DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.348 Αντιδράσεις 1.360 10 Δεκ 2010 #1 Είναι ένα τριήμερο party, αφιερωμένο σε όλα τα μηχανήματα Atari, στην ( που αλλού; ) Πολωνία! Περισσότερα εδώ! Προλαβαίνουμε να στείλουμε αντιπροσωπεία και να στήσουμε ένα περιπτεράκι, ρε παιδιά;;;
Είναι ένα τριήμερο party, αφιερωμένο σε όλα τα μηχανήματα Atari, στην ( που αλλού; ) Πολωνία! Περισσότερα εδώ! Προλαβαίνουμε να στείλουμε αντιπροσωπεία και να στήσουμε ένα περιπτεράκι, ρε παιδιά;;;
status RetroAdept Joined 11 Αύγ 2009 Μηνύματα 878 Αντιδράσεις 29 10 Δεκ 2010 #2 Πείραγμα μόουντ ον Σωστά, αφού στην Πολωνία ακόμα high end θεωρείται ο ST, του χρόνου, του χρόνου όμως που θα σκάσει η Αμίγκα να δούμε τι πωλήσεις θα κάνετε κ εκεί :Ρ Πείραγμα μόουντ οφφ Έλα ρε χάθηκε να είχα γεννηθεί Θεσσαλονίκη να έχω αμεσότερη πρόσβαση σε αυτό;
Πείραγμα μόουντ ον Σωστά, αφού στην Πολωνία ακόμα high end θεωρείται ο ST, του χρόνου, του χρόνου όμως που θα σκάσει η Αμίγκα να δούμε τι πωλήσεις θα κάνετε κ εκεί :Ρ Πείραγμα μόουντ οφφ Έλα ρε χάθηκε να είχα γεννηθεί Θεσσαλονίκη να έχω αμεσότερη πρόσβαση σε αυτό;
Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.936 Αντιδράσεις 4.719 10 Δεκ 2010 #3 Αμα μου περισσευαν φραγκα, χρονος και ημουν εργενης θα τιμουσα μια επισκεψη στην Πολωνια Στο πρωινο, θα μου κανατε briefing πανω στις νεες εξελιξεις της 8bit Atari scene...μετα μην με ειδατε, μην με απαντησατε
Αμα μου περισσευαν φραγκα, χρονος και ημουν εργενης θα τιμουσα μια επισκεψη στην Πολωνια Στο πρωινο, θα μου κανατε briefing πανω στις νεες εξελιξεις της 8bit Atari scene...μετα μην με ειδατε, μην με απαντησατε
DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.348 Αντιδράσεις 1.360 10 Δεκ 2010 #4 Στη βιασύνη μου έγραψα "annual", ενώ δεν είναι... Παρακαλώ κάποιος mod να το αφαιρέσει από τον τίτλο...
Στη βιασύνη μου έγραψα "annual", ενώ δεν είναι... Παρακαλώ κάποιος mod να το αφαιρέσει από τον τίτλο...
DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.348 Αντιδράσεις 1.360 10 Δεκ 2010 #5 Σε "κόβω" να πήγαινες, από καθαρή περιέργεια, και στο Atari ST section, μεταμφιεσμένος!!!
Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.936 Αντιδράσεις 4.719 10 Δεκ 2010 #6 Μπααααα. Θα εξαντλουσα το χρονο μου σε πολιτισμικες ανταλλαγες με τις dziewczyny Καπου εδω βλεπω να παρεμβαινει ο Ηρακλης με τη μαγκουρα...
Μπααααα. Θα εξαντλουσα το χρονο μου σε πολιτισμικες ανταλλαγες με τις dziewczyny Καπου εδω βλεπω να παρεμβαινει ο Ηρακλης με τη μαγκουρα...