Site down

AA+

RetroMaNiaC
Joined
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
666
Αντιδράσεις
32
Καλησπέρα,

Εδώ και 2 μέρες προσπαθούσα να μπώ στο site αλλά δεν το έβγαζε, εμφανίζοντας error page. Βλέπω όμως ότι άλλα παιδιά έκαναν κανονικά post και εδώ θα ήθελα να ρωτίσω αν είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα με ISP την HOL.

:confused: :confused: :confused:
 
Πολλές φορές και εγώ δεν μπορώ να μπω στο forum, αν και δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι φταίει ο ISP μου (vivodi).
 
Μετά από τηλεφωνική συνομιλία διαπίστωσα ότι το ίδιο πρόβλημα έχουν ο AEON και ο AMBU, και οι δύο με HOL. Fothnet, otenet που γνωρίζω εγώ, κανένα πρόβλημα.
 
Λοιπόν δεν πρέπει να φταίει ο ISP. Μπήκα κανονικά από win98 (τεστ μηχάνημα). Υποψιάζομαι ότι η M$ πάλι έχει κάνει το θαύμα της. Είδα σ'ένα πρόσφατο windows update είχε και για τον I.E. 6 ένα security upd. Από τότε άρχισε και να έχει πρόβλημα με την πρόσβαση. Τελικά το έλυσα κάνοντας delete όλα τα cookies, internet cache files & history. Ετσι μπένει και από τα XP.

2η υποψία είναι να κολλάει όταν υπάρχει traffic από D/L's στο PC. Βαριέμαι να το ψάξω παρακάτω με τέτοια ζέστη.. Εγινα της φιλοσοφικής , αν δουλεύει πάμε ποιό κάτω :D
 
AA Δεν πρέπει να έχει σχέση με windows update ή με traffic γιατί χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΑ firefox και στο σπίτι Linux. Στη δουλειά που έχω windows έχω την ίδια αντιμετώπιση που έχω και στο σπίτι. Μερικές φορές μπαίνει, άλλες πάλι όχι. Traffic σπίτι δεν έχω οπότε μήπως είναι θέμα hosting, σε αυτό θα μας απαντήσει ο AEON.
 
Το τέστ το έκανα ταυτόχρονα. Δηλαδή όταν δεν έμπενε στα XP, μπήκε από τα win98 από άλλο μηχάνημα στο LAN.
 
Να υποθέσω ότι το πρόβλημα πρέπει να λύθηκε..............

Εχτές από δύο διαφορετικά μηχανήματα με Xp, πάντως, από το ένα μπορούσα να μπω και από το άλλο όχι. Ρε τι σου είναι αυτή η Μ$!!!!!
 
Δεν έχει να κάνει με τα cookies / cache file & history, τα οποία είτε δεν κρατάω (History = 0) είτε τα σβήνει αυτόματα με το που κλείνω τον FireFox. Μία από τα ίδια και με τον MS IE. Εάν ήταν θέμα update δεν έπρεπε να δουλεύει ούτε σήμερα.

Με τα PC και Windows πια, μην το παλεύεις άστο, δεν γούσταρει. Δεν θα σκάσω κιόλας. Ξέρω ότι μερικές φορές απλά δεν θέλει - δεν το παλεύω και εγώ πολύ. Εάν πάει για δεύτερη μέρα με το ίδιο πρόβλημα, τότε αρχίζω να ασχολούμαι και να ψάχνω να δω τί φταίει.
 
Δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύθηκε και θα συμφωνίσω με τον Αμπού μια και τελικά ήταν τυχαίο ότι δούλεψε σε κάποια στιγμή μετά το delete temp inet files.

Οι υποψιες μου στρέφονται και πάλι στον ISP, αλλά αυτή την φορά θα γίνω συνδρομητής στο "Αστρα και όραμα για Υπολογιστές" ... :D :D
 
Μερικοί ISP παρουσιάζουν κατά καιρούς πρόβλημα με την επικοινωνία του backbone τους που βλέπει εξωτερικό. Ο σέρβερ βρίσκεται στην Αμερική και υποθέτω ότι για κάποιο χρονικό διάστημα αδυνατούν να τον δουν.

Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα (δεν εξαρτάται από εμένα). Αν παραγίνει το κακό, το πολύ-πολύ θα μετακινήσω το φόρουμ σε άλλον διακομιστή.
 
Χμ! Πώς φαίνεται ότι χτες έλιωνα το Oblivion! Λάθος post!!!!!!!
 
Παλαιοτερα οταν ειχε πεσει ο server στελναμε email ο ενας στον αλλο

και ρωτουσαμε τι εγινε...

Τωρα καποιες φορες δεν μπορω να μπω και εγω εχω Forthnet

δεν ξερω τι παιζει ομως ευτυχως αυτο δεν συμβαινει συχνα!!!
 
Είμαι κι εγώ στην HOL και βλέπω το site με ΙΕ 7 Beta 3 σε Windows Server 2003 SP1.

Μου παρουσιάζεται και μένα αυτό το πρόβλημα.

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα client ή HOL για τον απλό λόγο ότι απλά ορισμένες ώρες δεν πινγκάρεται το site ούτε από την HOL ούτε από την Forthnet ούτε από την OTENET (χρησιμοποιώ λογαριασμούς και στους τρεις παρόχους).

Μάλλον πρέπει να αλλάξετε hosting.

Δυστυχώς δεν έχω μηχανάκι που να τρέχει php. Πάντως εάν θέλετε να το κάνετε migrate σε τούτο το forum... http://www.communityserver.org είμαι μέσα και για την φιλοξενεία και για τη βοήθεια στο στήσιμο.
 
Εχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό αυτό το πρόβλημα. Χθες + Προχθές βράδυ όλη μέρα off.. και σήμερα το πρωϊ.

Μήπως να μεταφερθεί τελικά;
 
Τη λυση δεν την ξερω αλλα το προβλημα το βλεπω καθημερινα...καθε βραδυ off και καποιες μερες και τα πρωινα. :-(

(HOL user)
 
telamonas.stokos είπε:
Τη λυση δεν την ξερω αλλα το προβλημα το βλεπω καθημερινα...καθε βραδυ off και καποιες μερες και τα πρωινα. :-(
(HOL user)
forthnet user μία απο τα ίδια :confused:
 
Θα περιμένουμε μια βδομάδα ακόμα που θα έχει επιστρέψει σίγουρα από τις διακοπές του ο ιδιοκτήτης του host. Aν συνεχιστεί και μετά το ίδιο πρόβλημα, θα προβούμε στις κατάλληλες κινήσεις.
 
Τι γίνεται βρε παιδιά; Από την κίνηση (μάλλον την ακινησία) πρέπει να έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Μόλις και μετά βίας κινείται κάτι........

Πρόεδρε κανένα νέο;;;;;
 
και γω είχα ίδιο πρόβλημα από χθες όλη μέρα!!

δεν ειναι τίποτα

είναι που ποστάρισα εγώ μερικές φορές τη Παρασκευή και τρελάθηκε το σύστημα.

Πού να την αντέξει τόση συγκίνηση!!
 
Πίσω
Μπλουζα