Sprite - Αναμνήσεις

lpotamianos

RetroWannaBe
Joined
11 Ιαν 2007
Μηνύματα
61
Αντιδράσεις
2
Λάμπρος Ποταμιάνος.

Πριν από καμιά ώρα ανακάλυψα το forum. Κάθε φορά μου έρχεται να κλάψω.

Έχω τα τεύχη 3,4,8,9 στο σπίτι μου. Τα υπόλοιπα είναι στο εξοχικό...

Θα τα σκανάρω...

ένα μικρό δείγμα:

 
Φιλε καλως ηρθες! Περιμενουμε εναγωνιως!!
 
Welcome aboard mate!!!

Ρίχτα κι αυτά στο "καζάνι" με τα σκαναρίσματα να έχουμε υλικό! :thumbup:
 
Εχω την εντύπωση ότι έχεις δουλέψει και σε άλλα περιοδικά του χώρου... Το επίθετο σου το θύμαμαι πολύ καλά... σε ποιά περιοδικά ήσουν? (μικρά και μεγάλα)

Φυσικά respect & welcome....
 
τέρμα αριστερά δώστε προσοχή το sprite που στο εξώφυλλο αναφέρει "το μέλλον είναι εδώ"

καλώς ήρθες!
 
Καλώς ήρθες φιλαράκι στο φόρουμ των retromaniac lovers...Σου εύχομαι καλές αναμνήσεις..Τώρα αν θες να συμβάλεις στο σκανάρισμα μπορείς να συνεννοηθείς σε PM με τον Διαχειριστή του φόρουμ ΑΕΟΝ...
 
Αγόραζα τα περισσότερα περιοδικά του χώρου και τα αγάπησα όλα για διαφορετικούς λόγους. Το SPRITE πραγματικά με ξάφνιασε με τον τεράστιο αριθμό παρουσιάσεων παιχνιδιών που είχε σε κάθε τεύχος! Καμία σχέση με τον ανταγωνισμό των 5-6 σελίδων Reviews! Επίσης ήταν το πρώτο περιοδικό που με "υποψίασε" σοβαρά για την επερχόμενη επέλαση των PCs!
 
Μεγάλη συγκίνηση το παρον θέμα. Το Sprite ήταν το πρώτο περιοδικό για home micros που αγόρασα λίγο μετά την αγορά του CPC 6128 (+ green monitor) το '89 (9 χρονών εγώ τότε). Μου άρεσε πολύ σαν περιοδικό αλλά η βαθμολογία των reviews μέχρι ένα τεύχος ήταν σε μπάρες... μικροσκοπικές μπάρες! Σου εβγαιναν τα μάτια να δεις αν το παιχνίδι πήρε 8,5 ή 9,5 στα γραφικά! Επίσης πολύ μου άρεσαν τα music + video reviews στο τέλος κάθε τεύχους.... Θυμάμαι ότι μετά την διακοπή κυκλοφορίας του εντύπου, αγόραζα παλαιότερα τευχη, από παραδοσιακό κομπιουτερομάγαζο της Βέροιας, προς 100 δρχ (?0.30)... Τα' φαγε όλα η μαρμάγκα!!! :cry:
 
Θυμαται κανεις εξωφυλο του Sprite με τον παρακατω ηρωας,ηταν τοσο badass τοτε η φωτο του και τα γραφικα του Vindicator σε cpc ηταν αριστουργηματικα ελλειψη αλλης λεξης.

 


VindicatorThe.jpg
 
Φοβερο εξωφυλλο, μετριο παιχνιδι. Ιδιαιτερα αν δεν ηξερες οτι ειναι 3-παιχνιδια-σε-ενα, με το πρωτο μερος να ειναι με διαφορα το χειροτερο εκ των τριων...
 
Aardvark είπε:
Θυμαται κανεις εξωφυλο του Sprite με τον παρακατω ηρωα,ηταν τοσο badass τοτε η φωτο του και τα γραφικα του Vindicator σε cpc ηταν αριστουργηματικα ελλειψη αλλης λεξης. 


VindicatorThe.jpg

To βρηκα το τευχος και πανω που ειχα αρχισει να αμφιβαλω για την μνημη μου,σε χρωμα δειχνει ακομα καλυτερο.



Eιναι απο το τευχος 3 και το τευχος 1 το ξερουμε αρα ειναι το τευχος 2.



Μπραβο μου,τωρα μενει να το βρουμε.


 


spriteissue378.jpg


 

 


 
Πίσω
Μπλουζα