Keoma Retromaniax Co-Founder Joined 26 Σεπ 2006 Μηνύματα 15.430 Αντιδράσεις 5.464 3 Mαϊ 2011 #1 Skateboard και ενα ακομα Sonic για το πρωτο Χbox που δεν ειδε το φως. [video=youtube;OFD7-my5G5M] Game Informer
Skateboard και ενα ακομα Sonic για το πρωτο Χbox που δεν ειδε το φως. [video=youtube;OFD7-my5G5M] Game Informer
Imgema Alien RetroDatabase Joined 4 Ιουν 2009 Μηνύματα 5.605 Αντιδράσεις 1.708 3 Mαϊ 2011 #2 Ευτυχώς, πάλι καλά να λέμε που δεν βγήκε πάρα έξω.... Όχι ότι αυτά που βγαίνουν είναι καλύτερα αλλά τέλος πάντων. btw, αυτή η μουσική που ακούγεται είναι από το παιχνίδι? Αν ναι τότε κάν το διπλό το ευτυχώς.
Ευτυχώς, πάλι καλά να λέμε που δεν βγήκε πάρα έξω.... Όχι ότι αυτά που βγαίνουν είναι καλύτερα αλλά τέλος πάντων. btw, αυτή η μουσική που ακούγεται είναι από το παιχνίδι? Αν ναι τότε κάν το διπλό το ευτυχώς.
Maddog Immense Cult RetroFigure Joined 10 Νοέ 2006 Μηνύματα 4.887 Αντιδράσεις 160 3 Mαϊ 2011 #3 Σαν το παράνομο παιδί του Sonic Adventure 2 με το Tony Hawk's Pro Skater 2 είναι. Αλλά αν τα γέρικα αυτιά μου δεν με ξεγελάνε, η μουσική είναι το "Escape from the city" που κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι μια χαρά... Check it out: [video=youtube;XCs42XSwI-c]
Σαν το παράνομο παιδί του Sonic Adventure 2 με το Tony Hawk's Pro Skater 2 είναι. Αλλά αν τα γέρικα αυτιά μου δεν με ξεγελάνε, η μουσική είναι το "Escape from the city" που κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι μια χαρά... Check it out: [video=youtube;XCs42XSwI-c]