Shadow of the Beast - Σύγκριση εκδόσεων

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Wally είπε:
Ημουν σιγουρος οτι θα το ειχες "περιποιηθει" και αυτο Βασιλη :)
Ετσι ακριβως πανο :D με αυτα που βλεπω στο εξαιρετικο βιντεο που ανεβασες θεωρω οτι οι κορυφαιες εκδοσεις ειναι του megadrive που το εχω τελειωση και της Amiga συμφωνα με αυτο που ειδα γιατι δεν το εχω παιξει.

Για γερούς gamers το παιχνίδι. Συγχαρητήρια, για τον τερματισμό. Πρέπει να είσαι τέρας αντανακλαστικών, metalcandyman.

divined είπε:
Για γερούς gamers το παιχνίδι. Συγχαρητήρια, για τον τερματισμό. Πρέπει να είσαι τέρας αντανακλαστικών, metalcandyman.
Φιλε Divined με την πρωτη ευκαιρια θα το τερματισω σε καποιον Emulator ωστε να μπορω να το καταγραψω θα το ανεβασω στο youtube και θα βαλω το βιντεο στο site μας μετα.

Αυτό το παιχνίδι, ήταν το πρώτο που αγόρασα για το Mega drive. Ούτε 5 λεπτά, δεν κατάφερνα να προχωρήσω... :D

DINO είπε:
Γενικά η Psygnosis μας αγαπούσε πολύ εμάς τους ST users...
Έβγαλε αυτό το έκτρωμα που κανονικά έπρεπε να το ονομάσει parody of the shadow of the beast.

Έφαγε τη μισή εισαγωγή του Blood Money.

Δεν κυκλοφόρησε το Agony για τον υπολογιστή μας.

Όμως, ευτυχώς, τουλάχιστον τα Chronoquest ήταν καταπληκτική εμπειρία...
ναι ρε γαμώτο...έπρεπε να το είχε κυκλοφορήσει το agony για st...θα σπάγαμε πολύ πλάκα...ντροπή τους να μας στερούν το γέλιο... :P

Shock είπε:
Εδώ αγαπάνε τα χαλασμένα τυριά :)
Dino σορρυ αλλά δε κατάφερα να κρατηθώ!
Χεχε... Και οι Γερμανοί τον αγάπησαν...

Έχεις να πεις κάτι για την μπύρα; :P

spyros_s είπε:
ναι ρε γαμώτο...έπρεπε να το είχε κυκλοφορήσει το agony για st...θα σπάγαμε πολύ πλάκα...ντροπή τους να μας στερούν το γέλιο... :P
Αν κρίνω από τη μεταφορά του Beast, έχεις απόλυτο δίκιο!

ρε Dino μην μου το κάνεις αυτό...με αναιρείς αν δεν αντιδράς... ;)

Καλή χρονιά φίλε! :)

να ρωτήσω κάτι επειδή δεν έχω παίξει αρκετές εκδόσεις ώστε να μπορώ να κάνω σύγκριση,γιατί η μεταφορά στο atari lynx θεωρείται μέτρια; από όσο την έχω παίξει εντάξει μου φαίνεται :xm:

Πίσω
Μπλουζα