SilverHawks (1986)

Dominion

RetroMasteR
Joined
17 Μάρ 2006
Μηνύματα
1.463
Αντιδράσεις
526
Aσημένια Γεράκια. Άπαιχτη σειρά της Pacific Animation Corporation (ίδια εταιρία που λάνσαρε τους Thundercats) παραγωγής 1986. Παίχτηκε για 1η φορά από ANT-1 το 1991.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
κατι ακουσα οτι θα ειναι ενα απο τα καρτουνς που συντομα θα γυριστουν σε ταινια
 
Δυστυχως ολα τα επεισοδια υπαρχουν μονο στα αγγλικα νομιζω... :precry:
 
Έκανε μπαμ ανέκαθεν πως είχε συγγένεια με τους Thundercats. Πάντως σίγουρα είχε το ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ τραγούδι τίτλων σε κινούμενο σχέδιο.

Partly metal, partly real, Silveeeer Hawks.... Tα έχω σε χαμηλή ποιότητα σε μια απίστευτα low bitrate μορφή, νομίζω σε ένα dvd χωράνε όλα τα επεισόδια...
 
TopGunZ είπε:
Έκανε μπαμ ανέκαθεν πως είχε συγγένεια με τους Thundercats. Πάντως σίγουρα είχε το ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ τραγούδι τίτλων σε κινούμενο σχέδιο.

Βασικά έκανε μπάμ μόνο απο την μουσική και απο τις φωνές των ηθοποιών. Ο ηθοποιός που έκανε τον Mumm-Ra στους Thundercats έκανε μετά τον Monster στα Silverhawks.

http://en.wikipedia.org/wiki/Silverhawks

Το καλό είναι ότι η σειρά κυκλοφορεί πλέον σε DVD (μόνο το 1ο μέρος).
 
Ο Μον*Σταρ εμφανίζεται για ένα-δύο δευτερόλεπτα σε ένα από τα επεισόδια της καινούριας σειράς Θάντερκατς, μακάρι να σημαίνει αυτό οτι θα ξαναγυρίσουν τα ασημένια γεράκια, έστω και ως φιλοξενούμενα στην σειρά των Θάντερκατς!

Dominion είπε:
Aσημένια Γεράκια. Άπαιχτη σειρά της Pacific Animation Corporation (ίδια εταιρία που λάνσαρε τους Thundercats) παραγωγής 1986.
Απ' ότι γνωρίζω, η PAC είχε αναλάβει το animation μόνο, όλα τα άλλα (δημιουργία χαρακτήρων, σενάρια, μουσική, παραγωγή κλπ) γινόντουσαν στην Αμερική από την εταιρεία Ράνκιν / Μπας.
 
ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩ!!!!

Οι τίτλοι έναρξης είναι μακράν το ποιο κορυφαίο κομμάτι που έχει γίνει σε κινούμενα σχέδια!!!

(Και δεύτερο έρχεται αυτό του Ulysses χεχε)
 
Η σειρά πρέπει να πέχτηκε μετά και από το Σκαι (1993-94)..

Το θυμάται κανείς?

Ίδια εποχή που προβάλλονταν και η Κάντυ από τον σταθμό..
 
Rio Blast είπε:
Ο Μον*Σταρ εμφανίζεται για ένα-δύο δευτερόλεπτα σε ένα από τα επεισόδια της καινούριας σειράς Θάντερκατς, μακάρι να σημαίνει αυτό οτι θα ξαναγυρίσουν τα ασημένια γεράκια, έστω και ως φιλοξενούμενα στην σειρά των Θάντερκατς!
Οριστε και το επιμαχο καρε... :D

THUNDERCATS 2011 Season 1 Ep.7 "Legacy". (From 9:12 to 9:17 of video.)

Monstar-Thundercats 2011 Ep. 7 Legacy.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
δεν ειναι μονο o monstar ειναι και ο mako απο tigersharks!!!πολυ εξυπνη κινηση κανανε οι τυποι!!
 
πολυ ωραιο το silverHawks!!!

και το εβλεπα οταν το βαζανε στην τηλεοραση.

Τωρα σε καμμια παλια βιντεοκασετα η internet.
 
Τα ασημενια γερακια μ'αρεσαν παρα πολυ διοτι εμοιαζαν πολυ με το Thundercats. Αλλα μετα απο εναν εφιαλτη που ειχα μικρος οτι καθως εβλεπα ασημενια γερακια βγηκε ο Monstar απο την τηλεοραση και με εφαγε, με εκανε και δεν το ειδα για πολλα χρονια. Θυμαμαι που το προβαλε στο Junior και οποτε τελειωναν οι διαφημισεις εγω κρυβομουν πισω απο την πορτα μηπως και το βαλει. Μια αλλη φορα στο ΣΚΑΙ(τωρα ALPHA) μετα την μεγαλη των μπατσων σχολη(το καρτουν) το εβαζαν και την πρωτη φορα που το εβαλε το ειδε η αδελφη μου οτι αρχιζε και με φωναξε οτι εχει Spider-man, και οταν πηγα ηταν η μουρη του Monstar κολλημενη στην οθονη και εγω πεθανα απο τον φοβο μου!

And now on topic: Εγω πιστευω οτι ηταν ενα πολυ καλο κινουμενο σχεδιο, απο τα καλυτερα της εποχης του, αλλα τον Monstar τον εκανα κατ εμε πολυ τρομακτικο. O Mumra δεν ηταν και τοσο τρομακτικος, εμενα δεν με τρομαζε. Αλλα αυτος κατι ειχε που με εκανε να τον φοβαμαι.
 
Οντως πολυ προχωρημενη σειρα για την εποχη της.Αυτο που μου αρεσε ηταν στο τελος καθε επεισοδιου οπου υπηρχε ενα 2λεπτο η 3λεπτο οπου ο βενιαμην της ομαδας εμπαινε σε εναν εξομειωτη πλανηταριου και επρεπε με την ψηφιακη φωνη του να απαντησει σωστα σε ερωτησεις αστροφυσικου ενδιαφεροντως.Αρκετα επιμορφωτικο καρτουν.Προτιμω ομως τα Θαντερκατς.
 
Μετα τον He-Man και την Οδυσσεια του Διαστηματος ειναι η αγαπημενη μου παιδικη σειρα... εκρηκτικη rock μουσικη εναρξη με το σολο να τα σπαει, φανταστικοι χαρακτηρες και ιστορια αξιοζηλευτη για την εποχη της (και με πολλες προοπτικες για ταινια κατ εμε)... εχω δει και εχω στο κομπιουτερ μου ολα τα επισοδεια και μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι μια απο τις καλυτερες παιδικες σειρες που εχουν φτιαχτει ποτε...
 
Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να ανακαλύψουμε το Οriginal Soundtrack της σειράς.

Προσωπικά, έχω βρει όλα τα themes από παιδικά, που πάντα ήθελα, σε καλή ποιότητα studio ηχογράφησης και όχι απλά από TV/DVD rip των τίτλων έναρξης (πρόσφατα βρέθηκαν και αρκετά κομμάτια από το soundtrack των Thundercats). Ολα, εκτός από των Silverhawks.

Δυστυχώς, φαίνεται πως ακόμα, για να ακούσουμε το υπέροχο τραγουδάκι της έναρξης, πρέπει να αρκεστούμε στα κακής ποιότητας rips με τα ηχητικά εφέ κλπ.

:(
 
Πίσω
Μπλουζα