Stanfromgreece
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 80
ε όχι και flip-screen το Silkworm βρε Wally!!! Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!Wally είπε:Δυστυχως δεν εχω δει την εκδοση του Amstrad. Mηπως ειναι τιποτα flip-screen και σας κοροιδευω μεχρι αυριο? :tease:
...προκατειλημμένε !!Wally είπε:Δυστυχως δεν εχω δει την εκδοση του Amstrad. Mηπως ειναι τιποτα flip-screen και σας κοροιδευω μεχρι αυριο? :tease:
Θυμαμαι που το ειχε αυτο στον C64 του το μοναδικο παιδι στην γειτονια που ειχε Commodore, και ενω τον κοροιδευαμε λογω του κιτρινιασμενου του μηχανηματος, αυτο το συγκεκριμενο παιχνιδι ηταν απο τις παιχνιδαρες που μας εκανε να βγαζουμε την κουρασμενη απο το κοροιδεμα γλωσσα μας και την ακουμπουσαμε πανω στα μαυρα πληκτρολογια μας με απογνωση!trooper13 είπε:ναι μια χαρα φαινεται η εκδοση για amstrad.αλλα απο οτι θυμαμαι στον commodore που το ειχα το υπηρχε και background και διαδραματιζοταν μερα.στον amstrad απο οτι βλεπω μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα
Σωστοοοοός !! (το αυτό ίσχυε και στο SWIV - και σε μεγαλύτερο βαθμό ίσως !! )DINO είπε:Ο κλασσικός τσακωμός για το ποιός θα πάρει το ελικόπτερο, είναι αυτό που θυμάμαι πιο πολύ!
To θυμάμαι !! ...ήταν στο thread "Με μιά ματιά".DINO είπε:Πολύ καλό παιχνίδι, όπως και η συνέχειά του, το SWIV (Deja Vu εδώ... Νομίζω πως το έχω ξαναγράψει - θα πρέπει να ήταν σε review για άλλο μηχάνημα).
Phil, βλέπω είσαι και εσύ "δικό μας παιδί" !!phil_vr είπε:Ειχα παει και εγω καμαρωτος καμαρωτος να το παρω κοπια απο την Micropolis για τον 6128, (...)
Α, έπρεπε μαζί να παίζαμε τότε! Εγώ ήμουν μεγάλος φαν του τζιπ!DINO είπε:Ο κλασσικός τσακωμός για το ποιός θα πάρει το ελικόπτερο, είναι αυτό που θυμάμαι πιο πολύ!
Stanfromgreece είπε:Εγώ πάντως ώς μοναχοφάης... όταν έπαιζα μόνος, προτιμούσα να τα έχω και τα 2 ταυτόχρονα
Α, μπράβο! Νομίζω μπορούσες να βάλεις με redefine keys τα ίδια κουμπιά να ελέγχουν και τα δύο, οπότε έκαναν τις ίδιες κινήσεις και τα δύο και τα χειριζόσουν ταυτόχρονα. Δεν είχα ιδιαίτερη επιτυχία σ'αυτό.Gryzor είπε:Για μένα η υπέροχη πρωτοτυπία του προγράμματοήταν ότι μπορούσες να κοντρολλάρεις μόνος σου και τα δύο οχήματα. Αυτό του έδινε άλλο βάθος... και εννοείται το έλειωσα!
Μια απ'τα ίδια. Τι διάολο, ίωση είχε πεσει;Gryzor είπε:Έχω δύο πρωτότυπα SW σε δισκέττα αλλά δεν δουλεύουν