Sir Clive - o καρδιοκατακτητης

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.286
Ο πνευματικος πατηρ της ευγενους 8Bit γενιας μας, εκτος της χαρτοπαιξιας συνεχιζει το αλλο του ευγενες χομπυ. Αυτο των ωραιων γυναικων.

Χαρισε λοιπον ενα δακτυλιδι με μια κοτρωνα ΝΑΑΑ στη κυρια, της εδειξε και τα Spectrum. Ε, δεν ηθελε πολυ προσπαθεια για να "πεσει" και να δεχτει την προταση αρραβωνος.

Παρτε ματι τωρα τη μελλουσα κυρια Sinclair

article-1195788-05804D4A000005DC-790_468x761.jpg


Eνα τσαγακι στον Alan ρε παιδια...
 
Γεία σου θείε!!!! Αψογο το γούστο του θείου, Τέλεια γυναίκα...!
 
Από τη Mirror...

Sir Clive to wed former lapdancer


Sir Clive Sinclair has rekindled his romance with former Miss England Angie Bowness - and they are now secretly engaged. Despite an age gap of 36 years, the couple will marry in the summer when the former lapdancer becomes Lady Sinclair.

The inventor, 68 - best known for his failed C5 car - split with Angie 11 years ago but won her back with a £35,000 diamond ring.

A close friend revealed: "Sir Clive never stopped loving Angie. He can't believe that after all these years she has finally agreed to become his wife.

"Angie adores Sir Clive and he's the only man she feels she can trust."

They met when single mum Angie, 32, was a dancer at Stringfellows nightclub in London.

Despite their split, they stayed friends and six years ago dad-of-three Sir Clive had a marriage proposal rejected by Angie.
Πρώην στριπτιζέζ; Της ρίχνει 36 χρόνια; Μέγας είσαι Θείε και θαυμαστά τα έργα σου! Advertisement - article continues below »
 
Xαχαχα !! Iσχύει ακόμα εκείνο που λέγαμε παλιά... "ένας είναι ο Θείος" :D
 
Ποιος Θειος ????

Mega respect στnν θεία!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συμπληρωνοντας τον wally, το τσαι του ALAN να ειναι χωρις ζαχαρη και να παιζει το Amstrad/Fidelity στερεοφωνικο του το Angie, απο τους rolling Stones!!

O Θειος φαινεται οτι περασε στο δευτερο stage της ζωης του, διαγραφοντας τους τσιπικους τιτλους που του φορτωνανε στο παρελθον, αποδεχoμενος το big spender lifestyle και παρτα ολα mentality που οπως φαινεται.. σε πολυ καλο του βγαινει!!
 
Μια χαρα ειναι ο Θειος!!!

Αλλα και η θειτσα καληηη....πολυ καληηηη!!

Λετε να δουμε και τιποτα Σινκλερακια να συνεχιζουν το εργο του μπαμπα τους οταν μεγαλσουν;;;;;

:D
 
Stormwatch είπε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Βλεπω οτι τιμωρειται για τα εκτρωματα +2/3/PC200 που κυκλοφορησε...

Την ιδια στιγμη ο Θειος με το ορθιο χιλιομετρο... :)
 
Εντελως αναφορικα, βλεπουμε που πηγαν επιτελους τα κερδη του θειου απο τους διακοπτες on/off που δεν συμπεριλαμβανε στα μηχανηματα του, και που ανερχονται σε περιπου 35.000 λιρες! Η Angie στο δακτυλο της δεν φοραει διαμαντι, φοραει την ιστορια απο τα χαμενα διακοπτακια μας!!
 
phil_vr είπε:
Εντελως αναφορικα, βλεπουμε που πηγαν επιτελους τα κερδη του θειου απο τους διακοπτες on/off που δεν συμπεριλαμβανε στα μηχανηματα του, και που ανερχονται σε περιπου 35.000 λιρες! Η Angie στο δακτυλο της δεν φοραει διαμαντι, φοραει την ιστορια απο τα χαμενα διακοπτακια μας!!

:D Σωστοοοος o Phil vr!!!

:bow:
 
Τέρας έγινε ο θείος,ο Spock φαλακρός...η μούντζα αδιάφορη.
 
noxrider είπε:
Τέρας έγινε ο θείος,ο Spock φαλακρός...η μούντζα αδιάφορη.


noxrider είπε:
Το θεμα ομως spyros_s ειναι οτι δεν ειμαστε πια εφηβοι αλλα 30+ οποτε εμενα με ενοχλουν εριστικα σχολια με χιουμορ 15χρονου,ειδικα απο ατομα που δεν γνωριζω καν.Μαλλον θα περιοριστω μονο σε αναγνωση του forum απο δω και περα,αποφευγοντας να γραφω ωστε να αποφευγω τετοια σχολια-ατομα.
=>

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?p=138171#post138171
 
ΘΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

MEGA RESPECT ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

Καλά ο Θείος είναι όχι απλά ένας, αλλά είναι και ένας μπαγάσας, ναααααααααα με το συμπάθειο. Εύγε. Αυτά είναι.

Λες η Θεία που είναι μόνο μία να τον πείσει να κυκλοφορήσει ξανά τίποτα επετειακές εκδόσεις από τα μηχανήματα; Εύκολο είναι σήμερα, ειδικά μόνο το εξωτερικό χρειάζεται, η πλακέτα τους θα είναι σε μέγεθος σπιρτόκουτου!!!!!!!!!!!!!
 
@Nemo ;)

@phil

χαχαχαχαχα μπαγασα που τα ξετρυπωνεις! :D

@pooky

Με τετοια Θεια...και επετειακο C5 να του πει του Θειου να κυκλοφορησει, θα το κανει στο φτερο :)
 
Απο την Wiki

"Sinclair is a member of British Mensa, and was chairman of directors for 17 years from 1980 to 1997"

Ε, αν δεν ηταν τοσο εξυπνος, δεν θα ειχε διαλεξει τοσο ωραια γυναικα :p

Mπορει να μην γνωριζω τα κατορθωματα του Clive Sinclair, αλλα τουλαχιστον εχει ωραιο γουστο :rofl: Φανταζομαι οτι ειναι το προτυπο πολλων ανδρων του φορουμ, οχι τοσο για τα Spectum, οσο για την επιτυχια του στις γυναικες :boss:
 
Το ότι είμαι σχιζοείδης προσωπικότητα μου είναι γνωστό από τα παιδικά μου χρόνια...το μόνο που κατάφερες Nemo είναι να με κάνεις να γελάσω καθώς λάτρεψα το μίνι απόσπασμα που δημιούργησες μεταξύ ...εμένα και εμένα.By the way εξακολούθω να βλέπω στη φωτογραφία τον Spock γερασμένο(καμία σχέση με τον γοητευτικό Sir Clive της δεκαετίας του 1980) και μία κακοντυμένη white trash blonde bimbo.
 
Εσένα αν σου έδιναν την white trash blonde bimbo μη τη πάρεις!!!!!!!!

ΘΕΙΟΣ RULEZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα