RIO
Retro Horrormaniac
- Joined
- 12 Νοέ 2009
- Μηνύματα
- 25.538
- Αντιδράσεις
- 90.373

O Edmund Blackstone συγγραφέας βιβλίων τρόμου, πηγαίνει με την οικογένεια του και μερικούς φίλους στο εξοχικό, για να περάσει το Σαβατοκύριακο. Όλα κυλούν ήρεμα, όταν ξαφνικά το βράδυ θα εισβάλουν στο σπίτι, τρεις μυστηριώδεις οντότητες.
Η "βασίλισσα", ο μαύρος γιγαντόσωμος υπηρέτης της και ένας σατανικός νάνος. Οι εισβολείς θα πάρουν εύκολα τον έλεγχο της κατάστασης και θα υποβάλουν τους ομήρους, σε διάφορα ταπεινωτικά παιχνίδια επιβίωσης. Μπροστά στον κίνδυνο της ζωής τους, οι επισκέπτες θα αρχίσουν να βγάζουν τον πιο κυνικό τους εαυτό.
Ξεχασμένη b-movie που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο, του μετέπειτα διάσημου Oliver Stone. Δυστυχώς αντιμετωπίζεται αρνητικά από την πλειοψηφία του κοινού, που μάλλον περίμενε κάτι ποιο " ποιοτικό " , από τον συγκεκριμένο δημιουργό. Ταπεινή μου άποψη είναι, πως αν και ο χαμηλός προυπολογισμός της δημιουργεί κάποια προβλήματα στον ρυθμό, παρόλα αυτά πρόκειται για μια έξυπνη ταινία, με αρκετές καλές στιγμές. Αρκετά καλό καστ με διάφορες γνωστές b-φάτσες ( Jonathan Frid, Martine Beswick, Mary Voronov, Herve Villeshaize).
Η ταινία δεν παίχτηκε στους κινηματογράφους και κυκλοφόρησε 14 χρόνια μετά σε vhs.
Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε με τον τίτλο " Η Βασίλισσα του Διαβόλου".
http://www.imdb.com/title/tt0072136/
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: