Sonic Runners

Vetus

RetroMaNiaC
Joined
21 Αύγ 2008
Μηνύματα
761
Αντιδράσεις
57
[video=youtube;Jl-yGsqNtBo]

Kι η Sega καλά κρατάει την παράδοση με τα κακοφτιαγμένα Sonic παιχνίδια (μια παράδοση που πιστεύαμε ότι ξεφορτώθηκε από το Sonic Colors και μετά για να την επαναφέρει στην συνέχεια με το Sonic Boom), μόνο που αυτήν την φορά πρόκειται για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα. Ναι, θα μου πείτε και τα άλλα παιχνίδια, το Sonic Jump και το Sonic Dash, ήταν σαχλαμάρες αλλά τουλάχιστον είναι playable. To Sonic Runner από την άλλη έχει μπόλικα προβλήματα συμβατότητας με αρκετά κινητά τηλέφωνα: loading times μεγαλύτερα κι από το Sonic 2006, κολλάει και κρασάρει συνεχώς, δεν ανοίγει καθόλου (δεν κατάφερα να το παίξω καθόλου κι έτσι το έκανα uninstall και το βαθμολόγησα με 1 στα 5 αστεράκια) και σύμφωνα με δηλώσεις των περισσότερων ατόμων που το δοκίμασαν έχει ένα από τα πιο αισχρά pay2win συστήματα για παιχνίδια σε κινητά τηλέφωνα.

Χρόνια πολλά, Sonic!
 
Δεν περιμενα κατι καλυτερο :p .

Τα παιχνιδια Sonic εχουνε φτασει στον πατο... (και πιο κατω απο το πατο δηλαδη) κριμα για τους φανς του.
 
Οχι πως δεν το περιμέναμε δηλαδή...
 
Δεν πειραζει θα βρεθει και η ιδια στον πατο και θα μπει στο kickstarter για να σωθει. Οι καιροι αλλαζουνε και βγαινουνε νεα studios που σεβονται τις κονσολες της. Ηδη δουλευουνε ξανα πανω στο προγραμματισμο του Saturn, μαλιστα ο Chui γνωστος και εξαιρετεος για τις δουλειες που εχει κανει στο emulation(nes4all κ.α.) εχει πει οτι ο προγραμματισμος στο saturn δεν ειναι δυσκολος οσο φαινεται. Μαλλον κατι ετοιμαζει.
 
Το κακό είναι ότι οικονομικά δεν θα βρεθούν στον πάτο... γιατί δυστυχώς οι gamers είναι η μειοψηφία. Αυτά που φτιάχνουν απευθύνονται ακριβώς σε αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για games (δηλαδή που θα κάτσουν να ασχοληθούν και να το δουν σαν εμπειρία) και απλά θέλουν άλλο ένα φτηνό/τσάμπα app στο κινητό τους απλά για να περάσει η ώρα (το πολύ να ασχοληθούν 2-3 μέρες) ή απλά για να έχουν έναν λόγο να παίξουν με το smartphone. Αυτοί είναι η πλειοψηφία.
 
Πίσω
Μπλουζα