Sonic Chaos remake

Getta Robo

RetroNuts!
Joined
27 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.280
Αντιδράσεις
399
Το Sonic Chaos ηταν και παραμενει, ενα απο τα ομορφοτερα και διασκεδαστικοτερα παιχνιδια με τον γνωστο μπλε σκατζοχοιρο. Κυκλοφορησε για το Master System και το Game Gear τελη του 93, και γνωρισε σπουδαια επιτυχια σε πωλησεις και κριτικες.
Μπορει να παιχνιδια των 8bit να ειχαν την "ρετσινια" του παιδικου η και απλοικου σχεδιασμου, ως και το οτι στη πραγματικοτητα ηταν αρπαχτη σε σχεση με τους 16bit αντιστοιχους τιτλους, το Sonic Chaos ομως απεχει κατα πολυ απο το να χαρακτηριστει με καποιο απο τα παραπανω κοσμητικα.

Εν ετη 2018, μια ομαδα ατομων χρησιμοποιει την υπεροχη μηχανη γραφικων του εκπληκτικου Sonic Mania, και σκοπευει να επανακυκλοφορησει το αρχικο παιχνιδι σε νεο υφος.


Για το δωρεαν δοκιμαστικο παιχνιδι, δειτε εδω:
https://sonicfangameshq.com/forums/showcase/sonic-chaos-turquoise-hill-demo.228/

Καθως και η μουσικη του παιχνιδιου υπαρχει διαθεσιμη προς αγορα εδω:
https://michaelstaple.bandcamp.com/track/teamwork-promotional-single

Το περιμενω πως και πως. Χαιρομαι που ενας κλασικος και για πολλους, αγνωστος τιτλος, τωρα θα ξανασυστηθει με νεες βελτιωσεις. Μπορει να ειμαστε στην ευθεια για τα 30 (!!!) χρονια που ξερουμε τον Sonic, ο κοσμος ομως δειχνει πως δεν τον ξεχασε ποτε!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το παιχνίδι αυτό το είχα στο Master System και μάλιστα το είχα τερματίσει αρκετές φορές αλλά για κάποιο λόγο το έχω ξεχάσει σχεδόν τελείως, πέρα από την πρώτη πίστα δεν θυμάμαι τίποτε άλλο για αυτό. Δεν ξέρω γιατι ο εγκέφαλος επέλεξε να διαγράψει αυτό το παιχνίδι από όλα αυτά που έχω παίξει.
 
Ελπιζω να δουν την επιτυχια που περιμενουν, μηπως ετσι καταφερουμε να δουμε και τους υπολοιπους τιτλους με την νεα μηχανη γραφικων. Θα ηλπιζα να ειχε γινει μια "αναδιαμορφωση" των 8bit τιτλων, στο υφος του Sonic Chaos, αλλα με επιπεδα και στοιχεια απο τα υπολοιπα αντιστοιχα παιχνιδια, ωστε να εχει και ικανοιποιητικο μεγεθος. Και ετσι ομως κανενα παραπονο!
 
Πίσω
Μπλουζα