Space 1999 [Διάστημα 1999]

Πολύ συγκινητικό...Nα σαι καλά βρε Stormwatch....
 
Ρε που παμε χωρις το technical manual?

Aντε τωρα βουρ για αρνι!! :D
 
Βρηκα και την πρωτη βιντεοκασετα που αγορασα,απο πιτσιρικας ημουν αρρωστος (και συνεχιζω φυσικα!) με το Space1999

Παρτε φωτο

large.image_10412.jpg.3dadd0edc342e5bd6547b8f259a2d289.jpg


large.image_10413.jpg.9a8e462b23785f171169790d5d93d11d.jpg


large.image_10414.jpg.c7f33f22f5a381afa752feb32eaa64ea.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ήταν αυτό με την "Μάγια¨που μεταμορφωνόταν σε όποιο ζωντανό οργανισμό ήθελε;;;;;;

Πω πω θύμησες!!!!

Δηλαδή... δε θυμάμαι το παραμικρό....:biglaugh:

Εκτός από τα μάτια της που γυάλιζαν όταν έπρεπε να μεταμορφωθεί...

Ααααα... Θυμάμαι και εκείνο το επεισόδιο που υπήρχε μιά άλλη γυναίκα

εξίσου δυναμική που δεν μπορούσαν με τίποτα να τη νικήσουν. Δε θυμάμαι τον τρόπο ακριβώς αλλά νομίζω ότι η Μάγια μεταμορφώθηκε σε έντομο και μπήκε στο αυτί της εχθρού και της έκανε τη ζημιά...:animeek:

Βέβαια... έχουν μεσολαβήσει και τόσα χρόνια, και μπορεί να γράφω αποκυήματα της νοσηρής μου φαντασίας που πάντα ήθελε να γίνει Μάγια στη θέση της Μάγια :diablotin: (χώρια που μπορεί να μην τη λένε και έτσι...:nervous:)
 
Λατρεμενο το Διαστημα 1999, ειδικα ο δευτερος κυκλος (σε αντιθεση με τους περισσοτερους φανς που προτιμουν τον πρωτο). Πριν λιγα χρονια ανακαλυψα και το πρωτο (και μοναδικο) επεισοδιο της τριτης σεζον το οποιο νομιζω δεν παιχτηκε ποτε μια και η σειρα σταματησε στα δυο χρονια. Προσφατα βγηκε σε dvd ενα κουτι με τις τηλεταινιες που ειχαν κανει. Τσεκαρε την Γαλλικη version, και με αγγλικο ηχο φυσικα, εχει και καποια extras!

Η Ελληνικη βιντεοκασετα σου φιλε Wally super συλλεκτικη. Οι τιτλοι εναρξης που εβαλες στο youtube ειναι απο εκει? Εχουν μπερδεψει τα opening credits και των δυο σεζον. Πολυ καλο.
 
χμ μια απο τις αγαπημενες μου σειρες σαν πιτσιρικας,ειχα τρελλα με τον κυβερνητη Κενινιγκ το οποιο ονομα εχω δωσει και σε σκαφος στο ΕVE Online και τιν Μαγια την πανεμορφη κοπελια απο τον πλανητη Psychon #) δυστηχως που ειτανε 2 σαιζον σειρα αλλα ειχε κατι ομορφα επεισοδια.Ειχα δει καποτε επισης ενα Ματσμποξ (σιδερενια αυτοκινιτακια) ρεπλικα ενος Αετου αλλα δυστηχως δεν ειχα λεφτα τοτε και δεν μπορουσα να τον αγορασω!το συγκεκριμεονο σκαφος εχει εμφανιστει και σε παιχνιδια με ελαφρος παραλαγμενα γραφικα πχ στο Χ The Threat κ.α.κλεινοντας να πω και μια δυσαρεστη ειδηση αν δεν τιν ξερετε ο Μπαρυ Μορς ,ο οποιος ενσαρκωνε τον καθηγητη Βικτωρα Μπεργκμαν αποδημησε τον περασμενο φεβρουαριο ,ειθε να τον θυμωμαστε ολοι,μου αρεσε σαν χαρακτηρας παρα πολυ! :(
 
να εισαι καλα φιλε μου,συγνωμη που δεν το ειχα παρατηρησει ¨,ευχαριστω
 
Συνεχεια λεω οτι την επομενη εβδομαδα θα παω το βιντεο μου για φτιαξιμο. (καποια με καταραστηκε να μουν καουν τα βιντεο). Και με αυτα, και με αυτα...εχουν περασει 20 χρονακια!! :)

Δεν το ειχα καν συνειδητοποιησει και δεν ενιωθα και καποια μεγαλη αναγκη να μπω στην αγγαρεια.

Χτες πηρα απο τον Αλκη ενα video που πουλουσε.Το συνδεσα προσωρινα στη τηλεοραση και εβαλα την αγαπημενη μου βιντεοκασετα. Ταξιδεψα καμποσα χρονια πισω.

Αποθανατισα τη στιγμη. Παρτε μια προχειρη φωτο:

large.image_30688.jpg.f6b2786757d26d9b68ca6f8f8cfab4e4.jpg


Εχω δει τα επεισοδια παμπολες φορες - (αν και το Destination Moonbase-Alpha δεν το εχω δει στη μορφη που εχει μονταριστει στη βιντεοκασετα) - αλλα με το VHS την "ακουσα" αλλιως.

Μολις κοιμησω τη φαμιλια θα παρακολουθησω απροσκοπτα το ταινιακι μου...σαν να μην περασε μια μερα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απο τις πιο αγαπημενες μου σειρες (το εχω ξαναγραψει). Πως και πως περιμενα την προβολη της απο την ΥΕΝΕΔ πριν....33 χρονια! Ευχαριστουμε πολυ για την φωτογραφια Wally, στην οποια με χαρα ειδα τους υποτιτλους με το πολυτονικο συστημα.
 
Πολύ καλή σειρά. Μας είχε ανάψει τότε τη φαντασία. Ο Βίκτωρ προπαντός... Κάπως παραεπιρεασμένη από την τότε επικρατούσα κίνηση της ψυχεδέλειας αλλά πολύ καλοφτιαγμένη σειρά. Ένα επισόδειο, νομίζω πως λεγόταν "Second earth" ή κάπως έτσι, ήταν η αφορμή που σπούδασα μαθηματικά. Μεγάλη βίδα δηλαδη...
 
Όντως η καλύτερη σειρά τότε. Την πρωτοείδα όταν άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα ιδιωτικά κανάλια στην Ελλάδα τέλη 80 αρχές 90. Μου έχει μείνει ακόμα έντονα στη μνήμη ένα επεισόδιο όπου ένα τέρας με χέρια πλοκάμια τραβούσε τους πάντες απο κάτω του όπου έσταζε οξύ και τους διέλυε. Αυτό το έμαθα την άλλη μέρα στο σχολείο απο έναν συμμαθητή μου καθώς τη στιγμή του "φονικού" έπρεπε να κλείσω την τηλεόραση και να πάω αγγλικά...Πρέπει να βρω οπωσδήποτε αυτό το επεισόδιο!!!
 
Πολυ μπερδεμα.

Εδω και χρονια τρεχει ενα ημι-fanbase project με το ονομα Space:2099 απο την RetCon Studios οπου εκανε remaster τα παλια εφε με καινουργια. Η ιδια ομαδα παντα υπο τον Eric Bernard, ειχε προτεινει να υπαρξει μια συνεχεια του Space 1999 με το ονομα Space 2099:Legacy.

Αυτο που αναφερεται στο ποστ του Aardvark ειναι μαλλον αλλο, μιας και μιλα για ITV και για series reboot. Βλεποντας το ονομα του Jace Hall που ηταν υπευθυνος και για το remake του V, δεν τρεφω πολλες ελπιδες...
 
Wally είπε:
Βλεποντας το ονομα του Jace Hall που ηταν υπευθυνος και για το remake του V, δεν τρεφω πολλες ελπιδες...
Το Remake του V ηταν επιεικως κατω του μετριου .....
 
Πίσω
Μπλουζα