Chris27
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1.193
Μολις χτες αποκτιθηκαν μητρικη MSI PM9M-V ( στο στο σαιτ της msi οδηγιες, σπεκς, ντραιβερς, bios) μνημη IBM 1gb 2Rx8, επεξεργαστης Intel pedium dual core E2220 που οπως λεει και το Shop 13,ηρθε για να ενθουσιασει τους χρηστες Η/Υ με τις φοβερες του επιδοσεις και την χαμηλη τιμη του. Ο πυρηνας Conroe σε συνδιασμο με τις μεγαλες δυνατοτητες overcloking θα ικανοποιησει και τον πιο απαιτητικο χρηστη. (Εγω ειμαι αυτος) Τι να μου πει τωρα ο 12600?. Αυτα μαζυ με ενα Sony optiarc που δεν παιζει κι ενα LG super multi που κολαει το συρταρι, αλλα διαβαζει/γραφει στην εξωφρενικη τιμη των 10Ε, απο μαγαζακι της γειτωνιας μου, με εγκυηση αντικαταστασης σε οτι δεν δουλευει Αυτα θα μπουν στο σουπερ ρετρομοντερνο κουτακι της φωτογραφιας. Σκληροι υπαρχουν , πλεξτορακι, φλοπακι, ποντικακι μπιλιας και πληκτρολογιο m/s. Τροφοδοτικο 320w μαρκας MECAPSES
Πιστευω οτι win XP θα τα σηκωσει, καθως και ΑοΕ 1/2 και Warcraft 2. Αλλα κι αν οχι η χαρα του οτι πηρε ζωη φτανει κι ας παιζει μονο πασιεντζα. Αργοτερα αν ολα πανε καλα ισως αναβαθμισω σε max 2 gb μνημη και καμια ΤΝΤ2 Riva η Voodoo3 για κανα Colin Mc Ray και κανα Τοmp Raider, για ultra high γραφικα και FPS
Μετα το περας των εργασιων και τις δοκιμες ειστε ευπροσδεκτοι οσοι εχετε χρονο για χασιμο. Φραπες με 27 παγακια και μπιρονια παγωμενα εννοειται οτι σας κερναμε
Πιστευω οτι win XP θα τα σηκωσει, καθως και ΑοΕ 1/2 και Warcraft 2. Αλλα κι αν οχι η χαρα του οτι πηρε ζωη φτανει κι ας παιζει μονο πασιεντζα. Αργοτερα αν ολα πανε καλα ισως αναβαθμισω σε max 2 gb μνημη και καμια ΤΝΤ2 Riva η Voodoo3 για κανα Colin Mc Ray και κανα Τοmp Raider, για ultra high γραφικα και FPS
Μετα το περας των εργασιων και τις δοκιμες ειστε ευπροσδεκτοι οσοι εχετε χρονο για χασιμο. Φραπες με 27 παγακια και μπιρονια παγωμενα εννοειται οτι σας κερναμε
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία: