SonicSphere 2010 (Ποση βροχη φαγατε?)

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.283
Ηταν η πιο καλα στημενη (τεχνικα) συναυλιες που εχω παει στη Μαλακασα.

Ο ηχος ηταν (για τα Ελληνικα δεδομενα που εχουμε συνηθισει) εξαιρετικος!

Τα σκηνικα παντως ηταν της φτωχειας και γενικα δεν υπηρχε show.

Τους Anthrax (που δεν τους ειχα δει ξανα) δεν τους πετυχα απο την αρχη, αλλα οσο ειδα οι τυποι εσπερναν. Ενεργεια, δυναμη, επαφη με το κοσμο. Φοβεροι. Μπραβο τους.

Οι Slayer επαιξαν πολυ "επαγγελματικα". Ειπαν σωστα τα τραγουδια τους χωρις λαθη αλλα οχι ιδιαιτερο ενθουσιασμο και ενεργεια. Παντως τρελαναν τον κοσμο απο κατω. Γνωμη μου ειναι παντως οτι βγηκαν ελαφρως νωρις. Εντυπωση μου εκανε οτι δεν βγηκαν για encore (τουλαχιστον δεν το πηρα κατι τετοιο χαμπαρι).

Oι Megadeth ηταν δυνατοι αλλα ο Dave σαν να μην τραβαγε δυστυχως. Καλουτσικη επιλογη setlist (που θα μπορουσε να ειναι πολυ πολυ σωστοτερη). Επισης μου φανηκε οτι επαιξαν λιγο (ή περναγα πολυ καλα).

Oι Metallica μετα απο ενα αρκετα εκνευριστικο sound check ξεκινησαν με φορα και μαζι τους και η βροχη. Μπηκαν με Creeping Death (οπου εγινε ΚΟΛΑΣΗ) και συνεχισαν For Whom The Bell Tolls και Ride The Lightning.

Και επειδη μυρισαμε το μπουρινι - ειδαμε οτι η καμπανα βαραει για εμας - και πριν μας κτυπησει η αστραπη - ανεβηκαμε στα μηχανακια και γιναμε Λουηδες.

Η βροχα που εφαγα στο δρομο ητο ανειπωτη. Σε καποια φαση πραγματικα δεν βλεπαμε μπροστα μας. Ευτυχως επιστρεψαμε ολοι σωοι, εστιψα τα κοκκαλα μου απο το νερο και την επεσα ευτυχης οτι παρακολουθησα ενα πολυ καλο event.

 
Φιλε εδώ θα βρεις πολύτιμες πληροφορίες, σε περίπτωση που σε ξαναπιάσει βροχή να μην έχεις θεμα.
 
Δεν έχω ξαναφάει τόση βροχή, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο.

Οι Slayer δεν ήταν καθόλου φιλικοί. Τελείως αδιάφοροι για το που και για ποιον παίζουν. Μονάχα στίχους για το μίσος ξέρουν να γράφουν.

Γι' αυτό τους γουστάρω :)

Οι Metallica φυσικά πολύ καλοί στα lives αλλά δυστυχώς δεν ευχαριστήθηκα τόσο την εμφάνιση τους καθώς προσπαθούσα να κάνω τον παλαιστή σε κάθε τραγούδι για να μην πέσω κάτω.

Απίστευτη η ταλαιπωρία στην επιστροφή.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εμένα μου φάνηκαν οι Megadeth ανώτεροι των 4 αν και το σέτλιστ δεν ήταν και το καλύτερο. Οι Slayer όντως έκαναν μια επαγγελματική εμφάνιση αλλά το πρόβλημα υγείας του Αράγια δεν νομίζω πως επέτρεπε κάτι το περισσότερο. Οι Anthrax δεν μου λένε κάτι σαν μπάντα αλλά γούσταρα όταν έπαιξαν το Heaven and Hell !φόρος τιμής στον Dio. Τέλος oi Metallica βγάλανε πολύ ενέργεια και είχαν δυνατό σετλιστ με αποκορύφωμα το blackened!
 
Ποναει ολο μου το κορμι! Αλλα μ'άρεσει!

Πηγα Μαλακασα 1:30. Ο φοβος οτι απο το λιοπυρι μεχρι το απογευμα θα εχουμε ζαβλακωθει και θα μας τρεχουν τα σαλια, ευτυχως δεν επαληθευτηκε μιας και ειχε μια διαρκη συννεφια. Ξεκινησαν οι BFMV κατα τις 2 στην μικρη σκηνη. Μια χαρα παιξανε αν και ειχανε τον χειροτερο ηχο. Κρατησαν παντως το ενδιαφερον αν και ο κοσμος περαν ελαχιστων πιστων ηταν χαλαρος. Μετα απο διαλειμμα μισης ωρας περασαμε στο μεγαλο stage οπου βγηκαν οι Stone Sour. Πολυ καλυτερος ηχος και μια αδικια (θα πω παρακατω). Ο Corey ηταν πολυ επικοινωνιακος οπως παντα στα ορια του γλυφτη του κοινου χεχε. Η μπαντα επαγγελματικη με περισσοτερη ανταποκριση απο κατω ενω η αδημονια χτυπαγε κοκκινο για BIG 4. Με διαλειμμα παλι περιπου 20 λεπτων εσκασαν οι Anthrax οι οποοι για μενα εκλεψαν την παρασταση ως η πιο τιμια μπαντα της βραδιας. Ναι εμοιαζαν σαν να εχουν χρησιμοποιησει χρονομηχανη και να ηρθαν απο τα 80ς, ναι ο Joey Belladonna αγγιζε τα ορια του γραφικου αλλα γιαυτο τους γουσταραμε! Ηταν ο εαυτος τους. Επαιξαν φοβερα και με τρελο κεφι. Το moshing επαιρνε κι εδινε. Απιστευτες κομματαρες με κορυφωση προς το τελος του Indians οπου εν μεσω βροχης με ηλιο ''εδεσαν'' το ριφ του Heaven and Hell και επαιξαν μια στροφη προς τιμην του μακαριτη Dio. Kατι που βρηκα τουλαχιστον συγκινητικο.

Διαλειμμα κλασσικα και επιστροφη στην μεγαλη σκηνη για Slayer. Καλος ηχος και ακρως επαγγελματικη εκτελεση των κομματιων. Χαμος στο ισιωμα απο κατω οπου και χρειαστηκε να αναλαβω την προστασια μιας απορης κορασιδας απο τους Ουνους (χεχε). Το κακο βεβαια με τους Slayer ειναι οτι εχουν μηδενικη επικοινωνια με το κοινο. Παντα! Και το 96 που τους ειχα δει τα ιδια. Προσωπικα τους θεωρω πολυ επαγγελματικη μπαντα, αλλα αχωνευτους.

Διαλειμμα και περασαμε στο μικρο stage (!) για Megadeth. Eνα θα πω. Με το καλημερα Holly Wars και Hangar 18. Moυσικα ηταν απιστευτοι αποδεικνυωντας οτι ολοι οι παλιοι δεν εγιναν τεραστιοι τυχαια. Ο Dave βεβαια στο ρεφραιν του a tout le monde νιαουριζε σαν γατα, αλλα κακα τα ψεμματα τα φωνητικα δεν ηταν ποτε το δυνατο του σημειο.

Διαλειμμα και παλι και μεγαλο stage για Metallica. AΠΙΣΤΕΥΤΟ στριμωξιδι, δεν εχω ξαναζησει κατι τετοιο σε συναυλιο. Ο χωρος ηταν γεματος ασφυκτικα και δεν μπορουσες να κανεις βημα. Ο κοσμος εφτανε μεχρι τα δεντρα πισω με απιστευτη πυκνοτητα. Δεν επεφτε καρφιτσα. Για μια στιγμη σκεφτηκα τι θα γινει αν συμβει κατι, αλλα αμεσως εδιωξα την σκεψη απ το μυαλο. Πολυ καλος ηχος, ο καλυτερος που τους εχω δει ως τωρα και πολυ καλο performance. Βγηκαν πολυ δεμενοι και ακρως επαγγελματιες. Στο Ride the lightning εριχνε καρεκλες αλλα ο κοσμος ηταν απτοητος. Δεν υπηρχε ιδιαιτερο σοου περαν των φωτιων και ψιλοπυροτεχνηματων για αλλη μια φορα, αλλα γενικα το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο και χορταστικο.

Απολογισμος οργανωσης...

Τα θετικα.

1 Επιτελους μετα απο 500 χρονια και ενα γκαζιλιον εσοδα, αποφασισαν να στρωσουν ειδικο πατωμα στην μεγαλη αρενα και να οριοθετησουν με καγκελο την περιοχη που περνανε τα καλωδια. Ετσι φετος δεν ειχαμε ''ναρκες'' υπο την μορφη λακουβων που μπορει να αποδειχθουν μοιραιες σε περιπτωση πτωσης μεσα στον πανικο. Η μικρη σκηνη ειχε χωμα αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας.

2 Ο ηχος ηταν ο καλυτερος απο ολες τις διοργανωσεις ως τωρα με αποκορυφωμα τους Metallica.

3 Η εισοδος του κοινου εγινε πιο ομαλα.

Τα αρνητικα

Η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλειο κατα την αποχωρηση του κοινου. Χιλιαδες κοσμου να προσπαθουν να βγουν απο την μοναδικη εξοδο για να στριμωχτουν χειροτερα απο την συναυλια, λογω του οτι καποιοι πιθηκοι επετρεψαν στους μικροπωλητες να κατασκηνωσουν οπου εκοβε η γκλαβα τους. Ναι οι ανθρωποι θελουν να δουλεψουν, ωραιοτατα θα μπορουσαν να καταλαβουν την ΜΙΑ πλευρα του δρομου μονο και σε αποσταση τουλαχιστον 300 μετρων απο την εισοδο για να μην κολλαει η κυκλοφορια. Ελεος πια!

Η μικρη σκηνη παραμενει με χωμα και ειναι ανηφορικη. Ο χωρος φανηκε να δυσκολευεται να φιλοξενησει διοργανωση τετοιου βεληνεκους.

Υποκειμενικα

Δεν ξερω τι γνωμη εχουν αλλοι αλλα εχω την αισθηση οτι εγινε μια μεγαλη αδικια. Οι Anthrax και οι Megadeth εξοβελιστηκαν στην μικρη σκηνη λες και ηταν τα μουλικα της συναυλιας με σαφως κατωτερο ηχο (αν και ευτυχως οχι ελεεινο). Οι Stone Sour ναι ειναι της μοδος αλλα μουσικα δεν ειναι ουτε για να αλλαζουν χορδες στον Dave. Απο που και ως που εμφανιζονταν στην μεγαλη σκηνη? Και για να προλαβω θα πω πως μεσολαβουσαν αρκετα μεγαλα διαλειμματα μεταξυ των συγκροτηματων, το θεμα της συναυλιας ηταν οι BIG 4 και ως BIG θα επρεπε να αντιμετωπιστουν αναλογως οχι σαν BIG 2 +support groups. Ειδικα για τους Megadeth οι οποιοι αποτελουν το Νο 2 κανονικα ασχετα αν οι Slayer διατηρησαν μια πιο ομαλη δισκογραφικη πορεια.

Η βροχα στην αρχη ειχε πλακα αλλα οταν επιασε το αερακι μπηκαμε στο state of pneumonia. Οσοι ηταν με μηχανη πρεπει να δεινοπαθησαν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
συμφωνώ απόλυτα Joe, όποιος ήταν στην μικρή σκηνή δεν είχε καλό ήχο! συμπτωματικά πάρκαρα το αμάξι μου κοντά στην πρώτη έξοδο προς ωροπό-μαλακάσα (25 λεπτά με τα πόδια εως την είσοδο)και σε μια ώρα ήμουν περισσό! οι δε φίλοι μου περιμένανε 2 ώρες!!! στην πίσω είσοδο!!! Αυτό το μέρος πραγματικά δεν κάνει για συναυλίες. 1000 φορές στο ΟΑΚΑ παρά εκεί!
 
nikoladim είπε:
συμφωνώ απόλυτα Joe, όποιος ήταν στην μικρή σκηνή δεν είχε καλό ήχο! συμπτωματικά πάρκαρα το αμάξι μου κοντά στην πρώτη έξοδο προς ωροπό-μαλακάσα (25 λεπτά με τα πόδια εως την είσοδο)και σε μια ώρα ήμουν περισσό! οι δε φίλοι μου περιμένανε 2 ώρες!!! στην πίσω είσοδο!!! Αυτό το μέρος πραγματικά δεν κάνει για συναυλίες. 1000 φορές στο ΟΑΚΑ παρά εκεί!
Eννοειται πως παρκαρα πολυ μακρια (λιγο πριν το γεφυρακι)
 
Συγχαρητήρια σε όσους πήγαν. Εγώ μετά τους Metallica το 2007 που είδα στον ίδιο χώρο αποφάσισα να μην ξαναπάω (εκτός απροόπτου) για ένα και μόνο λόγο: την έξοδο από την περιοχή για να επιστρέψεις. Απλά είναι αδύνατον, πόσο μάλλον υπο βροχή. Το 2007 πήγαμε στο αυτοκίνητο κατα το τέλος της συναυλίας και βάλαμε μπροστά στις 3 το πρωί για να φύγουμε σαν άνθρωποι. Και την επόμενη μέρα έμπαινα στο στρατόπεδο στις 6:30 το πρωί!

Και πάλι συγχαρητήρια σε όσους πήγαν, είναι παληκάρια. Αλήθεια ξεκίνησε να βρέχει κατα την διάρκεια ή στο τέλος;
 
Άρχισε να βρέχει με την έναρξη του σετ των Metallica και μετά από καμιά ώρα σταμάτησε.

Εγώ πήγα κυρίως για τους Anthrax που αδικήθηκαν που έπαιξαν στην μικρή σκηνή. Ήταν όμως πολύ ξεσηκωτικοί και μας γύρισαν πίσω στο χρόνο με τις επιτυχίες τους. Μακάρι να μείνει ο Belladona γιατί δεν έχει αλλάξει καθόλου και κάνει τους Anthrax την thrash μπάντα που πρέπει να είναι. Όπως και το 2005 που είχαν ξαναέρθει, ήμουν μπροστά μπροστά στο κάγκελο και χτυπιόμουν σαν 15χρονος. Δεν το έχω κάνει ποτέ για κανένα συγκρότημα παρά μόνο για τους Anthrax. Είχα και την τύχη να παραβρίσκομαι στο Meet & Greet, μαζί με άλλους 8 τυχερούς και να τους γνωρίσουμε από κοντά και να μας υπογράψουν αυτόγραφα. Όλοι τους πολύ cool τύποι με χαμόγελα και όρεξη να πουν 2-3 κουβένες. Ιδιαίτερα ο Scott Ian που του άρεσε το t-shirt μου (με τον Judge Dredd) και πιάσαμε την κουβέντα για κόμικς. Ήταν φοβεροί.

Όσο για τους υπόλοιπους ο joe με κάλυψε με όσα είπε. Οι Slayer πολύ επαγγελματίες και καθόλου επικοινωνιακοί με εμάς, οι Megadeth με όχι τόσο καλό ήχο και χάλια φωνητικά τους έσωσαν τα πολύ καλά τραγούδια τους και οι Metallica πολύ καλοί σε ήχο, εικόνα και setlist (σαφώς πιο ευνοημένοι από τους προηγούμενους, κακώς κατα την γνώμη μου).
 
Jedah είπε:
Το 2007 πήγαμε στο αυτοκίνητο κατα το τέλος της συναυλίας και βάλαμε μπροστά στις 3 το πρωί για να φύγουμε σαν άνθρωποι.
Και εγω τοτε πηγα μαλακασα πρωτη και τελευταια φορα. Αν και οι metallica παιξαν πολυ καλα, το μονο που θυμαμαι τελικα ηταν η ταλαιπωρια. Παντως κατι ειχε συμβει τοτε και αργησαμε τοσο να φυγουμε. Δεν θυμαμαι τι.
 
c3podroid είπε:
(σαφώς πιο ευνοημένοι από τους προηγούμενους, κακώς κατα την γνώμη μου).
Aυτο θα ηθελα να σχολιασω.

Δυστυχως ο θεματικος τιτλος της περιοδειας ειναι ακυρος. Θα μπορουσε να λεγεται Metallica and friends (and Mustaine :p ). Στην ουσια ηταν το live των Metallica εφοσον ειχαν δυνατοτερο και καλυτερο ηχο, εστω καποια στοιχεια σοου (φωτιες κτλ) και προβολη της προκοπης στο video wall απο σκηνοθετη που φροντιζε για την εικονα της μπαντας (μεχρι και ζουμ στην πενα που βγαζουν).

