Shadow of the Beast - Σύγκριση εκδόσεων

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.520
Δινω για ορεκτικο...ενα εξαιρετικο video που εμφανιζει ολες τις γνωστες εκδοσεις!

[video=youtube;C3b4h-MUjGo]

Κοντά 7 λεπτά video ενώ μπορούσε κάλεστα να βάλει μόνο το τελευταίο λεπτό :)

Η έκδοση του 64άρη στα 8bit ήταν πολύ μπροστά

Νομιζω οτι οι καλυτερες 8bit εκδοσεις ειναι του PC Engine (ναι, ναι ξερω οτι οι μισοι το θεωρουν 16bit αλλα...) και του Master System. Παντως οντως η εκδοση του ψωμιερα ηταν εξαιρετικη!

Στα 16bit η ανωτεροτητα της Amiga ειναι καθολικη. Μου αρεσε και η εκδοση για το Ιαπωνικο Mega Drive.

Περιμενα κατι καλυτερο απο το 32bit τερατακι της εποχης,

FM Towns

...

Η έκδοση για atari ST ήταν η μόνη που δε είχε ήχο... και από θέμα scrolling άστα να πάνε (για 16bit). H C64 ήταν καλύτερη...

Αυτό το παιχνίδι χαιρόσουν να το παίζεις σε amiga!

Aπο οτι καταλαβα απο το λιγο που ειδα το βιντεακι ξεκιναει απο την χειροτερη προς την καλυτερη.

Οχι απαραιτητα :)

Oι εκδόσεις για Amstrad και Atari ST μονομαχούν για μια θέση στον πάτο...(Τηρουμένων των αναλογιών φυσικά)

Ενώ η Κινέζικη (από την κιτρινίλα) έκδοση του Spectrum είναι χάρμα οφθαλμών :)

Πως την λενε εκεινη την διαφημιση που παιζει τωρα με τους παγκους και τα βρωμικα που παει το παλικαρι και ρωταει "βαζεις καμμια σαλτσα μεσα;" και του απανταει ο Σπεκτρουμας "Οχι βρε φιλε μονο μουσταρδα ,χαλαει την γευση",lol...

Eμ, ψέματα να πούμε;

Η σπεκτρουμοέκδοση δεν είναι απλά "πάτος" οπτικά, αλλά "χαίρε βάθος αμέτρητο". (όπως λέμε "the sky is the limit" - αλλά απο την ανάποδη) :P

ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ !! :tease:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ρε παιδιά! Η έκδοση για ST δεν είχε καν ήχο;;;;; Και το scrolling ειναι χειρότερο από του spectrum. :P

Ηχο έχει (εφφέ ;) ), αλλά λείπει μία in-game μουσική. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει ένα sample στην εισαγωγή, το οποίο είναι πραγματικά πολύ καλό (πάρα πολύ κοντά στο αυθεντικό κομμάτι της Amiga). Επίσης υπάρχει και sample απο το death tune - αν και λίγο πιό χαμηλής ποιότητας απο εκείνο της εισαγωγής.

Tώρα, για το scrolling, είχε βγεί ένα SOTB-οειδές demo που είχε ομαλή κίνηση.

Οπως είχαμε πεί και παλιότερα, μακάρι να ζούσαμε σε έναν ιδανικό κόσμο όπου τα παιχνίδια *όλων* των υπολογιστών θα τα έφτιαχναν demάδες (που και ταλέντο έχουν, και deadlines *δεν* έχουν) ώστε να σπρώχνουν το εκάστοτε hardware στα όριά του, αλλά δυστυχώς αυτό είναι ένα σενάριο που θα παραμείνει φανταστικό...

Γενικά η Psygnosis μας αγαπούσε πολύ εμάς τους ST users...

Έβγαλε αυτό το έκτρωμα που κανονικά έπρεπε να το ονομάσει parody of the shadow of the beast.

Έφαγε τη μισή εισαγωγή του Blood Money.

Δεν κυκλοφόρησε το Agony για τον υπολογιστή μας.

Όμως, ευτυχώς, τουλάχιστον τα Chronoquest ήταν καταπληκτική εμπειρία...

Χαχαχα !! Ωραίος ο Dino !!

Πάντως δεν νομίζω η Psygnosis να μην ήθελε να πουλήσουν οι τίτλοι της *και* στον ST. Πρέπει να "έπαιξαν" διάφοροι παράγοντες στο development των επίμαχων τίτλων... (τρέχα-γύρευε δηλαδή)

Τώρα τα Chronoquest, όντως είχαν καλύτερη τύχη μιά και ήταν Γαλλικά παιχνίδια (γενικά οι Γάλλοι αγαπούσαν πολύ τον ST).

Ο ηχος στα genesis ειναι πραγματικα αθλιος παντως!

Τι να πω και εγώ. Τα αναλύσατε σχεδόν όλα. Η έκδοση των Megadrive και SNES, ήταν αρκετά κοντά στης Amiga. Τον Atari ST, τον αδίκησαν πραγματικά με αυτή την κυλοφορία.

Κάτι άσχετο. Το παιχνίδι το τελείωσε ποτέ κανείς, δίχως cheat;;;

divined είπε:
Τι να πω και εγώ. Τα αναλύσατε σχεδόν όλα. Η έκδοση των Megadrive και SNES, ήταν αρκετά κοντά στης Amiga. Τον Atari ST, τον αδίκησαν πραγματικά με αυτή την κυλοφορία.
Κάτι άσχετο. Το παιχνίδι το τελείωσε ποτέ κανείς, δίχως cheat;;;
To εχω τερματισει χωρις cheat σε snes και mega drive στα αλλα συστηματα δεν το εχω παιξει.

Ημουν σιγουρος οτι θα το ειχες "περιποιηθει" και αυτο Βασιλη :)

Πίσω
Μπλουζα