Slave Zero (Review)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.265
Slave Zero

Προβολή συνημμένου 81605

Γεια να πουμε δυο λογακια για ενα ακομα παιχνιδι πρωτης γενιας του Dreamcast που το ξεσκισαν στης αρνητικες κρητικες και που παιζει να ειμαι απο τους ελαχιστους που το γουσταρουν.Το παιχνιδι αυτο ειναι το Slave Zero και προσωπικα το θεωρω πολυ διασκεδαστικο και καλο παιχνιδι και το μονο προβλημα που με τη σπαει πολλες φορες ειναι το σπαστικο του Frame rate σε πολλα σημεια του παιχνιδιου και ειδικα αν υπαρχουν πολλοι εχθροι ταυτοχρωνα στην οθονη.Αν προσπερασει αυτο το θεματακι οποιος ασχοληθει μαζι του πιστευω οτι θα διασκεδαση με το slave zero.

Προβολή συνημμένου 81606

Στο slave zero λοιπον ελεγχουμε μια πολεμικη μηχανη η ενα ρομποτ καλητερα που ονομαζεται Slave zero.Η αποστολη μας ειναι να βοηθησουμε τους επαναστατες να ριξουν απο τον θρονο τον σατανικο δικτατορα Shovkahn φερνοντας ετσι ελευθερια και ειρηνη στον κοσμο.Αν παραβλεψουμε την μη πρωτοτυπη και γλυκαναλατη ιστορια και περασουμε στο gameplay μπορουμε να εξοπλισουμε το zero με 13 διαφορετικα οπλα αλλα ταυτοχρωνα μπορουμε να κραταμε το πολυ 3.Μπορουμε ακομα να σηκωσουμε αντικειμενα και να τα χρησιμοποιησουμε σαν οπλα η απλα να χρησιμοποιουμαι τη γροθιες μας για να διαλυουμε τα αντιπαλα ρομποτ.Υπαρχουν συνολικα 15 αποστολες που χωριζονται σε διαφορες αλλες πιστες που περιλαμβανουν διαφορα περιβαλοντα οπως υπομονους,ταρατσες κτιριων και αλλα πολλα.

Απο τα καλητερα στοιχεια του slave zero ειναι ο πολυ καλος και της περισσοτερες φορες ακριβης ελεγχος.Μπορουμε ευκολα να αποφυγουμε και να πυροβολουμε πολλους εχθρους ενω η κινηση ειναι επισης πολυ ευκολη και η αλαγη οπλου δεν χρειαζεται μεγαλη προσπαθεια η καμια πολυπλοκη διαδηκασια.Γενικα ο χειρισμος θελει λιγη εξασκηση γιατι κινουμαστε με τα κουμπια του gamepad και οχι με τον αναλογικο αλλα γρηγορα γεινεται κατανοητος και εχουμε στην διαθεση μας και εναν ευχρηστο στοχο που μας διευκοληνει πολυ στο να στοχευουμε τους εχθρους και εχουμε και την δυνατοτητα επισης να αλζουμε την οπτικη απο τριτο προσωπο σε πρωτο προσωπο κλπ.

Στον τομεα των γραφικων το slave zero ειναι αρκετα ομορφο για πρωτης γενιας παιχνιδι και οι πιστες ειναι καλα σχεδιασμενες και εχουν αρκετες καποιες λεπτομερεις οπως πεζους να περπατανε και διαφορα αλλα.Επισης οι εκρηξεις του παιχνιδιου ειναι παρα πολυ καλες και τα οπλα εχουν τα δεικα τους εφε επισης.Οπως ειπα και στη αρχη το πιο σπαστικο στοιχειο του παιχνιδιου ειναι το ενοχλητικο frame rate και σε πολλα σημεια παρουσιαζεται ενοχλητικοτατο slowdown.Ωσον αφορα την μουσικη το slave zero δεν εχει μουσικη.Ναι καλα διαβασατε δεν εχει μοθυσικη αλλα αντιθετα τα ηχητικα εφε ειναι πολυ καλα και ποιοτικα οπως οι ηχοι των οπλων η ανθρωποι να ουρλιαζουν αλλα και ολοι οι ηχοι γενικα ειναι πολυ καλοι.Το να κλεισετε την μουσικη και να βαλετε να ακουτε metal κομματια των Manowar πχ θα ηταν πολυ καλητερο.

Προβολή συνημμένου 81607

Ναι το slave zero δεν ειναι οτι πιο εντυπωσιακο εχουμε δει,ναι το slave zero δεν εχει την καλητερη ιστορια,τα καλητερα γραφικα και κορυφαια μουσικη,ναι το slave zero το εχουν ξεσκισει και εχουν πει τα χειροτερα γιαυτο αλλα οπως εχω πει χιλιες φορες πρωτα απ'ολα πρεπει να παιζουμε εμεις το παιχνιδι και αμα γουσταρουμε να γραφουμε ολους αυτους που το εθαψαν εκει που δεν πιανει μελανι γιατι πολυ απλα εκκατομυρια κοσμος απο ενα αρνητικο review δεν εχει παιξει ενα σωρο παιχνιδια που σιγουρα θα ηταν μια απο της καλες gaming εμπειριες τους ασχετα αν εχει καποια προβληματακια η αν ειναι απο τα πρωτα παιχνιδια μιας κονσολας που ολοι ξερουμε οτι δεν ειναι και το καλητερο διγμα για την εκαστοτε καινουργια κονσολα.Παιξτε το slave zero και ισως μπητε και σεις στο κλειστο club των ανθρωπων που γουσταρουμε το συγκεκριμενο παιχνιδι.

[video=youtube;mvQ-329e5Xo]

Τι εγινε ρε φιλε; Γιορταζεις την σημερινη μερα με reviews απο Dreamcast; :P

Tι να γιορτασω ρε αλανι την καταστροφη του gaming που φερνει η microsoft;Να με λειεπει.Απλα ξεσκονισα το Dreamcast της τελευταιες μερες και ειπα να γουσταρω με καποια αγαπημενα μου παιχνιδια.

Νομιζω οτι ηταν το πρωτο παιχνιδι σε κονσολα με bump mapping

Captain Kal είπε:
Κυκλοφορεί και σε PC!!
Πράγματι. :) (και εγώ σε pc το είχα παίξει εκείνη την εποχή, μετά απο ανάγνωση του σχετικού review στο PC Master).

Μετέπειτα...

...το έδωσαν και ως παιχνίδι δώρο. Πάντως το review του PC Master θυμάμαι, ουδόλως αρνητικό δεν ήταν και όταν πήρα με την σειρά μου την προσφορά, ήμουν κάπως σαν: "Γουάαααου, Slave Zero", αλλά μετά από δυο ωρίτσες, ήμουν περισσότερο: "Γιαάααακ, Slave Zero"...

Πίσω
Μπλουζα