Site για greek κομικς.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.889
Αντιδράσεις
3.892
Με την ευκαιρια της ανακαλυψης του ΜΥCOMICS.GR που οσο περισσοτερο το βλεπω τοσο απιστευτες πληροφοριες και εξωφυλλα βλεπω μπραβο στην συγκεκριμενη προσπαθεια .Οποιος ασχολειται με κομικς στην Ελλαδα ξερει οτι τετοιες προσπαθειες ειναι μετρημενες στα δαχτυλα, εγω τουλαχιστον αλλη μια εχω συναντησει αφιερωμενη στο DISNEY περιοδικο ονοματι ΚΟΜΙΞ. Μπραβο στα παιδια για την τρελα που κουβαλανε ακομη και στα 40 τους οπως λενε :thumbup: .Μπραβο και στον ΟΜΕΝ για την ανακαλυψη του site. :thumbup:
 
Οντως αξιόλογη προσπάθεια !!! Μπράβο στα παιδιά !!!!

Τέτοιες προσπάθειες πρέπει σίγουρα να τις υποστηρίζουμε...

Θα κάνω μια καλή αναφορά και στο greekcomics.gr.

Ευχαριστώ AARDVARK καθώς και τον OMEN για την ανακάλυψη :D
 
ΑΑRDVARK Κάτι παρόμοιο θα βρεις και στο φόρουμ του Valtasar αφιερωμένο αποκλειστικά στα κομιξ!!Δεν ξέρω έχεις γραφτεί?Αν όχι πρέπει να γραφτείς το φόρουμ είναι καταπληκτικό και να φανταστείς ότι έγινε σε πολύ γρήγορο χρόνο!!Valtasar σύντομα θα σου έρθω με υλικό!!!
 
YEAP παραλειψη μου που δεν το ανεφερα και το greekcomics.gr :thumbup: Παντως το mycomics.gr θα ηταν πιο πληρης αν ειχε και μια αναφορα στην ΜΑΜΟΥΘ ΚΟΜΙΚΣ ισως να παιζει λογο οτι η εταιρεια δραστηροποιειται ακομη. ΕDIT:απο οτι βλεπω επιασα τα 200 αντε να τα 10.000ιασω. :clap:
 
Ανανέωση

Αρχικά ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.

Ξεχωριστό ευχαριστώ στον AARDVARK.

Μόλις ολοκληρώσαμε το αφιέρωμα στα Διαπλανητικά - Παράξενα κλπ κόμικς από το '60. Είναι ευκαιρία να γνωρίσετε μία από τις πρώτες εκδόσεις κόμικς στην Ελλάδα.

http://www.mycomics.gr
 
Είδα για το "Γέλιο και Χαρά" και εντυπωσιάστηκα! Δηλαδή στην Ελλάδα το Μίκυ Μάους έβγαινε από το 1953 και όχι από το '66, απλά είχε άλλον ιδιοκτήτη! Εν τω μεταξύ κατανοώ και την ανάγκη του Ντίσνεϋ να δώσει στον Τερζόπουλο τα δικαιώματα, διότι δεν γινόταν οι ιστορίες αυτές να εκδίδονται εναλλάξ με την Μικρή Λουλού!

Ωστόσο είναι και ένα καμπανάκι για τις σημερινες εκδόσεις, διότι βλέπουμε πως όποιος ρίχνει την ποιότητα πτωχεύει! Και ήδη έχουμε 2 θρεντ τουλάχιστον εδωπέρα, γεμάτα με οργισμένα σχόλια για την πτώση της ποιότητας στα Μίκυ Μάους!..
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα