Spammers

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Joined
6 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.806
Αντιδράσεις
1.809
Καλησπέρα σε όλους.

Παρατηρήθηκε το φαινόμενο όπου ορισμένοι ακραία προκλητικοί και ανεγκέφαλοι χρήστες (βλ. Mygdala, alexis) επιδίδονταν σε ακατάσχετο spamming και άκριτο / μαζικό ανέβασμα εικόνων με κυριολεκτικά ότι τους κατέβαινε. Έλαβαν αυτό που τους αξίζει.

Στο forum δεν ανεβάζουμε ότι μας καπνίσει, ούτε μονοπωλούμε τις δημοσιεύσεις. Προσπαθούμε να κρατούμε τα posts μας ουσιαστικά, μετρημένα και ποιοτικά. Είπαμε ότι έχουμε χώρο, αλλά δε θα επιτρέψω σε κανέναν να το μετατρέψει σε spamfest σκουπιδοντενεκέ τύπου facebook ή σε vendora reposting site. Ούτε χρειάζεται να σκανάρετε και να ανεβάσετε εδώ μέσα όλες σας τις εγκυκλοπαίδειες που είχατε μικροί ή βιβλία ολόκληρα επειδή τα θεωρείτε ρετρό.

Δημοσιεύσεις που αποτελούνται μόνο από μεγάλες και ασυμπίεστες εικόνες ή μονολεκτικές απαντήσεις άνευ ουσιαστικού περιεχομένου θα διαγράφονται κατά το δοκούν. Επίσης αλαζονικοί, νάρκισσοι και βαρεμένοι spammers που δεν έχουν αίσθηση του μέτρου και ανεβάζουν 10+ posts την ώρα ζαλίζοντάς μας τον έρωτα θα έχουν την ίδια μοίρα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 
Ευχαριστώ για την επισήμανση περί του χρήστη vasilia. Banhammer has striken again.

Απλά να επισημάνω ότι στις ακραίες και εξόφθαλμες συμπεριφορές ατόμων, που δεν έχουν πάρει μυρωδιά για τους κανόνες ή τους περιφρονούν / καταπατούν επιδεικτικά και προκλητικά κατά συρροή, δεν τίθεται θέμα "προειδοποίησης".

Προφανώς το thread γίνεται locked (δε φαντάζομαι να χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί).
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα