληροφοριες κοιταξε στο dreamcast-talk.com
 
Τελευταία επεξεργασία:
Την επομενη βδομαδα κυκλοφορει το Arcade Racing Legends απο την PixelHeart για την αγαπημενη μας κονσολα. Παρακατω μπορειτε να δειτε το βιντεο απο την τελικη εκδοση.

 
Την επομενη βδομαδα κυκλοφορει το Arcade Racing Legends απο την PixelHeart για την αγαπημενη μας κονσολα. Παρακατω μπορειτε να δειτε το βιντεο απο την τελικη εκδοση.

Με έφτιαξες απίστευτα τώρα.
SEGA FOREVER.
 
Faster than Speed (2004) Μεταφορα στο dreamcast. cdi-gdi

 
Το συγκεκριμενο ειναι το Gigantic Army και εχει κυκλοφορησει για Switch επισης. Η ομαδα ειχε τις αμφιβολιες της οσον αφορα πως θα τρεχει στο Dreamcast, σημερα ανεβασαν ενα βιντεο που τρεχει στα 60 καρε. Το περιμενω πως και πως και ειναι μεσα στο 5ο κυμα τιτλων που ερχονται μεχρι τον Μαιο.
 
Ένας ακόμα νέος τίτλος από την Gamefairy, το οποίο θα παίζει σε στυλ typing of the dead που σημαινει με πληκτρολογιο η χειριστηριο.
Στο παιχνίδι παίρνεις τον ρόλο ενός εξορκιστή ονόματι Ray Bibbia αντιμετωπιζεις δαιμονες σε καθε υποθεση.

Από σήμερα είναι σε προπαραγγελια με κανονική και περιορισμένη έκδοση (666 κομμάτια) και θα κυκλοφορήσει περίπου μέσα Απριλίου.


 
Αν και αργησα να ασχοληθω πανω στο συγκεκριμενο παιχνιδι, μιλαω για το Cave Story το οποιο ειναι ενα απο τα λιγα δισδιαστατα που με εκαναν να ασχοληθω και το βρηκα αρκετα ενδιαφέρον. Για οποιον θελει να καψει cd εδω στο λινκ ειναι η τελευταια εκδοση με ccda υποστηριξη. Πριν ξεκινησετε το παιχνιδι θα χρειαστει να ρυθμισετε τα κουμπια για το χειριστηριο.

 
Για οσους ειναι μεσα στην κοινοτητα και παρακολουθουνε την κατασταση γυρω απο το Dreamcast, μετα απο ενα μεγαλο δραμα γυρω απο το Castlevania Resurrection το οποιο ειχε ακυρωθει λογω οτι δημιουργος δεν γνωριζε λεει πως να κανει ενα action/adventure λογω οτι ασχολουνταν με τα αθλητικα. Το pre demo εχει ανεβει για κατεβασμα και μπορουν να το δοκιμασουν ολοι. Παντως τα γραφικα θα φερναν σε αλλο επιπεδο το DC.

 
Πίσω
Μπλουζα