Δεν είναι τυχαίο και νομίζω ότι οφείλεται σε 3 βασικούς παράγοντες:Λορένα είπε:Τα σπαγγετι ηταν τρομαχτικα για μενα. Φοβομουν τους σκοτωμους που με σημαδευαν περισσοτερο γιατι οπως ειπες δεν ηταν ξεκαθαροι οι κακοι με τους καλους.
Επισης το τρειλερ μου θυμιζει μεξικανικο φοντο. Επειδη δεν θυμαμαι.. ειχαν εστιασει εκει οι Ιταλοι λογω γλωσσας (δηλ οχι αγγλικα) ή τυχαιο και αυτο;
Με κάλυψες απόλυτα γιατί ψήφισα και εγώ αμερικάνικαΛορένα είπε:Αμερικανικα..
Για την ηλικια μου τοτε ηταν τα λιγοτερο τρομαχτικα, και η ταινια που παρεθεσες ηταν απο την αγαπημενες μου (να μην πω Η αγαπημενη μου).
Και δεν θυμομουν ποια μερα καθομασταν μαζι με τον πατερα μου και τα βλεπαμε. Ευχαριστω που μου θυμισες πως ηταν η Δευτερα βραδυ
Στο τρειλερ παντως.. στο 2.00 και μετα.. η μουσικη, μου θυμιζει κατι απο "πριγκιπισσα Σισσυ". Τυχαιο; Ηταν η μοδα της εποχης, ή η ιδια παραγωγη.. :xm:
Τα σπαγγετι ηταν τρομαχτικα για μενα. Φοβομουν τους σκοτωμους που με σημαδευαν περισσοτερο γιατι οπως ειπες δεν ηταν ξεκαθαροι οι κακοι με τους καλους.
Επισης το τρειλερ μου θυμιζει μεξικανικο φοντο. Επειδη δεν θυμαμαι.. ειχαν εστιασει εκει οι Ιταλοι λογω γλωσσας (δηλ οχι αγγλικα) ή τυχαιο και αυτο;
Φαίνεται τόσο πολύ, ε;Deathshadow είπε:Volonte (oπου μαλλον του εχεις αδυναμια).
Αυτό ξαναπές το, φίλτατε! Μια ταινία, όπου γέλασα με την ψυχή μου, σπάνιο φαινόμενο όταν μιλάμε για ταινίες άγριας Δύσης!!! Η πιο απολαυστική από τις ταινίες του "τρελού" δίδυμου Spenser-Hill!playmofreak είπε:bad spenser - terrens hill.:το ονομά μου είναι τρινιτα.