Με τις αηδιαστικες σαβουρες, και την βεβηλωση του ΘΡΥΛΙΚΟΥ ονοματος sonic, μονο προδοτης δεν εισαι keeper7k. Μακαρι τα "ξεφτερια" της τωρινης sega να παραδειγματιστουν απο nintendo μερια, μπας ξαναδουμε παιχνιδαρες.
Το να έχεις ελπίδες να είναι ενδιαφέρον παιχνίδι με τον "κυανό ακανθόχοιρο" είναι σαν να εχεις ελπίδες να ξαναβγάλει κονσόλα η SEGA...
Πάντως, ήθελα να'ξερα πως θα αντέξετε οι fans του να παίξετε παιχνίδι που δεν θα τρέχει πάνω-κάτω σαν( ντοπαρισμένος σπρίντερ... :
//Όχι τίποτα άλλο, δεν έχω ελπίδες να τσιμπήσει κι ο Maddog για να έχουμε εκείνα τα πάλαι-πότε Νintendo vs SEGA flames από το mame.gr, αφού αποκλείω το ενδεχόμενο να ελέγχει το subforum του DS...
Πάντως, πέρα από την πλάκα, 1-2 previews που διάβασα έχουν θετικά σχόλια, αλλά από την άλλη, θα μου πεις, τόσα χρόνια έχω μάθει να μην εμπιστεύομαι previews...
Τώρα να σχολιάσω το avatar ή όχι??? recry: Τι να πω... κρίμα το κακόμοιρο το μωρό... Δεν θέλω να σκέφτομαι την ανατροφή που θα πάρει...
//Άντε, όπου να'ναι βγαίνει στην Ευρώπη και το Super Smash Bros. για να αναβιώσουμε επιτέλους τη "μητέρα των μαχών" στο ραντεβού-θανάτου που σου χρωστάω...