Snow Bros (Review)

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.881
Snow Bros (1990)

Προβολή συνημμένου 67787

Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να ασχοληθηκε εστω και ελαχιστα με τα Arcades και να μην γνωριζει η να μην επαιξε εστω και μια φορα το εκπληκτικο snow bros.Τα περισσοτερα μαγαζια και αιθουσες με ηλεκτρονικα μικρα η μεγαλα δεν εχει σημασια δεν υπηρχε περιπτωση να μην εχουν ουτε μια καμπινα με το snow bros.Το snow bros εγραψε την δεικη του ιστορια την δεκαετια του 90 και ηταν ενα απο τα arcades που πραγματικα ολοι ηθελαν να παιξουν και ειδικα στα χωρια οπως το δεικο μου που ειχαμε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα το οποιο ειχε μονο μια καμπινα snow bros καναμε ουρα μεχρι να παρουμε σειρα να παιξουμε και προσωπικα οπως εχω ξαναπει δεν επαιζα διπλα δεν τα γουσταρα γιατι με εκνευριαζαν ολοι ωσοι επαιζαν μαζι μου και δεν ηξεραν το παιχνιδι οπως το ηξερα εγω αλλα στο snow εχω παιξει χιλιαδες διπλα με φιλους.Πολλα παιχνιδια μπορουν να μπουν στην μεγαλη λιστα με τα κλασσικα Arcades των 80s και 90s και ενα απο αυτα ειναι σιγουρα το snow bros.

Προβολή συνημμένου 67788

To snow bros ειναι ενα απο τα πολλα παιχνιδια που εχουν ως βαση στο σχεδιασμο τους αλλα και στο gameplay του το Bubble Bobble με της απαραιτητες αλλαγες φυσικα.Ετσι λοιπον εδω αναλαμβανουμε τον ρολο δυο χιονανθρωπων των Nick και Tom με σκοπο να σωσουν δυο γκομενακια που κλασικα τα κραταει αιχμαλωτα καποιος κακος.Ετσι λοιπον ξεκιναει η περιπετεια μας και πρεπει να βγαλουμε 50 πιστες μεχρι να βρεθουμε στον τελικο κακο.Σε αντιθεση με το Bubble Bobble στο snow bros οι χιονανθρωποι πας πετανε κλασικα χιονομπαλες και καθως αρχιζουμε και χτυπαμε τους εχθρους αυτοι καταρχην ζαλιζονται και αν συνεχισουμε να τους χτυπαμε τους κουκουλωνουμε με χιονι και τους κανουμε χιονομπαλες.Αν καταφερουμε και τους μετατρεψουμε ολους σε χιονιμπαλες και μπορεσουμε μολις χτυπησουμε μια απο αυτες της χιονομπαλες και ταυτοχρωνα να σκοτωσουμε ολους τους εχθρους μαζι τοτε θα κερδισουμε το Bonus της εκαστοτε πιστας και θα μπορεσουμε να κερδισουμε πολλους ποντους καθως απο τον ουρανο πεφτουν κατι σαν χαρτονομισματα που το καθε ενα μας δηνει 10.000 ποντους.Επισης ποντους μπορουμε να κερδισουμε και απο της πιτες που εμφανιζονται οταν σκοτωνουμε εχθρους.Συνεχιζοντας της συγκρισεις με τo Bubble Bobble εχουμε και δω αντικειμενα που μας δυναμωνουν οπως οι καραμελες στο Bubble Bobble.Σε αντιθεση ομως με της καραμελες εδω εχουμε μπλε,κοκκινα,κιτρινα και πρασινα φιλτρα.Το κοκκινο φιλτρο αυξανει την ταχυτητα μας,το μπλε μας επιτρεπει να ριχνουμε πιο πολλες πιο μεγαλες και πιο ισχυρες χινιομπαλες,το κιτρινο μεγαλωνει την αποσταση που μπορουμε να πεταμε χινιομπαλες και το πρασινο το πιο σπανιο μας φουσκωνει σαν μπαλονι και πεταμε στην πιστα καθως κατατροπωνουμε τους εχθρους.Επισης μεσα στης πιστες μπορουμε να βρουμε ενα σαν νομισμα που οταν το παρουμε εμφανιζονται καποιοι εχθροι και αν τους σκοτωσουμε εμφανιζονται 4 γραμματα το S,N,O,W που αν συμπλρωσουμε την λεξη περνουμε ζωη.Αν αργησουμε να βγαλουμε την πιστα εμφανιζεται μια κολοκυθα τερας το οποιο δεν μπορουμε να σκοτωσουμε οπως ειναι και η σκελετωμενη φαλαινα στο Bubble Bobble.H δυσκολια του παιχνιδιου δεν κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα αλλα αντιθετα ειναι ευκολο.Παρα την ευκολια του ομως για να το τερματιζει καποιος ανετα θα χρειαστη αρκετη προπονηση.

Προβολή συνημμένου 67789

Οπτικα το παιχνιδι ειναι αρκετα ομορφο και πολυχρωμο οπως και οι πιστες που ειναι σχεδιαμενες με φαντασια και ειδικα σε καποιες πρεπει να βρουμε καποιο σχεδιο ωστε να της βγαλουμε πιο ευκολα κατι που ειναι πιο ευκολο αν παιζουμε διπλο και εχουμε βοηθεια.Οι χαρακτηρες ειναι μεγαλοι και καλοσχεδιασμενοι οπως και οι εχθροι.Στην περιπετεια μας θα αντιμετωπισουμε κατι κοκκινα προς ροζ και κιτρινα τερατακια που μοιαζουν σαν καλικαντζαροι,κατι αλλα πρασινα τερατακια που πετανε φωτιες απο το στομα,κατι αλλα σαν ξωτικα που γυρνανε γυρω απο τον εαυτο τους και μεταμορφωνονται σε ανεμοστροβηλους και μπορουμε να τους χτυπησουμε μονο στην αρχικη τους μορφη αλλα και κατι μαχητες σουμο που πετανε κατι κυκληκες σαν φωτιες.Σχεδιαμενοι με φαντασια ειναι και οι εχθροι και θα πολεμησουμε ενα τερας με καρφια στην πλατη και το κεφαλι σαν σκαντζοχειρο μεχρι ενα περιεργο πλασμα που πεταει βομβες. Καποιοι ειναι πολυ ευκολοι και καποιοι αλλοι εχουν την δυσκολια τους. Γενικα ολο το παιχνιδι ειναι πολυ ομοφο και ολο το gameplay του ειναι αριστα δομημενο. Η μουσικη του snow bros ειναι χαρουμενη και κολαει με το παιχνιδι αν και κατανταει λιγο κουραστικη μετα απο λιγο αλλα υπαρχουν καποιες εναλαγες που δεν αφηνουν τον παικτη να βαρεθει.Το ιδιο καλοι ειναι και οι ηχοι του παιχνιδιου αλλα γενικοτερα με την δραση οπως εξελισσεται λιγοι ειναι αυτοι που θα ασχοληθουν παραπανω απο οσο πρεπει με την μουσικη και τους ηχους.

Προβολή συνημμένου 67790

Το snow bros ειναι εκπληκτικο και πολυ διασκεδαστικο παιχνιδι που οποιος ασχοληθει μαζι τους ειναι δεδομενο οτι θα περασει καλα και οταν το μαθει καλα και το τερματιζει το επομενο βημα μετα θα ειναι να καταφερνει σε ολες της πιστες να περνει το Bonus.Eιναι ενα παιχνιδι που ο καθενας πρεπει να το εχει στο αγαπημενα του στο mame και απο της πρωτες του επιλογες οταν αραζει για να παιξει στον υπολογιστη του η στην καμπινα του.Κλασικο και πολυ smooth Gameplay,πολυ καλα γραφικα και καλοσχεδιασμενες πιστες,εχθρους και αρχηγους και χιλιαδες μνημες στο μυαλο μας απο της καλες εποχες των arcades καθε φορα που ξεκιναμε να το παιξουμε.Ε τι αλλο να ζητησει κανεις ενα χειμωνιατικο παγωμενο βραδυ που ημαστε αραχτη και σκεφτομαστε τι να παιξουμε;Kαλο παιχνιδι αλανια.

[video=youtube;-wuM8Xoyhw0]

 
Αλλο ενα πολυ ωραιο και κλασσικο παιχνιδι!! Πολυ ωραιο και το review σου επισης Billy!
 
Xαριτωμένο παιχνιδάκι !! :) Θυμάμαι το αντίστοιχο review στο Pixel (τεύχος 69).

Κρίμα που δεν κυκλοφόρησε (επίσημα) σε Amiga εκείνη την εποχή, ώστε να παίζω με την άνεσή μου στο σπίτι !!
 
Kαλα τωρα μιλαμε για παιχνιδια σταθμοι,που ορισαν την εννοια του διπλου στα Arcades.


Αυτο και το Μουμπλε Μουμπλε.



Παιξετε εσεις τα Gears of Wars και εγω θα παω για διπλο με το φιλαρακι.
 
Εθιστικό παιχνίδι και ειδικά στο διπλό όλα τα λεφτά. Ευχαριστούμε και για το review. Έχω την τύχη να το έχω complete στο Game Boy καθώς είναι σπάνιο κομμάτι!!!
 
Καρντάσi-ομοϊδεάτη έγραψες!

Φοβερό παιχνίδι. Θυμάμαι το ατέλειωτο τάισμα (τότε παίρναν εικοσάρικα) στα ηλεκτρονικά του χωριου μου και τις Θεσσαλονίκης.

Η δέκα δευτερες πιστες είχανε μια χαρακτηριστική μουσική rock & roll που σε έκανε να παίζεις το παιχνιδάκι μες την τρελh χαρά!

Δεν το έπαιξα ποτε σε υπολογιστή ή κονσόλα, μονο στα ηλεκτρονικά. Υπάρχει κάποια έκδοση που να είναι παραπλήσια στο original παιχνίδι? Μπας και θυμηθώ λίγο από την παλιά τέχνη!

Καλή χρονια σε όλους :)
 
Αυτο ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι και το πρωτο που τερματιζα με ενα credit!

Οταν εφτιαξα την καμπινα ηρθαν οι φιλοι μου να θυμηθουμε τα παλια και ηταν το πρωτο που τερματισαμε αν και οχι με ενα credit πια!ωραιο review!!!
 
Το έπαιζα φανατικά στα arcades και στο αγαπημένο μου ΝΕS!
 
Ποτέ δεν είναι αργά, κατέβασε το τώρα για Amiga :D

billy είπε:
Xαριτωμένο παιχνιδάκι !! :) Θυμάμαι το αντίστοιχο review στο Pixel (τεύχος 69).
Κρίμα που δεν κυκλοφόρησε (επίσημα) σε Amiga εκείνη την εποχή, ώστε να παίζω με την άνεσή μου στο σπίτι !!
 
ωραιο παιχνιδι..ενα απο τα αγαπημενα μου στα arcades, ..αν και ποτε δε καταφερα να το λυσω (...)

[edit by D@redevil] έγινε μεταφορά της κουβέντας στο θρεντ Videogames και παρατσούκλια [/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@Metalcandyman γνωρίζεις αν στο snow bros υπάρχει παρόμοια δυνατότητα με το bubble bobble τύπου "original game" & "power up"? Κάτι μου κάνει ότι υπήρχε, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
 
Πίσω
Μπλουζα