SKY Channel

DINO είπε:
Έχω και από Sky One (πρώην Sky Channel) και φυσικά Eurosport!Μάλιστα κατά καιρούς έχω γράψει και διάφορα άλλα άσχετα όπως ένα τρέηλερ του Sky One, το οποίο διαφήμιζε τον εαυτό του με ένα πολύ όμορφο κλιπάκι όπου τραγουδούσαν όλοι "We are the one"!

Με τον καιρό θα αρχίσω να ποστάρω βιντεάκια... That's a promise! :)

FORD231 είπε:
Εχω προγραμμα απο τον SKY και μαλιστα απο την Ραδιοτηλεοραση..θα το ανεβασω συντομα :)
Yποσχεσεις ,υποσχεσεις. :D


 
Η πλάκα είναι ότι πριν 10-12 χρόνια,το Eurosport έπιανε τέλεια στο χωριό καταγωγής μου,και γενικά σε όλο το Νομό Ηλείας,στη συχνότητα 61.Και δεν ήταν σύνδεση από άλλο κανάλι!
 
http://www.youtube.com/watch?v=3e6XNcDu5fM

να και βιντεο που λεει οτι απο 1/9/1993 το sky θα γθνει συνδρομητικο καναλι.Τωρα εχει ενα δορυφορο γεματο με συνδρομητικες υπηρεσιες το sky.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι να θυμηθούμε βρε παιδιά? Κάθε πρωι το Dj cat 's show ο γάτος με το περφέτο που είπατε πιο πάνω και όλες οι σειρές κινουμένων σχεδίων The Gobbots (μια άλλη εκδοχή των transformers) , mask , το άλλο το παραμυθάκι που αργότερα παίχτηκε και εδώ με κάτι παιδάκια που πήγαιναν σε έναν παππού και τα έκανε μικροσκοπικά και μεταφερόταν στην χώρα του παραμυθιού , το Jam , Το Mapple 's Town που αργότερα σε μας ονομάστηκε Λαγουδένια Πολιτεία , το GI.JOE αργότερα τα σαββατοκύριακα το The Alvin's Show που σε μας έγινε Τσιπμανκς ,το Amigo and friends και πολλά που μου διαφεύγουν τώρα.

Αργότερα το απόγευμα έπαιρνε την θέση του το Eurosport. Εκεί για πρώτη φορά είδα μπιλιάρδο Snooker φανατικός του S. Hendry τότε , για πρώτη φορά είδα τα δοκιμαστικά του Σαββάτου στην F1 , για πρώτη φορά είδα curling (παιχνίδι πάνω στον πάγο) , επίσης τότε έδειχνε φάσεις απο τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου στο ποδόσφαιρο αλλά και αγώνες απο το μουντιάλ της Ιταλίας το 1990 κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ από τις Η.Π.Α και το κορυφαίο φυσικά ήταν το WWF και αξέχαστη η wrestle mania του 1990 με την μονομαχία Hulk Hogan και Ultimate Warrior.

Μετά νομίζω μας το βγάλανε και στη θέση του μπήκε ένα άλλο αθλητικό κανάλι ονόματι Screen Sport.
 
Ωραιες αναμνησεις ,να ξυπνανε και οι δικες μας.
 
Και μετά την παιδική ζώνη άρχιζαν τα τηλεπαιχνίδια το ένα ήταν το Card Sharks που σε μας μεταφέρθηκε αργότερα απο τον Αντ1 ως "πάνω ή κάτω" με παρουσιαστή τον Αλκη Στέα και κάποια άλλα τα οποία δεν τα θυμάμαι γιατί δεν τα έβλεπα.

Το Card Sharks όμως φανατικά!
 
INTRO DJ CAT SHOW!

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Διαφημιστικό διάλειμμα στο SKY Channel από το 1989...

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
DINO είπε:
Διαφημιστικό διάλειμμα στο SKY Channel από το 1989...
Για τον ChristosM... ;)

Θα ακολουθήσουν κι άλλα...
Μπράβο DINO!! Σε ευχαριστούμε πολύ!! Αναμένουμε κι άλλα αν μπορείς!! :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Να'σαι καλά bernard.c! :)

Υπάρχει μπόλικο πράμα ακόμα...
 
Τωρα το ειδα..... Σ ευχαριστω πολυ DINO. Το 1989 ηταν η χρονια των μεγαλων αλλαγων για το SKY. Οπως βλεπουμε ακομα και το σημα ειχε αφαιρεθει απο το επανω μερος της οθονης.
 
Μόνο κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων γινόταν αυτό ChristosM...

Όταν έδειχνε πρόγραμμα, το σήμα εμφανιζόταν κανονικά...

Μείνετε συντονισμένοι... Αύριο θα ακολουθήσουν κι άλλα... :)
 
Έβλεπα φανατικά σ/κ πρωί! Είχε μόνο παιδικά στο DJ Kat Show με τον γάτο (Jem, Beverly Hills Teens, GI Joe, Bravestar, Lady Lovely Locks). Νομίζω ότι έβαζε και παλιές αμερικάνικες σειρες (I dream of Jeannie, Bionic Woman).
 
Πίσω
Μπλουζα