Τι θα ηθελα να δω. Θα ηθελα να δω μια επαιτιακη συναυλια των 4 επιδραστικοτερων μπαντων της σκηνης του thrash που να τιμα ακριβως αυτο. Καποιοι υπερειχαν σε ποιοτητα, καποιοι αλλοι σε πωλησεις, καποιοι σε cult status, καθενας μας μπορει να εχει τις προτιμησεις του αλλα ολοι ηταν μεγαλοι! Αναγκαστικα καποιοι επρεπε να ειναι ''headliners'' και ναι δικαιολογειται να ειναι οι Metallica, αλλα ολοι θα επρεπε να εχουν την ιδια προβολη, τον ιδιο ηχο και γιατι οχι να υπαρχουν μερικες αναφορες στο γιατι ειναι εκει. Να δωθει ενας εορταστικος τονος. Ιδανικα μερικες εμφανισεις οπου 2-3 κομματια να εκτελεστουν απο μικτες μπαντες ή καποια περασματα ωστε ναβγει η εικονα οτι οι ανθρωποι στην σκηνη σεβονται ο καθενας την συνεισφορα του αλλου, εχουν φαει σκατα μαζι τοσα χρονια δημιουργωντας μια ολοκληρη σκηνη και αποστασιοποιουνται απο το ''εγω ειμαι κι αλλος δεν ειναι''. Για την θεση του καθενος πλεον αποφασισε η μουσικη ιστορια, θα ηθελα λιγη αμυλα, ανωτεροτητα και ανιδιοτελεια.

Οχι δεν ειμαι 10 χρονων :p
 
άρχισε να βρέχει στο τελευταίο τραγούδι των Megadeth!σταμάτησε για λίγο και ξανάρχισε με τους metallica. To 2007 θυμάμαι είχα παρκάρει 1.5 ώρα μακριά από την είσοδο και δεν υπερβάλω. Επειδή έγραφα μάθημα την ίδια μέρα έφτασα στις 9(δηλαδή 7.5 Μαλακάσα 9 είσοδο!) στην συναυλία. Στην επιστροφή λόγω έλλειψης φωτός είχα αρχίσει να ανησυχώ τρελά! Η πλάκα είναι πως όταν έφτανα κοντά στο αμάξι άκουγα κάτι κοπέλες να παίρνουν τηλέφωνο την αστυνομία και να δηλώνουν κλοπή αμαξιού!Εκεί ειδικά φρίκαρα. Πάντως τέλος καλό όλα καλά :p
 
εγω παντως καθημενος στο λοφακι δεξια της σκηνης στους megadeth ακουγα πολυ καλο ηχο και με εξαιρεση το holy wars ο mustaine τα πηγε καλα στα φωνητικα.οι anthrax πολυ αδικημενοι,ειχαν απαραδεκτο ηχο και οντως η συναυλια δεν ηταν big four αλλα metallica.οσο για αυτους που ηταν και οι μονοι που δεν ειχα ξαναδει ηταν αρκετα καλοι,με εξαιρεση τον lars που κοπαναγε οτι εβρισκε,αλλα δεν με ενθουσιασαν.επισης δεν μου αρεσε που παιζουν τα κομματια πιο γρηγορα ειδικα στο sad but true και στο seek and destroy ξενερωσα
 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπαρχει και κατι χειροτερο να σου συμβει, εκτος απο την βροχη:

να πρεπει να γυρισεις με μηχανη, απο την Εθνικη, φορωντας το κατα-μουσκεμενο

κοντομανικο μπλουζακι (και ολα τα αλλα μουσκεμα ρουχα).

Ευτυχως ζω ακομα...
 
Συγκίνηση μεγάλη στην αναφορά στον Dio από τους Anthrax.

Επίσης μεγάλη εντύπωση στο Indians, μου έκανε ο Joey Belladonna που σε μια στιγμή εντόπισε ένα οπαδό που καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι στην άκρη της σκηνής. Αμέσως τον χαιρέτησε, του έκανε νεύμα "οκ" και του χαμογέλασε ενώ τραγουδούσε. Φαίνεται στο 9.23 από το παραπάνω video. Το παιδί στο καροτσάκι του χαμογέλασε και κοίταξε και τον φίλο του που ήταν από πίσω του. Ήμουν μπροστά και το είδα. Μου αρεσε πολύ γιατί φάνηκε πολύ ανθρώπινο και καθόλου ποζεριά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παντως καλουτσικο το υποσυνολο line-up αλλα θα προτιμουσα χιλιες φορες αυτο του SonicSphere της Βουλγαριας.

http://www.youtube.com/watch?v=fFUGfYMDxJs

Μια παρατηρηση για το Αθηναικο.

Δεν ειδα πολλους ρετρο μεταλαδες. Ουτε παραδοσιακους ποζεραδες. Δηλαδη σπανια πετυχαινες μπασκετικα Nice Force, ξασμενα μαλια, μπαντανες κτλ

Ειχε πολλους false nu-μεταλαδες με αποτροπιαστικα μπλουζακια Slipknot (και τα λοιπα κακα συναπαντηματα).

Χαιρομουν παντως κατι πιτσιρικαδες και πιτσιρικες που ειχαν καβατζωσει απο αδερφια-ξαδερφια παλιες τιμημενες μπλουζες απο παλια ιερα live στη χωρα μας και τις περιεφεραν υπερηφανα.

Παντως για να γινω πιο ξυνος, οι μεταλουδες της γενιας μας φανηκε να συνεχιζουν να αφρατευουν ενω η "μετα-Τσερνομπιλ" γενια δεσποινιδων ειχαν επι τω πλειστω killer looks.
 
Πολύ καλό και χαλάλι και η βροχή. Είδα τους Megadeth πρώτη φορά και πραγματικά μου έκαναν πάρα πολύ καλή εντύπωση, επαγγελματίες. Το ίδιο και οι Metallica που τους είχα ξαναδεί, μας έκαναν να ξεχάσουμε τη βροχή και να χαθούμε στις κομματάρες τους. Καλά και όλα τα υπόλοιπα συγκροτήματα, με μόνη ένσταση στους Slayer που ενώ όλοι ξέρουμε τι θεική συγκροτηματάρα είναι, δυστυχώς έχουν το υφάκι του top συγκροτήματος του πλανήτη που σου κάνουν και τη χάρη που παίζουν και ούτε μιλανε με τους οπαδούς, ούτε ένα απλό τυπικό φτωχό thank you στο τέλος. Είναι λίγο σπαστικό αυτό, και άλλη φορά που τους είδα ήταν ίδιοι, ερχονται - πατάνε play - γεια σας.
 
Όλα τα σχήματα έπαιξαν με απτόητο ζήλο. Το μόνο παράπονο μου είναι ότι δεν

είδαμε κάποιο tribute to Dio και επίσης δεν ακολούθησαν οι Alice in Chains τους

οποίους ώς τυχερός είδα στην Βουλγαρία πριν λίγο καιρό στην ίδια περιοδεία.

Κατα τα άλλα όλα καλά, πολύ καλός ήχος, καλό staging και ο Araya πολύ νωρίς.
 
Μια παρατηρηση για το Αθηναικο.

Δεν ειδα πολλους ρετρο μεταλαδες. Ουτε παραδοσιακους ποζεραδες. Δηλαδη σπανια πετυχαινες μπασκετικα Nice Force, ξασμενα μαλια, μπαντανες κτλ

Ειχε πολλους false nu-μεταλαδες με αποτροπιαστικα μπλουζακια Slipknot (και τα λοιπα κακα συναπαντηματα).

Χαιρομουν παντως κατι πιτσιρικαδες και πιτσιρικες που ειχαν καβατζωσει απο αδερφια-ξαδερφια παλιες τιμημενες μπλουζες απο παλια ιερα live στη χωρα μας και τις περιεφεραν υπερηφανα.

Παντως για να γινω πιο ξυνος, οι μεταλουδες της γενιας μας φανηκε να συνεχιζουν να αφρατευουν ενω η "μετα-Τσερνομπιλ" γενια δεσποινιδων ειχαν επι τω πλειστω killer looks.
Παραστατικοτατος και περιεκτικος..εισαι να κανουμε μια λαιφ-σταιλ κουτσομπολιστικη μεταλλοεκπομπη;εστω και στο ιντερνετ!θα γελασει καθε πικραμενο χειλι! :D
 
Πίσω
Μπλουζα