Shadow of the Tomb Raider

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
5.240
14 Σεπτεμβρη επιστρεφει η Λαρα στους συνηθεις πλεον υποπτους,ΧΟΝΕ,PS4 και PC.

Που ναι ο Ρυγκαρ:P

.

Shadow of The Tomb Raider trailer

Ο μάι γκόντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bow2: :headbangdude: Ανυπομονώ!!!!!

Ειχε κλείσει η τριλογία με τον καλύτερο τρόπο με το shadow of the tomb raider :thumbup::thumbup::thumbup:

Και τα 3 παιχνίδια tomb raider 2013 - rise of the tomb raider και shadow of the tomb raider αξίζουν ενα 10/10

Όσο δεν τα μπορούσα αυτά τα παιχνίδια λόγο χαλιά γραφικών και χειρισμού στο ps1 όταν τα είχα παίξει στα 90ς τώρα έγινε ακριβώς το αντίθετο και τα έχω λατρέψει τα τελευταία tomb raider και τα έχω λιώσει στην CRT τηλεόραση.

Σίγουρα έχω παίξει το πρώτο της Νέας τριλογίας, δε θυμάμαι όμως ποιο από τα άλλα δύο έχω παίξει. Απίστευτα mechanics, απίστευτη εμπειρία τα συγκεκριμένα παιχνίδια, από τα καλύτερα που έχω παίξει ποτέ μου....

Χάλια χειρισμό στο PS1 ; Περίεργο . Εγώ και στο Saturn που είχα παίξει το 1ο της σειράς ήταν μια χαρά . Ίσα-ίσα στο PC που είχα επίσης τότε δοκιμάσει το Tomb Raider 1 μου είχε φανεί πολύ δύσκολο με τα πλήκτρα !

Kαι εγω το ειχα τερματισει το πρωτο σε saturn αλλα τοτε δεν καταλαβαιναμε αν ο χειρισμος ηταν χαλια ,μας εσπαγε τα νευρα και λεγαμε αλλη μια.
Εχουν βγει τα 6 πρωτα remastered Παντως με "νορμαλ" χειρισμο.

Χάλια χειρισμό στο PS1 ; Περίεργο . Εγώ και στο Saturn που είχα παίξει το 1ο της σειράς ήταν μια χαρά . Ίσα-ίσα στο PC που είχα επίσης τότε δοκιμάσει το Tomb Raider 1 μου είχε φανεί πολύ δύσκολο με τα πλήκτρα !
Ναι πέρα από τα βασικά πιο εύκολα που έκανα άνετα με τον σταυρό του gamepad όπως το περπάτημα πέρα δώθε κάπου δεν με βολεύε ο χειρισμός για τις ρομποτικές κινήσεις της Λαρα όπως πχ σε άλματα που ήθελαν πιο ακρίβεια και ειδικά αν έπρεπε να γίνουν την ώρα της μάχης η να αποφύγω εχθρούς.

Παντως περίεργο δεν είναι και μπορώ να στο εξηγήσω για λυθούν οι απορίες.

Οι ικανότητες στους gamers διαφέρουν είτε πρόκειται για τα 2d παιχνίδια είτε για τα 3d που είναι πιο απαιτητικα και απαιτούν και μεγαλύτερο εύρος κινησεων και αναλόγως και το 3d παιχνίδι που κάποιος μπορεί να τοχει με την μια και κάποιος άλλος να πεδευεται για βδομάδες μέχρι να το συνηθίσει οπότε καποιος μπορεί να θεωρεί τον χειρισμό βολικό και κάποιος άβολο.

Τώρα στην περίπτωση του tomb raider 1 που είχε ένα σωρό κινήσεις ε όσο ναναι δεν θα ήταν για όλους το ίδιο βολικός.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα