freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.259
Σαν νεος προσήλυτος στην θρησκεια του Krikzz, ειπα και εγω να παρουσιασω το Flash Cart που εφτιαξε για το SMS, με ονομα SMS Master Everdrive.
Οικονομικο, απλο, λειτουργικό και απροβληματιστο, αποτελει την τελικη λυση στο θεμα SMS FLash Cart. Ειναι περιττό να πουμε οτι ειναι must have για ολους τους Sega Maniacs!
Απλα γραφεις ολα τα παιχνιδια, homebrews, demos κλπ που εχουν βγει ποτε για SMS σε μια καρτα SD 2GB, την βαζεις στο Cart, το καρφωνεις στο SMS και εισαι ετοιμος να πεταξεις! Το δικο μου ειχε ηδη την πιο προσφατη εκδοση OS οποτε ουτε αυτο δεν χρειαστηκε να κανω.
Μερικες φωτογραφιες.
Μπρος:
Πισω:
Στην κονσολα:
Αρχικη οθονη:
Επιλογη παιχνιδιου:
Shinobi και τα μυαλα στα καγκελα:
Οθονη About:
Οικονομικο, απλο, λειτουργικό και απροβληματιστο, αποτελει την τελικη λυση στο θεμα SMS FLash Cart. Ειναι περιττό να πουμε οτι ειναι must have για ολους τους Sega Maniacs!
Απλα γραφεις ολα τα παιχνιδια, homebrews, demos κλπ που εχουν βγει ποτε για SMS σε μια καρτα SD 2GB, την βαζεις στο Cart, το καρφωνεις στο SMS και εισαι ετοιμος να πεταξεις! Το δικο μου ειχε ηδη την πιο προσφατη εκδοση OS οποτε ουτε αυτο δεν χρειαστηκε να κανω.
Μερικες φωτογραφιες.
Μπρος:
Πισω:
Στην κονσολα:
Αρχικη οθονη:
Επιλογη παιχνιδιου:
Shinobi και τα μυαλα στα καγκελα:
Οθονη About:
Τελευταία επεξεργασία: