Software για sync μεταξυ 2 δισκων

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.792
Αντιδράσεις
4.270
Εχω τον δισκο με το Launchbox και κραταω ανα τακτα ενα backup με τον κλασικο τροπο, σβησε τα παντα και μετα κανε copy τα παντα (χρονοβορο και καταπονει και τους δισκους)

Υπαρχει κατι αξιοπιστο και τζαμπε που να καταλαβαινει να προσθετει στον backup δισκο οτι προστεθηκε ή αλλαξε στον πρωτοτυπο? (χωρις να επηρεαζει φυσικα τα δεδομενα στον πρωτοτυπο σκληρο δισκο)

Θανξ
 
Κατεληξα στο FreeFileSync. Eιναι δωρεαν αλλα αν κανεις ενα donation (οτι ποσο θελεις) ξεκλειδωνει γρηγορη ταχυτητα, παραλληλες μεταφορες κτλ. Εκανα ενα donation και πραγματικα εξεπλαγην απο το αποτελεσμα. Σε χρονο dt βρηκε τις αλλαγες στον προτοτυπο δισκο, μου τις επισκοπησε και συχρονισε τον backup δισκο.

Υπαρχει και το SyncToy της MS με το οποιο δεν προλαβα να ασχοληθω.
 
Ημουν έτοιμος να σου γράψω για το Freefilesync. Το χρησιμοποιώ στη δουλειά σε δύο περιπτώσεις όπου δε μπορώ να επέμβω περισσότερο στο μηχάνημα (δε μπορώ να του κάνω raid ας πούμε). Στο FFS λοιπόν φτιάχνεις το sync οπως το θες και μετά σώζεις το configuration ως ενα περίεργο shortcut που απλά το κάνεις διπλό κλικ και τρέχει όλη η διαδικασία αυτόματα. Δε χρειάζεται δηλαδή να ανοίγεις το FFS και να το τρέχεις από εκεί.
 
Πίσω
Μπλουζα